Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.673
Cevap
64
Favori
1.125.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmeniz için. Çok açıklayıcı oldu.

Aracta ateşlemede yani çalışmasında herhangi bir sorun yok. Tek marşla hemen çalışıyor. Sorun gün içerisindeki çalışmalarda(sabah ilk çalışmada olmuyor) calışınca rolantide beklerken 15 sn ortalama 5 6 kere devirin rolantinin altına anlık düşüp anlık normal yere gelmesi. Rolanti hissedilir derece bir yukarı bir aşagı hareket ediyor. Aşağı hareketi sonrası stop edecek gibi olup tekrar yıları ivmelenme oluyor.

Bu hafta sonu uzun yol yapacam wurth aldım deneyecem bakalım. Sonucu paylaşırım sizinle.

Tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cahit15264 C kullanıcısına yanıt
    Egr ye baktın

• arkadaşlar bu araçla ciddi ilgilenmeye başladım fakat geriye dönük bikaç sayfa okudum hep sorun yaşayan mesajlar var kafam karıştı şimdi. 1.3 cdti enjoy 2011 manuel boyasız 85 bin'de ne kadar eder?
  • SHYSTER kullanıcısına yanıt
    Çünkü insanlar sorun yaşadığı zaman foruma mesaj atıyor:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHYSTER

arkadaşlar bu araçla ciddi ilgilenmeye başladım fakat geriye dönük bikaç sayfa okudum hep sorun yaşayan mesajlar var kafam karıştı şimdi. 1.3 cdti enjoy 2011 manuel boyasız 85 bin'de ne kadar eder?

43 den 44 den aşağı zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstadlar 2013 i30 dizel ile 1.3 astra dizel arasında kaldık.tavsiyeniz ne olur acaba astra kullanıcıları olarak?
  • Merhaba,
    2012 model enjoy plus 1.3 cdti astramı dün aldım.
    Aracım 89000 km.de.İlk kez dizel bir araç kullanacağım.
    Eğer vakti olan bir arkadaş ilk olarak nelere bakmam,neler yapmam gerektiği konularında yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler
  • Lookmania kullanıcısına yanıt
    @Lookmania

Çok taraflı olacak belki ama kesinlikle astra hocam;) hyundai ye hiç binmedim ama 2014-2015 corolla ve auris var tanıdıklarımda içine binince alman arabası farkını anlıyosun.2012 astra j 1.3 cdti ım var motoru sorarsan aracı götürüyor

• 1) Mazot ışığı yanmadan mazot alın, deponun dibinden mazot çekmesin

2) Yağ bakımını asla ve asla aksatmayın, ucuz yağ kullanmayın, dexos2 onaylı bir yağ markası olmasına dikkat edin, aksi takdirde ilerleyen km lerde bedel ödersiniz

3) Sürekli düşük devirde gitmeyin, her kullanmanızda en az 1-2 kere 2. ya da 3. viteste gazı kökleyin, kurumlar egsozdan yanıp gitsin

4) Motoru en az 2 dakika çalıştırmadan hareket etmeyin

5) Stop etmeden evvel 20-30 saniye beklemeniz yararınıza olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekentlim

Merhaba,
    2012 model enjoy plus 1.3 cdti astramı dün aldım.
    Aracım 89000 km.de.İlk kez dizel bir araç kullanacağım.
    Eğer vakti olan bir arkadaş ilk olarak nelere bakmam,neler yapmam gerektiği konularında yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler

kaca aldınız..
  • İ30 arka süspansiyonları bağımsız olan nadir c hatchbacklardan biridir. Aşırı konforlu ve sessiz bir araç. 1.3 astradan da çok daha performanslıdır.

• 2011 astra h 1.3cdti tiptronik 95bin km de araç bu zamana kadar bir kez olsun sorun çıkartmamışken rutin bakımi yapilali daha 3gun oldu fakat bugün uzun yolda siyah duman atti ivmelenince ise kesildi. Dur kalklarda bunu yaşadım. Problem ne ola ki?

• Arkadaslar 1.3cdti easytronic aracimizin(190bin km) baski balata 4-5-6 viteslerde özellikle yokuşlu yollarda kaciriyor.Devir boşa atmişiz gibi yükseliyor ama arac ivmelenmiyor.Değişim vakti geldi galiba.Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum baski balata bilya volant hepsi degisiyor mu? Bir de yetkili serviste masrafi cok olur diyorlar bu işi uyguna nasil halledebilirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmelihx -- 27 Haziran 2017; 23:55:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Arkadaslar 1.3cdti easytronic aracimizin(190bin km) baski balata 4-5-6 viteslerde özellikle yokuşlu yollarda kaciriyor.Devir boşa atmişiz gibi yükseliyor ama arac ivmelenmiyor.Değişim vakti geldi galiba.Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum baski balata bilya volant hepsi degisiyor mu? Bir de yetkili serviste masrafi cok olur diyorlar bu işi uyguna nasil halledebilirim??

Ben bugun enjektor temizlettim ayni esnada sizin aracin muadili baski balata yeniliyordu. En az 1500tl sizin bahsettiginiz parcalarin maliyeti ustanin soyledigi budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

Arkadaslar 1.3cdti easytronic aracimizin(190bin km) baski balata 4-5-6 viteslerde özellikle yokuşlu yollarda kaciriyor.Devir boşa atmişiz gibi yükseliyor ama arac ivmelenmiyor.Değişim vakti geldi galiba.Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum baski balata bilya volant hepsi degisiyor mu? Bir de yetkili serviste masrafi cok olur diyorlar bu işi uyguna nasil halledebilirim??

Ben bugun enjektor temizlettim ayni esnada sizin aracin muadili baski balata yeniliyordu. En az 1500tl sizin bahsettiginiz parcalarin maliyeti ustanin soyledigi budur.

Bilgi icin tsk O paraya halletsem opup basima koyacam easytronic vites oldugu icin 3-4 bin den bahsediyorlar olaya hakim degilim.Konu biraz zayif kalmis nerede bu kullanicilar baski balata degistiren yok mu yakinlarda...

• quote:

quote:

quote:

Bilgi icin tsk O paraya halletsem opup basima koyacam easytronic vites oldugu icin 3-4 bin den bahsediyorlar olaya hakim degilim.Konu biraz zayif kalmis nerede bu kullanicilar baski balata degistiren yok mu yakinlarda...

Facebookta astra h team var. Tavsiye ederim 10binden fazla üye. Yardımcı oluyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Facebookta astra h team var. Tavsiye ederim 10binden fazla üye. Yardımcı oluyorlar

Tamamdir orada arastirayim bari, bir aralar bu konu ne kadar aktifti cdti cilar bmw audi aldi heralde

• Astra h sedan ile hb arasında fark var mıdır hangisi daha iyidir ?

Astra h 1.3 cdti Manuel istanbul şehir içi sakin kullanımda 5.5 6 ile gezmek mümkün müdür?

Cruze kullanıyorum 50TL gaz atıyorum 50 benzin şehir içi 220 km yapınca gaz bitiyor benzin ışığı da yanıyor.Ortalama hızım 15 20 felan oluyor genelde.

Astra dizel mi daha ekonomik olur benim için yoksa tüplü cruze mi ? Yılda 10 bin km yapıyorum.

• 5.5-6 imkansız gibi. Dur kalk olan yerde istediğiniz kadar sakin kullanın. Tahminim 7-7.5 civarı yakar.

Veri kesin değil çünkü İstanbul da yaşamıyorum.

• fabrikaayarlari F kullanıcısına yanıt
    Bendede 1.3 cdti 2008 model astra var. Ayni durum bendede oldu isiklardan kalkmak uzereyken birden abs lambasi yandi,ne oluyo dememe kalmadan direksiyon tas gibi oldu sonra airbag lambasi falan yandi arabayi saga cekip stop ettim ,sonra marsa bastim baktim tik yok ,sonra 2. Vitese takip vurdurdum calisti ama ariza lambalari yanik ve direksiyon tas gibi bi vaziyette sanayiye zorda olsa kendimi attim . Bakalim ne olacak. Benim merak ettigim bu hatayi tamir ettirdikten sonra bir daha yaptimi? Bu hata kronikmi? Allahtan yavastim ya hizli ve virajli bi yolda olsaydim?? Acikcasi arabadan sogudum, beni bi konuda bilgilendiriseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.