Şimdi Ara

Assistive touch ile ilgili bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bu özelliği keşfedeli ayıptır söylemesi 3 gün oldu. Home tuşuna çok yüklenmiyorum bu sayede artık. Fakat sanki şarj sürem farkedilebilecek kadar azaldı. Daha önce 2 gün bekleme süresi 8 saat kullanım süresi vardı. Şimdi 1 gün 11 saat bekleme süresi 8 saat kullanım süresi var. Telefonu alalı 1 ay olmuştur en fazla. Bu özellik arkaplanda çalıştığı için 13 saatlik bekleme süresi kesintisi yapabilir mi acaba?

Kullananlar yarıdmcı olabilirse sevinirim. Bu arada yazdığım şarj süreleri çoğu iphone dan çok çok iyi. Bu arada oyun oynarım her gün en az 1 saat telefonla konuşurum ve günde tahminen 50 sms atarım. Bunlara rağmen 2 gün 8 saat dayanıyor. Kanıt isteyene ekran fotosu nasıl çekerim söyleyin kanıtlarım.

Ekleme: İphone 4. İos 5.1.1 . Jailbreak yok. Orjinal firmware.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 13 Haziran 2012; 14:20:50 >

• Telefonum iphone 4 daha once 3gs kullaniyordum ve her zaman bu ozellik aciktir bende soyle soyliyim 4 u alali 2 y felan oldu home tusuna 10 kere basmamisimdir cok yarari oldu bana senin sorununa gelince katilmiyorum.Senin cihazda baska bir problem vardir.İcin eahat olsun yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde sanki sarjimi etkiledi gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 13 Haziran 2012; 16:32:35 >

Orijinalden alıntı: lavetera

nedir bu assistive

Hocam bu özelliği açıyorsun ve cihazın üstündeki hiç bir tuşa basmadan (fiziksel olarak) o tuşlara basabiliyorsun.
    Kısaca home tuşuna fiziksel olarak basmadan assistive touch la basabiliyorsun. Böylece tüm tuşlar çok çok daha uzun süre bozulmuyor. Tam bir iphone dostu bir şey. Bu arada ios'un kendi özelliği bir program yüklemek gerekmiyor. Bir kaç da fotoğraf yükleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 13 Haziran 2012; 16:44:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GodFather da mouse ile ilgili soru
    20 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

quote:

nedir bu assistive

Hocam bu özelliği açıyorsun ve cihazın üstündeki hiç bir tuşa basmadan (fiziksel olarak) o tuşlara basabiliyorsun.
    Kısaca home tuşuna fiziksel olarak basmadan assistive touch la basabiliyorsun. Tam bir iphone dostu bir şey.

4s var böyle bi özellik yok,hangi ios larda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valorank -- 13 Haziran 2012; 16:48:28 >

quote:

quote:

nedir bu assistive

Kısaca home tuşuna fiziksel olarak basmadan assistive touch la basabiliyorsun. Tam bir iphone dostu bir şey.

Program mı? cydia dan flan mı yüklüyoz,yoksa kendi özelliğimi

Kendi özelliği iosun. Hiç bir yükleme yapmıyorsunuz. Açmak için ayarlar-> genel -> erişebilirlik'ten ulaşabilirsiniz. Ben orjinal ios 5.1.1 kullanıyorum.

Bu da forumda konusu daha açıklayıcı açıkcası :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_53627263/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 13 Haziran 2012; 16:50:30 >

• Telefonu aldığım ilk günden beri assistive touch açık kullanıyorum,şarjı etkilediğini pek düşünmüyorum ama şarja etkisi olsa bile kullanmaya devam ederim ben,bunun sayesınde home tuşunu hiç kullanmıyorum.
    TEOMAN ?
    TEOMAN ?
  • quote:

Selamlar bu özelliği keşfedeli ayıptır söylemesi 3 gün oldu. Home tuşuna çok yüklenmiyorum bu sayede artık. Fakat sanki şarj sürem farkedilebilecek kadar azaldı. Daha önce 2 gün bekleme süresi 8 saat kullanım süresi vardı. Şimdi 1 gün 11 saat bekleme süresi 8 saat kullanım süresi var. Telefonu alalı 1 ay olmuştur en fazla. Bu özellik arkaplanda çalıştığı için 13 saatlik bekleme süresi kesintisi yapabilir mi acaba?

Kullananlar yarıdmcı olabilirse sevinirim. Bu arada yazdığım şarj süreleri çoğu iphone dan çok çok iyi. Bu arada oyun oynarım her gün en az 1 saat telefonla konuşurum ve günde tahminen 50 sms atarım. Bunlara rağmen 2 gün 8 saat dayanıyor. Kanıt isteyene ekran fotosu nasıl çekerim söyleyin kanıtlarım.

saatin 4 saatinde menüde geziniyorsun galiba yada müzik dinliyorsun. Yoksa imkansız bi durum...

• Sorun baska alakasi yok dediginle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

iOS 5.1.1 jailbreak ve Zephyr adlı tweak. Bunu bir denesen o assistive touchun çöpten başka bir şey olmadığını anlarsın. Lakin jb yapmak istemiyorsan o zaman home tuşu ömrü için kullanmak mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 11 Şubat 2014; 14:57:38 >

İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.