Bildirim
ASTRA cdti satıp GOLF VI 1.4 tsi almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yakıt olarak CDTI'a göre sizi üzer ama performans açısından çağ atlamış olursunuz. Başka bir açıdan da Golf'ün Astra'dan eksiği olmaz, fazlası olur. Ha bir de VW'de donanım biraz kıt oluyor. -
Takip. Bende 1.4tsi ların manuel ve dsg olarak yakıt tüketimlerini merak ediyorum. Sahibinden deki ilanlardan sorduğumda 10lt yakıyor felan diyorlardı o kadar çok yakacağını düşünmüyorum kullananlar yakıt verilerini paylaşırlarsa iyi olur. -
Benim bir ara düşündüğüm bir konuydu.Golf her konuda daha üstün ama yakıt ve donanım dışında(fiyatına göre).Ya da benim gibi yapıp civiclere bakabilirsiniz.Astradan sonra işte bu dedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: arastgeldi
astra cdti satıp golf VI 1.4 tsi almak yakıt konusunda çok üzer mi?artıları ve eksileri ne olur?
TSI motorların şehir içi ortalama tüketimleri sakin kullanımda 7.5 - 8 civarıdır. Performanslı kullanımda 11-12 litreleri görmek içten bile değil, zaten yakıt fiyatları da ortada. Yani kısacası yakıt olarak üzer .
+'ları ise konfor, yalıtım, performans olur. -
Golf sene sonunda kasa değiştireceği için fiyatları gerçekten uygun. Düz vitesli araçlarda esp olmaması saçmalık. Onun haricinde eksisi yoktur. Gayet güzel bir araç. -
jetta 1.2 tsi ler de bir alternatif lakin ortada dolaşan 'jetta kalitesizliği' söylentileri doğru mudur bilemiyorum ve kararsızım -
Astardan daha ferah, yol tutuşu daha iyi içi geniş vs. ama yakıt olarak çok bocalarsınız hele ki dizel arabada yeri geldiğinde performanslı kullanmaya alıştıysanız. Ama hitler motor düşünürseniz lpgyle birlikte çok güzel bir seçenek olur sizin için. Şimdiden hayırlı olsun... -
aslında en güzeli golf tdi dsg kombinasyonu galiba 66.800 TL civarı bir fiyatı var ama tedarik süreci nasıl olur düşünmek bile istemiyorum kaldı ki ben Şanlıurfa dayım -
Şu anda h kasa mı j kasa mı kullanıyorsunuz? -
Türkiye koşullarında bugün sorunsuz bir dizel aracınız varsa eğer benzinli bir araç almak hiç mantıklı değil.Ülkemizde Golf ve VW çok saygı görüyor biliyorum ama Astra da Golften öyle aşağı kalır bir araç değil bence eğer böyle bir değişikliğe gidecekseniz hissedeceğiniz en önemli fark performans olur.Yakıt konusunda gerçekten üzülürsünüz. -
bende tsı yerine 1,6 lpg uyumlu motoru veya tdi tavsiye ederim dizelden benzinli araca gecmek yanlıs secim olabilir. -
h kasa 2011 model -
Üstad yakıtta üzer ama gerisi senin içini gıdıklayan bir haz verir.... -
astra h crdi..
uzun süre kullandım diyebilirim halada abimden alıp oraya buraya gittiğim olur. golf iyidir hoştur ama vereceğin fiyat farkına artan yakıta değermi orası tartışılır. şuan dizel alacak olsam astra h benim için ciddi bi düşünceye sebeb olurdu, heleki esp li 2011 model donanımlı versiyonunu kullanıyorsan zaten keyifli bir araba. ben olsam yani tamamen şahsi fikrim arabama sahiplenir azıcık yakıt yakarak keyifle kullanırdım -
İşim gereği aylık 1500-2000 km yol katediyorum.yakıt olarak tamam avantajlı ama bi benzinli motorun hele hele tsi motorun sürüş keyfini de çok merak ediyorum. -
Sürekli uzun yol yapıyorsanız çok büyük farklar yaşamazsınız, şehir içinde ciddi konfor farkını, kısmende olsa yalıtım daha iyidir, performans ifade edemeyeceğim şekilde farkeder. Fakat bu konfor, rahatlık performans size hep yakıt olarak döner. Örneğin 200 liralık yakıt ile H kasa 800 km yapar ve kullanıma göre geçebilirsin ama 1.4'de 450km kullanıma göre de 500 ama yaparsınız.
Ayda 1500,2000 km içinde bu değişiklik keyif için yapılır ama mantıklı gözükmüyor. -
1500-2000 km için benzinli beni üzer.
Belki çok akıcı trafik ve sakin kullanımda dahaaz üzer ama yine de üzer. -
trafik akıcı buralarda pek sıkışık trafik yok -
quote:
Orijinalden alıntı: DoMinicSS
astra h crdi..
uzun süre kullandım diyebilirim halada abimden alıp oraya buraya gittiğim olur. golf iyidir hoştur ama vereceğin fiyat farkına artan yakıta değermi orası tartışılır. şuan dizel alacak olsam astra h benim için ciddi bi düşünceye sebeb olurdu, heleki esp li 2011 model donanımlı versiyonunu kullanıyorsan zaten keyifli bir araba. ben olsam yani tamamen şahsi fikrim arabama sahiplenir azıcık yakıt yakarak keyifle kullanırdım
maalesef aracım essentia konfor paketli manuel.Manuellerde ESP yok.ama zaten çok aratmıyor :)
Benzer içerikler
- cth motor
- alfa romeo giulietta 1.4 170 hp
- honda crv alınır mı
- opel otomatik şanzıman
- passat b8 lastik ebatları
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X