Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Calisan oyun son güncelleme ile hata veriyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Calisan oyun son güncelleme ile hata veriyor:)

Bende de yaptı oyunu kaldırdım yedekten baştan kurdum sorun kalktı. Sanırsam son güncelleme oyuna yüklenmiş modlarla sorun çıkartıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Hocam netload hata veriyor.

Hocam ön camberi 2,4 arka camberi 1,9

ön toe yi 10 ve arka toe yi 15 yapacaksın o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M3 benziyorsa sls iyimiste seside ayni olmus sanki. Mercedesin o hircin amg motorunun sesine yakin bisey beklerdim. M3 seside efsanidirde bu oyunda ses yok malesef. 458 fena degil ama paylasilan ses moduyla

• Bazı araçları kabul etmiyor "validating failed " diyor ve drive butonu aktif olmuyor pit alanindayken

• Gerçekten 3 pedal sürmeme rağmen heel end toe yapmama rağmen bu sls'i ben neden durduramıyorum yahu.Sanki ets2de tır durduruyoruz.

Sürekli önden bırakmalar felan kunos gittikçe batırmaya başladı işi...
  • @bozcaadalı hallettim sorunu, teşekkürler.
    @ulusalonur hocam setup iyi, 1-2 tur attım 1.41-1.42 civarı.

• Bu oyunun fiziklerini en çok eleştirenlerden biriyim ama son zamanlarda fizikleri eleştiren arkadaşları hiç tanımıyorum,

bu arkadaşlar daha önce hangi reel veya simülasyon tecrübelerine göre fizikleri eleştirdiklerini yazarlarsa bizde ona göre yorumları dikkate alalım
  • Rivalitempo 4.6 çıkmış çalıştırabilen varmı?

Oyunu kaldırıp yeniden kurdum yine olmadı,güncellemeden diyeceğim ama gavurlarda nasıl çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Artık aplikasyonları oyun içinden açmak için oyun ayarlarından seçmek gerekiyor.

Oyuna başlamadan options<general menüsünden rivalitempo 'ya tik atarak etkinleştiriliyor.

Bu arada bana da fizikler kolaylaşmış gibi geldi. daha çok lotus exos s1 kullanıyorum, güncelleme sonrası araç hakimiyeti biraz daha kolaylaşmış, sanki çekiş kontrol ve stabilite kontrolü açmış gibi hissettim. Hatta ilk sürüşten sonra acaba çekiş kontrol yardımını etkinleştirdim mi acaba diye çıkıp baktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daryusdaryus

Artık aplikasyonları oyun içinden açmak için oyun ayarlarından seçmek gerekiyor.

Oyuna başlamadan options<general menüsünden rivalitempo 'ya tik atarak etkinleştiriliyor.

Bu arada bana da fizikler kolaylaşmış gibi geldi. daha çok lotus exos s1 kullanıyorum, güncelleme sonrası araç hakimiyeti biraz daha kolaylaşmış, sanki çekiş kontrol ve stabilite kontrolü açmış gibi hissettim. Hatta ilk sürüşten sonra acaba çekiş kontrol yardımını etkinleştirdim mi acaba diye çıkıp baktım.

Sağolasın hocam
  • Rivaliyi hallettik ama profilde Türk bayrağı yerine planet earth diye dünya sembolünü gösteriyor,onu nasıl değiştireceğiz
  • Sen de sağol hocam.

Rivali'de bazı dereceler silinmiş. Sahibinin dediğine göre yedek varmış ama şimdi zamanım yok sonra uğraşırım diyor yanlış anlamadıysam.

Aslında rsr live timing aplikasyonunun daha fazla üyesi var ama Türkiye'de çalışmıyor bu program. Bunu geliştirenin dediğine göre bizdeki internet servis sağlayıcıları bu programın sunucularının kendilerine saldırdığını düşünüyorlarmış. Bu durum bir kaç ülkede daha olmuş ama rica etmişler diğer ülkelerde açılmış. Bizimkilere de rica etmiş "açar mısınız bizim kötü niyetimiz yok" gibisinden, "yok, güvenlik nedeni ile açamayız" demişler. Geliştirici şoke oldum diyor. Hasılı yapacağım başka bir şey yok, proxy kullanın diyor. Proxy kullanmak da steam'de yasak, fark ederlerse steam hesabını kapatıyorlar. Bizimkiler yine göstermişler farklılıklarını.
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Oyunun içindeki profilden ülkeyi Türkiye seçmen gerekiyor.
  • daryusdaryus D kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam bildiğimiz şeyleri unutuyoruz yaşlılık işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: daryusdaryus

Sen de sağol hocam.

Rivali'de bazı dereceler silinmiş. Sahibinin dediğine göre yedek varmış ama şimdi zamanım yok sonra uğraşırım diyor yanlış anlamadıysam.

Aslında rsr live timing aplikasyonunun daha fazla üyesi var ama Türkiye'de çalışmıyor bu program. Bunu geliştirenin dediğine göre bizdeki internet servis sağlayıcıları bu programın sunucularının kendilerine saldırdığını düşünüyorlarmış. Bu durum bir kaç ülkede daha olmuş ama rica etmişler diğer ülkelerde açılmış. Bizimkilere de rica etmiş "açar mısınız bizim kötü niyetimiz yok" gibisinden, "yok, güvenlik nedeni ile açamayız" demişler. Geliştirici şoke oldum diyor. Hasılı yapacağım başka bir şey yok, proxy kullanın diyor. Proxy kullanmak da steam'de yasak, fark ederlerse steam hesabını kapatıyorlar. Bizimkiler yine göstermişler farklılıklarını.

RSR live timingi kurmak için zamanında az uğraşmadım,Andre Lojero mu neydi bir İtalyan yapmıştı galiba bu programı,onunla Google translate aracılığı ile konuştuğumda aynı şeyleri söylemişti.

Zaten mahsuru yok,RSR live timing şampiyonlar ligi,biz UEFA da takılalım yeter

• Dün akşam Nordschelife de 2 tur attım SLS fena değil. Hatta çok kolay arkayı bırakıyor ama çok kolay toplanıyor. Nedense çok keyifli geldi bana. BMW fanatiği olarak Mersoya kanım kaynadı. İnşallah e63 amg ler falanda gelir. Bıraksınla şu çançinçon arabalarıda şöyle düzgün araba eklesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Dün akşam Nordschelife de 2 tur attım SLS fena değil. Hatta çok kolay arkayı bırakıyor ama çok kolay toplanıyor. Nedense çok keyifli geldi bana. BMW fanatiği olarak Mersoya kanım kaynadı. İnşallah e63 amg ler falanda gelir. Bıraksınla şu çançinçon arabalarıda şöyle düzgün araba eklesinler.

Aynen gelsin şöyle c63 ler e63lerdr biraz keyfini çıkaralım

• Spa'da 458 GT2 ile P1.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Spa'da 458 GT2 ile P1.

P1'in önündeki LaFerrari'yi de gosterselermis keşke :)

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.