Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prototip iyi oldu. Bu klastan başka araçlarda gelecek demişler (Audi R18? ).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Toyota lisansı alınmış

TS040 Hybrid
    GT86
    GT86 GT4
    Supra
    Celica
    Corolla AE86

araba müthiş. bir de le mans 24 gibi bir resmi yarışın da lisansını alsalar keşke
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Abi honda modu yeni mi çıktı. Benim takip ettiğim sayfada sadece seat ıbıza ve cobra modu ile bide 3 tekerlekli bir araba var. bu modlar nerden çıkıyor.
  • Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    http://malagoligarage.wordpress.com/category/cars/
  • bu modlanan araçlardaki en büyük sorun fiziğin veya sesin araç ile alakasının olmaması

araç olsun çamurdan olsun mantığını bırakıp biraz özenli olsalar fena olmaz
  • bozcaadalı @ Eyvallah abi.

ozan_26 @ Aynen öyle ama napalım insan değişiklik olsun istiyor yinede.
  • Online'da ilk virajdaki idiotlar yüzünden artık online takılmak istemiyor canım tek başıma zaman kasmak daha zevkli yahu...
  • genel sunuculardaki oyunculardan şikayetçiyseniz sim kulüplerine üye olabilirsiniz. racedepartment en fazla tavsiye edileni: http://www.racedepartment.com/forums/assetto-corsa-racing-club.171/

assetto corsa'nın resmi forumunda da reklamlarını yapan kulüpler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

Bölüyorum ama acaba burada nürburgring 'de süresini 8 dk altına indirmeyi başaran var mı merak ediyorum. Hangi araçla yaptığınıda söylerse iyi olur. Neden F Abarth 220km üzerinde bu kadar zorlanıyor onuda anlamış değilim. Bugün zar zor 9dk altına indirmeyi başardım. Beceremiyorum galiba

Ben G27 ile oynuyorum oyunu, bu araçla birkaç kez denemem oldu çok fazla kasmadan 8:05 yapmıştım. daha iyisi yapılabilir biraz denemeyle.

Bu arada oyunu online oynayan var mı? ekleşip beraber oynasak arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

Bölüyorum ama acaba burada nürburgring 'de süresini 8 dk altına indirmeyi başaran var mı merak ediyorum. Hangi araçla yaptığınıda söylerse iyi olur. Neden F Abarth 220km üzerinde bu kadar zorlanıyor onuda anlamış değilim. Bugün zar zor 9dk altına indirmeyi başardım. Beceremiyorum galiba

Ben G27 ile oynuyorum oyunu, bu araçla birkaç kez denemem oldu çok fazla kasmadan 8:05 yapmıştım. daha iyisi yapılabilir biraz denemeyle.

Bu arada oyunu online oynayan var mı? ekleşip beraber oynasak arada?

Aralıksız denemelerime devam ediyorum. Sanırım benim setten dolayı süre problemim var ya. Çünkü momo'nun açısı çok dar ve haliyle buda oyunda aracımın direksiyonun aşırı hassas olmasına yol açıyor. Kontrol etmekte zorlanıyorum. Ayrıca Formula Abarth için sağlamda bi ayara ihtiyacım var. Her şekilde oyun çok eğlenceli

• Bende bi bakim ne sure yapicam abartla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanamayacaksınız ama yeni araç geliyor

We know our fans like to be surprised: well, prepare to have some fun this Friday!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 27 Ağustos 2014; 11:51:39 >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
  • Ek olarak yeni pist gelebilir.

quote:

Working trying to add a new car and track.

https://twitter.com/KunosStefano/status/504196394211487744
  • Sonunda be, hele sukur. Bu cuma mi gelecekmis. Pist varmi acep?

• hangi pist acaba
  • Spa dışında hangi pist gelebilir ki ?

Nordschelife olacak hali yok ya
  • Tirmanma pisti vardi, spa dan cok cok once lisanslanmisti

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Ya allahım ne yapacağız SLS AMG'yi koy şuraya C63 AMG ya da E63 AMG S Model be kardeşim. Hazır M3 bilmemne varken.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.