Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Saolasın

Abi sıkıntı senden değil benden kaynaklanıyormuş,nasıl olduysa video gizli olarak ayarlanmış düzelttim,lütfen alıcılarınızın ayarları ile oynamayınız
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Ben seni kırmamak için saol dedim düzelmemişti
  • Beyler bu oyunu direksiyonsuz oynayabiliyormuyuz?
  • Source kullanıcısına yanıt

Logitech Rumblepad 2 bununla oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Logitech Rumblepad 2 bununla oynuyorum

Bende bu var hocam bende oynarım o zaman

• Source kullanıcısına yanıt
    Bu daha da iyi.
  • Oyunu satın aldım indiriyorum

• NS'nin en son versiyonunu indirip kurdum ama pit çıkışında bir bug var, araç boşluğa düşüyor... Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
  • evet beyler monza ve nurber gt3 yapalım varmı gelmek isteyen 21.00 22.00 arası

• Kendi yaptığım setup ile dereceyi 7.22 den 7.11 e düşürdüm,pek takan yok ama neyse

http://netload.in/dateiTTCpICUoyw/7.11.ini.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Kendi yaptığım setup ile dereceyi 7.22 den 7.11 e düşürdüm,pek takan yok ama neyse

http://netload.in/dateiTTCpICUoyw/7.11.ini.htm

bazı yerlede geniş alacağım derken dar alıyorsun bazen ise tam tersi hataları düzeltiresen 7.05 gibi bir değer yaparsın baya iyi gidiyorsun çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Oyunu satın aldım indiriyorum

Hayirli olsun abicim forza 5 in yerini simdilik tutmaz ama ilerde büyük beklentilerim var :)) Bu arada bende gamepad ile oynuyorum,oyunda xbox gamepad ayarlari mevcut ama forza oynayisini alabilmek için bi kaç değişiklik gerekiyor kendimce,sen bi bak abicim olmadi elimden geldigince yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.2 mb. daha güncelleme yaptı Steam.
  • Yoldaki yeşil çizgileri nasıl kaldırıyoruz ?

https://store.donanimhaber.com/74/a1/8d/74a18d874506ab31cd96f5b882048efa.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaLo_RaD -- 24 Mayıs 2014; 20:03:58 >
  • XaLo_RaD kullanıcısına yanıt
    Tam nerden açılıyor bilmiyorum ama ben tavsiye etmem. Yıllardır oyun oynarım daha bir kere doğru düzgün açtığımı hatırlamam.
    Zamanla doğru fren noktası, doğru açı,çizgi tutturuyorsunuz.
  • Abi adam zaten nasıl kaldıracam diyor o da istemiyor :D Hocam başlat demeden solda bazı menüler var orda zorluk derecesi bölümünde ideal çizgiyi işaretlemezsen tamamdır yada kısa yoldan pro yu seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Abi adam zaten nasıl kaldıracam diyor o da istemiyor :D Hocam başlat demeden solda bazı menüler var orda zorluk derecesi bölümünde ideal çizgiyi işaretlemezsen tamamdır yada kısa yoldan pro yu seç

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaLo_RaD

quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Abi adam zaten nasıl kaldıracam diyor o da istemiyor :D Hocam başlat demeden solda bazı menüler var orda zorluk derecesi bölümünde ideal çizgiyi işaretlemezsen tamamdır yada kısa yoldan pro yu seç

Teşekkürler...

Oyunun içinde iken de Ctrl + I yapınca kapanıyor. Ekstra bilgi olarak veriyim dedim.
  • 20 gün oldu son güncellemeden sonra. Kunosdan da bu konudanda bi daha haber çıkmadı.
    Multide hiç iç açıcı değil. Çoğu servere giremiyoruz zaten. Bari şu tırmanma pisti gelse.
  • Oyun harika ya, en kısa zamanda satın alacağım, farklı markalardan araç ekleseler güzel olacak
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.