Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu pagani yi yolda tutamıyorum. yolun dışındayım sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Pagani Zonda R record Nurburgring Nordschleife 6.47.50

Böyle şeylere inanmayın abi. Nürburgring farklı uzunluk varyasyonları bulunan bir pist. Bahsettiğimiz 22 ve 20km.lık pistin tam uzun hali. 20Km olanı Stefan Bellof (1983) ve 22Km olanı ise Niki Lauda (1975) dünya rekorunu 6:11 ve 6:58 ile ellerinde bulunduruyorlar. 7DK altına düşmeyi başaran tek kişi Niki Lauda. Yok 7:06 yaptım ,Yok adam 6:47 yapmış bilmem ne, şahsen bunlara inanmıyorum.
    İzleyin : Rush
    Kaynak : Wikipedia Nürburgring Lap Times

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Videoda gördüğünüz Assetto Corsa'daki mod ile aynıdır yani 20 km. Nürburgring GP ile birleşik hali 24 km yapıyor VLN ve 24 saat yarışlarında kullanılan halidir oda.
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Cevabınız ve verdiğiniz link çelişmiş sanki. Şu an rekor verdiğiniz linkte de yazdığı üzre 6:47:50 ile Zonda R'de. Street legal araçlar arasında ise Porsche 918 Spyder geçen sene yeni rekoru kırmıştı 6:57 ile. Linkinizde de var.

Oyunda 'ring'i denemek istedim birden. Saat biraz geç ama çok ses çıkartmamaya çalışırım artık
    Edit: Format atarken Assetto Corsa'nın yedeğini almadığımı fark ettim İnternet hızı da 3mbit'e düşmüşken bu gece Ring yok diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 24 Ağustos 2014; 2:07:51 >

• Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
  • Gelsin artık şu SPA, SLS AMG, LA FERRARİ....
  • Assetto Corsa'yı oynarken kullandığım 2 program var. Birisi kamera ile kafa hareketlerini takip eden FaceTrackNoIr. Programdan en iyi şekilde yararlanmanız için 60 fps uyumlu bir kamera ve yüzünüzü tam olarak algılayabilmesi için uygun ışıklandırma ortamı gerekiyor. Ben bu iş için PS Eye kamerasını kullanıyorum, PC ile uyumlu ve bu iş için en önerilen kameralardan. Pek tabii TrackIR kalitesinde değil ama iş görüyor. Programın tek handikapı CPU gücüne biraz etki etmesi. Tabii yüzünüzü iyi seçebilmesi için iyi bir ışıklandırma ortamı olması da gerekiyor. Bunun için LED ışıklı yöntemleri kullananlar da var. Ama iyi bir Cpu ve yüksek kare oranına sahip bir kameranız varsa denemenizi tavsiye ederim.

Programı buradan indirebilirsiniz:

http://facetracknoir.sourceforge.net/

Bununla ilgili kısa bir video çektim, aynalara ve virajları alırken sağa ya da sola bakmak eğlenceli.

Hassasiyeti kendiniz ayarlayabiliyorsunuz, kullandığım profili bu bağlantıda bulabilirsiniz:

https://www.mediafire.com/?uqaeubq928ccpin

2. kullandığım program da android tablete yüklediğim ve Logitech DFGT direksiyonun önüne koyduğum DashMeterpro for AC/Pcars. Programın en güzel tarafı göstergeleri istediğiniz gibi yerleştirmeniz. Ayrıca Project Cars ile de uyumlu. Oyun içi göstergeleri görmeyi sevmediğimden ve sistemin performansını düşürdüğünü gözlemlediğimden bu program bana daha yararlı ve güzel geldi. Wi-fi ve USB üzerinden çalışabiliyor ve gecikme süresi yok denecek kadar az.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sensadigit.dashmeterforacpc

Tavsiye edebileceğiniz başka programlar var mı? Özellikle 2. monitöre pist haritasını ekleyebilmek isterdim. Grid Autosport'ta böyle bir destek var, tabii oyun içindeki ayarlarda olan bir destek. İstatistikleri ve TV yayınını gösterebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 24 Ağustos 2014; 17:04:32 >

• Merhaba arkadaşlar.Bir süredir almak istediğim bu oyunun tam sürümünü dün indirimden faydalanarak aldım.Biraz araştırdım ama Türkiye oyuncularının herangi bir web sitesine rastlayamadım donanım haber konusu haricinde.Bu nedenle bir facebook sayfası kurmaya karar verdim.Bu sayfada oyun ile ilgili bilgileri paylaşacağım.Aynı zamanda güncelleme notlarını ve oyunun resmi haberlerini Türkçeye çevirip bu sayfa üzerinden paylaşacağım.Birlikte yarışlar yapıp deneyimlerimizi de paylaşabiliriz.Tabiki bunlar için yardımlarınıza ihtiyacım var.Sayfayı beğenip bana destek olursanız sevinirim.İyi oyunlar.

https://www.facebook.com/pages/Assetto-Corsa-Türkiye/316866878488431?sk=timeline&ref=page_internal

• Ring'de Zonda R top gibi sekiyor yahu İyi bir süre yapmak için sabır gerekiyor resmen, ama yılmak yok
  • Ben de oyunu %50 indirim ile 20 dolara aldım. Enpara ile 10 dolara gelmiş oldu. Daha indireceğim bakalım, aranıza katılacağım.

• Assetto Corsa Nordschleife Logitech Rumblepad 2 testing
  • Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Toyota lisansı alınmış

TS040 Hybrid
    GT86
    GT86 GT4
    Supra
    Celica
    Corolla AE86
  • Direksiyon setsiz oynanmaz değil mi bu oyun? Yani zevkli olmaz değil mi?
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hiçbir zevki kalmıyor işin, ben denemek için bir iki defa gamepad ile oynadım asla direksiyonun tadını vermiyor, en azından dfgt şart. g27 olursa çok daha iyi olur tabi
  • İndirimin bitmesine 10 dk kala oyunu aldım. 2 gündür çok kararsız kalmıştım alıp almama konusunda bir anda gaza geldik bakalım. Umarım G27yi kurmaya üşenmeyip akşamları biraz oynarım. Online bölümünün iyi olmasını diliyorum. İracing de online yarışlar çok keyifliydi fakat herşey için para istemesi yüzünden oyunu bırakmıştım. Onlineda İracinge benzer bir deneyim yaşarım umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardtouch

İndirimin bitmesine 10 dk kala oyunu aldım. 2 gündür çok kararsız kalmıştım alıp almama konusunda bir anda gaza geldik bakalım. Umarım G27yi kurmaya üşenmeyip akşamları biraz oynarım. Online bölümünün iyi olmasını diliyorum. İracing de online yarışlar çok keyifliydi fakat herşey için para istemesi yüzünden oyunu bırakmıştım. Onlineda İracinge benzer bir deneyim yaşarım umarım.

asla yaşayamazsınız

kuralları geçtim hasar modellemesi olmadığından herkes birbirine geçiriyor
  • İşte bu, yol araçları.
    GT86
    Supra
    Celica
    Corolla AE86
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

İşte bu, yol araçları.
    GT86
    Supra
    Celica
    Corolla AE86

kim bilir ne zamana eklerler

• Assetto Corsa Nordschleife Logitech Rumblepad 2 testing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 25 Ağustos 2014; 21:32:19 >

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.