Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Suzuka gerçekten çok keyifli bir pistmiş. Hayatımda gördüğüm en kötü mod olmuş, inanılmaz rezil bir mod ama yinede turlamak keyifliydi. Ancak hata verdi bir kaç turdan sonra.
    Zaten bu son guncellmeden sonra mod pistlerde hata veriyor. Zaten hepsi çok başarısız modlar. Aralarında bir tek ilk çıkan tırmanma pisti düzgün çalışıyor.

pistlerin megabyte larindan belli kötü olduğu

rfactor2 pistleri bile genelde 100-200 mb, rf cevrimi pistin zaten bu oyunda işi olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok geri kalmışım oyunu nereden aliyoruz ?

Direksiyon seti alma ihtimalim var hazirana.

• SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    http://store.steampowered.com/app/244210/
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Paint terk basit bir düzenleme yaptım, yine giremezsen konuşuruz.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daryusdaryus -- 11 Mayıs 2014; 10:50:37 >
  • daryusdaryus D kullanıcısına yanıt
    eyv. sagolasin. resmi goremiyorum. mobilden girdigim icin galiba.

Edit: Pc den girdim şimdi. Resim gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler.
    Yalnız turk sunucularını bulamadım :) faal değil mi yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 11 Mayıs 2014; 13:06:40 >
  • Ben de hiç rastlamadım, eğer kuracak olursanız buradan haberleşelim.
  • Arkadaşlar ben de oyunu summer sale ile almak istiyorum fakat Project Cars'a kıyasla çok daha az içerik var oyunda. Updateler ne sıklıkla geliyor veya oyun resmi olarak piyasaya çıktığında kaç pist, kaç araba olacak buna dair bilgi var mı?
  • Arkadaşlar doğru düzgün girebileceğimiz hiç server yok. Çoğuna kabul etmiyor zaten. Sever nasıl kuruluyor. Olmadı kuralım bıtane takılmak ıstedığımızde mekan bellı olsun.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    DonanımHaber diye bir tane server var.Nurburgring bmwe30 kurulu.Ben daha girmedim maç var diye ama adamlar arasıra gelip giriyor 10 kişi felan yarıştılar bi ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banditnew5 -- 11 Mayıs 2014; 20:39:38 >
  • Herkese merhaba, server kurmak zor değil fakat biz denediğimizde server kurduğumuz makinadan yarışamadık, yani serverı kuruyorsunuz ve izliyorsunuz siz hariç herkes yarışabiliyor. Denemek isteyen varsa anlatabilirim, belki bizde bir problem oluşmuştur.
  • LPRNTRK L kullanıcısına yanıt
    Microsoft loop back adapter kurulacak.Yeni kurulan adapter de ip kısmına sizin orjinal ip yazılacak.http://whatismyipaddress.com/ buradan bulunan ip yazılacak.Ben bu şekilde çözüm bulabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

Microsoft loop back adapter kurulacak.Yeni kurulan adapter de ip kısmına sizin orjinal ip yazılacak.http://whatismyipaddress.com/ buradan bulunan ip yazılacak.Ben bu şekilde çözüm bulabildim.

Bu şekilde kendimiz yarışabiliyor muyuz?
  • LPRNTRK L kullanıcısına yanıt
    Evet şu an için ancak bu şekilde oluyor.Aksi taktirde kurduğun servera grimek istersen bağlanamıyor diye hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banditnew5 -- 11 Mayıs 2014; 21:58:40 >
  • CarbonTnT odasında monza tüm araçlar açık 5 dk kadar yarış başlıcak bilginize.
  • Ben suan müsaitim, oynayan varsa takılabiliriz
  • Arkadaşlar bu işi tam bilen açsın bi server. Şifreli falan olsun.
    Burada da paylaşın bilgileri. Müsait oldukça ona bağlanalım.
  • Oyuna multiplayer ozellugi mi geldi

• dh-ac adında bir grup oluşturdum steam üzerinde. bu grup üzerinden tanışıp, oyundaki arkadaşları tespit edip buna göre beraber oynamak için konuşulabilir.
    sorun yaşayanlar steamden eklesin davet ediyim gruba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LPRNTRK -- 12 Mayıs 2014; 1:26:42 >
  • Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

tüm gün açık kalmasını planlıyorum, aşırı işlemci kullanımından dolayı bilgisayara nasıl bir etkisi olacak test edeceğim.
  • Progress* P kullanıcısına yanıt
    orda nordschleife mi yaziyor banami oyle geldi. modu mu var

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.