Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış anlamadıysam 0.15 0.15 - Editör yayınlanmış.

• Assetto Corsa Official Media Channel tarafından yayımlanan editor ile ilgili video
  • rfactor den pistleri alıp basite kaçmayın demişler galiba.
  • Kendi çekimim : Online yarış, daha almaları gereken çok yol var:

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

Kendi çekimim : Online yarış, daha almaları gereken çok yol var:

Hocam nerden indiriyoruz modu acaba? (F14T)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire17

http://mesa.extra.hu/index.php/en/downloads/ac/247-ac-ferrari-f14t-raikkonen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

http://mesa.extra.hu/index.php/en/downloads/ac/247-ac-ferrari-f14t-raikkonen

Aslında mod sanmıştım ama yinede skin i indirdim saolasın.
  • 0.15 ten sonra fiziklerde yada forcefeedback te bi fark hisseden oldu mu acaba?
  • La Sarthe olsaydı da Le Mans yapsaydık
  • crossfire17 C kullanıcısına yanıt
    0.15
    - Editor released and available as a tool for everyone
    - acServer bugfixing
    - Physics & time-related fixes
    - Fixed AI setup loading
    - Setup Debug follows the currently focused car

Fiziklerde iyileştirme yaptıklarını söylüyorlar ama ben pek fazla hissedemedim. Gerçi ben sadece hafta sonları tur atıyorum, bir haftada da unutuyor olabilirim ama farklı bir durum hissetmedim ben. Daha çok değişiklik, iyileştirme yapılacaktır. Yağmurlu hava bile daha gelmedi.
  • Arkadaşlar birisi bir yardım etsin ben bu oyunu dün yükledim. Sonra Eset bu oyunun içindeki bir dosyayı aldı karantinaya ne kadar geri yüklediysem olmadı yanlışıkla karantinadan sil yaptım ondan sonra oyun hiç açılmadı. 2-3 kez sildim yükledim olmadı sonra başka bir tane daha indirdim. Hep diyor ki: 'steam cannot be intialized. closing.' Oyunu sadece dün bir kez tek açtım sonra o karantinadan sildikten sonra açılmadı. Eset'ide sildim yine olmadı bir yardım edin lütfen..
  • ihseyhan İ kullanıcısına yanıt
    Bir yerlerden your uninstaller programının fulünü bulup steam ve eset ile ilgli ne varsa silin,ayrıca C/programfiles içindeki steam ve eset ile ilgili ne varsa elle silip pc yi tekrar başlatın,ve eset kurmadan oyunu indirip kurun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihseyhan

Arkadaşlar birisi bir yardım etsin ben bu oyunu dün yükledim. Sonra Eset bu oyunun içindeki bir dosyayı aldı karantinaya ne kadar geri yüklediysem olmadı yanlışıkla karantinadan sil yaptım ondan sonra oyun hiç açılmadı. 2-3 kez sildim yükledim olmadı sonra başka bir tane daha indirdim. Hep diyor ki: 'steam cannot be intialized. closing.' Oyunu sadece dün bir kez tek açtım sonra o karantinadan sildikten sonra açılmadı. Eset'ide sildim yine olmadı bir yardım edin lütfen..

steam de oyuna sağ tıklayıp özelliklerden : oyunu dosyalarını doğrula gibi birşey var onu deneyebilrisiniz 10-15 dk filan sürüyor maksimum
  • crossfire17 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben fark ettim sorunumu. windows/system'deki dll'ler iki oyun yüzünden çakışıyormuş ondan açılmıyordu :) sağol yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

La Sarthe olsaydı da Le Mans yapsaydık

Biraz geç oldu ama ben de şimdi gördüm
    http://www.racedepartment.com/forum/threads/circuit-de-la-sarthe.88841/
  • quote:

quote:

yarış bitmeden 22 dk önce çıkmış zaten,düzgünse işe yarar yoksa çöp

teşekkürler

zaten rfactor den çevirip duruyorlar,adam akıllı pist görmek hayal gibi

SteamApps\common\assettocorsa\content\tracks içine attım indirdiğim pistleri ve oyunda hiçbirşey açılmaz oldu yanlış yere mi attım acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 16 Haziran 2014; 0:26:00 >

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler

SteamApps\common\assettocorsa\content\tracks içine attım indirdiğim pistleri ve oyunda hiçbirşey açılmaz oldu yanlış yere mi attım acaba ?

Valla kusura bakma ben de denemeden attım gördüğüm gibi ama şimdi denedim bende sorun yok. 3 önerim var:
    1-pisti ordan sil oyun o zaman normal açılıyormu diye bak
    2- Circuit de la Sarthe\ui içindeki .json uzantılı dosyayı metin belgesi ile aç "name": " Circuit de la Sarthe", yazıyı "name": "Circuit de la Sarthe", bu şekilde düzelt circuitin başındaki boşluğu sil yani
    3-steam de oyuna sağ tıklayıp özelliklerden : oyunu dosyalarını doğrula gibi birşey var onu dene pisti atmadan aç oyunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Valla kusura bakma ben de denemeden attım gördüğüm gibi ama şimdi denedim bende sorun yok. 3 önerim var:
    2- Circuit de la Sarthe\ui içindeki .json uzantılı dosyayı metin belgesi ile aç "name": " Circuit de la Sarthe", yazıyı "name": "Circuit de la Sarthe", bu şekilde düzelt circuitin başındaki boşluğu sil yani
    3-steam de oyuna sağ tıklayıp özelliklerden : oyunu dosyalarını doğrula gibi birşey var onu dene pisti atmadan aç oyunu

yok,Top Gear Test Track yüzündenmiş,onu silince açıldı oyun

bakmayalı baya pist çıkmış,araçta çıkarsalar fena olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

yok,Top Gear Test Track yüzündenmiş,onu silince açıldı oyun

bakmayalı baya pist çıkmış,araçta çıkarsalar fena olmaz

bence fiziklerin , grafiklerin , pitlerin, zaman ekranlarının bir çok şeyin gelişmesi lazım... şu an oyun daha emekleme aşamasında, bir de multiplayerda neden replay yok, onu da anlamış değilim..

özellikle fizikler, logitech driving force gt ile DTM araçlarını kontrol etmek nerdeyse olanaksız, f1 aracını daha kolay kontrol edebiliyorum.. onda da dönüşlerde sıkıntı var..

mod'la gelen pistler çok kötü yanlız.. bir de multide en ufak temasta korkunç tepkiler veriyor.. yani saçmalık..

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.