Şimdi Ara

Astra almak üzereyim arkadaşlar bir bakıverin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bir süredir ikinci el araç arıyordum dünhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-essentia-2007-72binde-temiz-hatasiz-179029771/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true ilandaki araç denk geldi aradık konuştuk sahibiyle pazarlığımızı da yaptık anlaşmak üzereyiz bir de size sorayım dedim. aracın kmsi orjinal en son 71binde muayeneye girmiş ağustos 2014 te, değişen herhangi bir parçası yok kaput kısmında lokal boya varmış motor çizmiş tramerde de 250 liralık kazası görünüyor muhtemelen bundan kaynaklı. 4 adet çelik jantı varmış onları da verecek. bir de eseentia da olmayan park sensörüyle sis farı da var gibi duruyor araçta ama tam anlayamadım kullanılıyor mu en son fiyatta da 30 bine anlaştık siz ne diyorsunuz arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

• Bende benzinlisi var.konforlu guzel aractir. Motoruna laf atanlar olabilir ama az yakar ve isinizi gayet iyi görür.araca baktirin iyice,adamin dedigi gibiyse hersey alinabilir ,fiyati da guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30'a anlaştıysanız alınır. Kazası belası yok. Ben 2011 astra bulmuştum aynı paraya. Aralık ayında. Tam alacaktık adamın arabayı alttan vurup motor şanzıman değiştirdiğini öğrendik. O araç bile o fiyataydı ve o zamanın şartları. Çekişinden şikayet edenler oluyor şehiriçinde. Biraz hantal kalabilir. Olmadı yazılım attırırsınız çok sıkıntı çekerseniz ama sanmıyorum. Aynı ağırlıkta 70 hp arabaya biniyorum. Roll yapmadığın sürece taşıyor.
  • ialn yaayından kalkmış naptınız sizmi aldınız?

Gitmiyor diyenlere aldırma Ekonomi düşünen biri için 10 numara araç .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    daha önceden kullanmıştım zaten gitmiyor kısmı kalkışlar için doğru çok hantal kalıyor ama 2.3. vites hızlanmaları gayet başarılı o konuda bir sıkıntım yok.kafamı kurcalayan tek şey fiyatı brz yüksek gibi ama bu modelde de bu km de bulmak çok zor onun kararsızlığını yaşadım tbi bi de ikinci el piyasası çakal kaynıyor. araç sahibi de bir arkadaşımızın tanıdığı çıktı güvenilirliği de onaylandı yani bu artıları düşünüp o fiyat verilebilir gbi geldi çelik jantlarda hediyeymiş :D onu da unutmamak lazım :)

Orijinalden alıntı: dobruca

daha önceden kullanmıştım zaten gitmiyor kısmı kalkışlar için doğru çok hantal kalıyor ama 2.3. vites hızlanmaları gayet başarılı o konuda bir sıkıntım yok.kafamı kurcalayan tek şey fiyatı brz yüksek gibi ama bu modelde de bu km de bulmak çok zor onun kararsızlığını yaşadım tbi bi de ikinci el piyasası çakal kaynıyor. araç sahibi de bir arkadaşımızın tanıdığı çıktı güvenilirliği de onaylandı yani bu artıları düşünüp o fiyat verilebilir gbi geldi çelik jantlarda hediyeymiş :D onu da unutmamak lazım :)

Geçen yaz Enjoy 1.3 Cdti Easytronic 65 bin km de 28 civarında almıştık . Bu yaz 33 civarına sattık .

Ha kar mı ettik ? Belki ama her arabanın piyasası yükseldi normalde bu arabalar bu paraları etmez . Ancak sahibinden abartı ilanlarından dolayı fiyatlar da uçuyor.

Dediğim gibi bence alınır . Sonuçta siz de daha fazlaya satacaksınız bu gidişle

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    evet şu an piyasa çok uçuk dediğiniz gibi aslında bu fiyatlar etmez bu arabalar ama 2. elde de temizlik ve güven de çok önemli araçta ayrıca park sensörü ve sis farıda var gibi duruyor (tam doğrulatmadım) çelik jantlarla da enjoya yükselmiş gibi araç :D
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.