Şimdi Ara

ASTRA BERTONE Mİ YOKSA PASSAT 1.8T MU??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SEGMENT OLARAK FARKLILAR BİLİYORUM FARKINDAYIM AMA BİRİSİ 4-5 KİŞİLİK AİLE ARABASI VE YERİ GELİNCE SPORTİF,ÖTEKİSİ DE İÇİ GENİŞ FERAH CONSEPT BİR ARAÇ.FAKAT AÇIKCASI 23-25 000 YTL ARASINDA BU DENLİ KALİTELİ ARAÇLAR DIŞINDA BAŞKA BİR ARACA RASTLAYAMADIM :(
    ASTRA BERTONE TURBO 2.0 200HP FAKAT 0-100 NERDEYSE PASSAT 1.8T İLE AYNI
    2. EL FİYATLARI ARASINDA ÇOK ÇOK BİR FARK OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM.

ÇÜNKÜ 2001 ASTRA BERTONE TURBOLAR YAKLAŞIK 23-25 ARASI İKEN 2002-3 PASSAT 1.8T İSE 25-27 ARASI
    EĞER BU ARALIKTA BAŞKA GÜÇLÜ ARAÇ TAVSİYENİZ VARSA LTF İLETİN KARARSIZIMMM !!!

• yapma gözünü seveyim tabiki Passat 1.8 T 20 V 150 Hp

quote:

Orjinalden alıntı: toksin

ARKADAŞLAR SEGMENT OLARAK FARKLILAR BİLİYORUM FARKINDAYIM AMA BİRİSİ 4-5 KİŞİLİK AİLE ARABASI VE YERİ GELİNCE SPORTİF,ÖTEKİSİ DE İÇİ GENİŞ FERAH CONSEPT BİR ARAÇ.FAKAT AÇIKCASI 23-25 000 YTL ARASINDA BU DENLİ KALİTELİ ARAÇLAR DIŞINDA BAŞKA BİR ARACA RASTLAYAMADIM :(
    ASTRA BERTONE TURBO 2.0 200HP FAKAT 0-100 NERDEYSE PASSAT 1.8T İLE AYNI
    2. EL FİYATLARI ARASINDA ÇOK ÇOK BİR FARK OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM.

ÇÜNKÜ 2001 ASTRA BERTONE TURBOLAR YAKLAŞIK 23-25 ARASI İKEN 2002-3 PASSAT 1.8T İSE 25-27 ARASI
    EĞER BU ARALIKTA BAŞKA GÜÇLÜ ARAÇ TAVSİYENİZ VARSA LTF İLETİN KARARSIZIMMM !!!

• tabiki bertone.
  • tabikide passat
  • 25000 YTL'ye 2005 model mondeo çok rahat bulursun.
    LPG de taktırısın.
    145 hp. Yeterş kadar güçlü bence.
  • tabiki passat
  • düşünmeye gerek bile yok bertone bertone bertone
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes B150 mi Golf 1.4 TSI mi?
    12 yıl önce açıldı
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2005 mondeo lar 130 hp olması lazım ya yanılmıyosam. focus sport trend deki motor kullanılıyordu
    quote:

Orjinalden alıntı: racai

25000 YTL'ye 2005 model mondeo çok rahat bulursun.
    LPG de taktırısın.
    145 hp. Yeterş kadar güçlü bence.
  • bertone gibisi varf mı ya! passat nere bertone nere.....
  • Her ne kadar opel kullanıcı olsamda passatı tavsiye ederim. passata bir de lpg taktırırsan tadından yenmez
  • düzelteyim astra coupe ler 192 hpdir 200 hplik motor h kasa astradan sonra kullanılmaya başlandı astralarda
  • otomobilden beklediğin kriterleri senden iyi kimse bilemez
    bir kupe mi istiyosun ?
    4 kapı aile sedanı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

otomobilden beklediğin kriterleri senden iyi kimse bilemez
    bir kupe mi istiyosun ?
    4 kapı aile sedanı mı?

• PASS AT
  • passattaki 1.8 turbo 20 valve motor oldukça başarılı. üstelik vergi konusunda da iyi. 2000 motordan çok düşük vergisi. performans olarak oldukça iyi. passatın kasası, konforu genişliği rahatlığı zaten tartışılmaz.

ben şahsen ailenle bineceksen 1.8 turbo passat öneririm. hem ikinci eli de iyi. istediğin zaman satarsın. parçası da gübür gibi. 1995 ten beri audi de, 1997 den beri vw de kullanılıyor bu motor. hala sıfırlara bile koyuyorlar. yani parça sıkıntısı yok. hem sonuçta passat adı var. sürtünme katsayısı oldukça düşük. bömbeli kasa ve tavan sayesinde astradan daha iyi.

bir de volvo s40 t4 turbo 200 hp ye bak derim. hem fiyatı daha uygun. hem de performans açısından oldukça iyi. lakin ikinci el ve vergi dezavantajı var. parça da sıkıntı... ama binilecek araba...

sonuç olarak, eski bir passat sahibi olarak ben passat 1.8 t derim...

kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: O.B.K

passattaki 1.8 turbo 20 valve motor oldukça başarılı. üstelik vergi konusunda da iyi. 2000 motordan çok düşük vergisi. performans olarak oldukça iyi. passatın kasası, konforu genişliği rahatlığı zaten tartışılmaz.

ben şahsen ailenle bineceksen 1.8 turbo passat öneririm. hem ikinci eli de iyi. istediğin zaman satarsın. parçası da gübür gibi. 1995 ten beri audi de, 1997 den beri vw de kullanılıyor bu motor. hala sıfırlara bile koyuyorlar. yani parça sıkıntısı yok. hem sonuçta passat adı var. sürtünme katsayısı oldukça düşük. bömbeli kasa ve tavan sayesinde astradan daha iyi.

bir de volvo s40 t4 turbo 200 hp ye bak derim. hem fiyatı daha uygun. hem de performans açısından oldukça iyi. lakin ikinci el ve vergi dezavantajı var. parça da sıkıntı... ama binilecek araba...

sonuç olarak, eski bir passat sahibi olarak ben passat 1.8 t derim...

kolay gelsin...

ewet passat 4 kapı olmasını sağladığı avantajlara da sahip fakat bildiğim kadarıyla 1601-1999 cc arası aynı vergi yani 1.8T ile 2.0 bertone 192 hp aynı vergiye sahip

• Sayın Toksin Arkadasım

öncelikle saygılarımı sunarım... belirtmiş oldugunuz bilgilerin yalnıs oldugunu dile getirip düzeltme yapmak istedim.2000 cc araçla 1800 cc aracın vergi dilimi aynı dilimde yer almıyor vergi dilimlerini sıralarsak

1-Otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtları ve benzerleri
    1300 cm³ ve aşağısı
    1301 – 1600 cm³ e kadar
    1601 - 1800 cm³ e kadar
    1801 – 2000 cm³ e kadar
    2001 – 2500 cm³ e kadar
    2501 – 3000 cm³ e kadar
    3001 – 3500 cm³ e kadar
    3501 - 4000 cm³ e kadar 4001 cm³ ve yukarısı

not:www.trafik.gov.tr den alıntıdır.

tekrardan saygılar sunar iyi forumlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_alpay -- 12 Kasım 2007; 22:10:38 >

• tmm tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.