Bildirim
Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (82. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
https://drive.google.com/file/d/0B4NN5cVGns0sUllrRnFKNUYtX0k/edit?usp=sharing
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/
sunucudaki bu sürüm, çimde durursanız kalıyorsunuz ona göre gidin :D, 3 sürüm var şu anda bir tanesi görüntü olarak on numara bir tanesi bu görüntüsü güzel olanın görüntüsü güzel olmayanı bir taneside bu verdiğim, fizik konusunda çok çok iyi olan ama görüntüsü kötü ve çimde bug var.
nordschleife ta turlarken sunucunun ve assettonun işlemci kullanımı, sunucuda sadece ben vardım sistem:
bence bol bol optimizasyon gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Progress* -- 12 Mayıs 2014; 13:19:31 >
-
serveri gordum fakat araçlar monza ya uygun araçlar değil :) f40 , fr italy z4 gt3 gibi araçlar olursa daha iyi olur. abart 500 e30 la o pist bitmiyor :)) -
Version 0.4.1 yükledim. Çimde kumda sorun yok sadece diğer pist modları gibi yolda boşluklar var zıplayıp duruyor arada araç. Ama ring olsun çamurdan olsun. Teşekkürler. -
server bulamayan arkadaşlar server adı: Turkiye-mrturkel77 bu sürekli çalışıcak ayarlamaları yapıldı amaç sürekli olabilmek ping düşük -
arkadaslar bisey sorucam. bu multiplayer de bende diger arabalar farkli gozukuyor. bi kaybolup bi gelio anlik. sanki goruntude takilmalar atlamalar oluyo gibi. bide drifte on tekerlerin acisi sanki aci kiti varmis gibi abartili acida donuyo.
Online oldugu icin oylemi oluyo. fazla online oynamadigim icin bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de oluyor, hatta bir tanesi önümden geleceği dönüşteki delorean gibi bir kaybolup geri gelerek geçti. Bağlantı hızından sanırım oluyor böyle. Bir de bende arabalar kaza sonrası yerden zıplayınca tekerler pistte kalıyor, aracın gövdesi havada dönmeye başlıyor. Daha alfa aşamasında olduğundan sonra ayar çekerler sanırım. -
Eyv. evet olabilir. Ben bi nordschleife de turlim -
Nasıl server kuruyoruz bi aciklayabilecek var mı tam olarak.
Nordschleife Snoopy 0.5 çıktı
http://www46.zippyshare.com/v/67980236/file.html
-Kerbler geldi
-küçük hatalar giderildi
-ağaçlar düzeltildi
-çirkin koca ağaçlar kaldırıldı
-yol kenarına bir kaç obje eklendi
-lastik izleri daha transparan olan yenisiyle değiştirildi(minecrafttan alınmış gibi espriler geçiyor kanalda :D)
-17 start gridi
-AI desteği geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: Progress*
Nordschleife Snoopy 0.5 çıktı
http://www46.zippyshare.com/v/67980236/file.html
-Kerbler geldi
-küçük hatalar giderildi
-ağaçlar düzeltildi
-çirkin koca ağaçlar kaldırıldı
-yol kenarına bir kaç obje eklendi
-lastik izleri daha transparan olan yenisiyle değiştirildi(minecrafttan alınmış gibi espriler geçiyor kanalda :D)
-17 start gridi
-AI desteği geldi
Eline sağlık hocam
-
Eyvallah bu iyi oldu. Şu ara sadece ringde gazlıyorum. Online falan pek bakamadım zaten :) İnşallah gereksiz zıplamalar atlamalar düzelmiştir.
Ayrıca lazer taranacak olan yada gerçekteki ring buradaki yama gibi saçma bir pist değildir. Benim gtr evo da oynadığım ring gayet rahatt ve kolaydı. Bu pist çok daha zor. Daha kaza yapmadan bir tur atamadım. Halbuki 300-500 turum vardım gtr evo dan. Pisti, limitlerini bilirm. -
Beyler bi ara toplanıp 5-10 kişi bi pistte turlayalım. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: LETHALDOZE
Eyvallah bu iyi oldu. Şu ara sadece ringde gazlıyorum. Online falan pek bakamadım zaten :) İnşallah gereksiz zıplamalar atlamalar düzelmiştir.
Ayrıca lazer taranacak olan yada gerçekteki ring buradaki yama gibi saçma bir pist değildir. Benim gtr evo da oynadığım ring gayet rahatt ve kolaydı. Bu pist çok daha zor. Daha kaza yapmadan bir tur atamadım. Halbuki 300-500 turum vardım gtr evo dan. Pisti, limitlerini bilirm.
Bir önceki moda gore birkaç viraj dişinda düzelmiş hocam atlamalar ziplamalar.Doğru şekilde pisttin suresinde de skntı var sanırım e30 m3 ve zonda kafa kafaya turluyolar nerdeyse.Orjinal şekilde cikar inş en kisa surede
Bu video gizlidir diyor. Hoş geldin kardeşim bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
Bu video gizlidir diyor. Hoş geldin kardeşim bu arada
Hoşbulduk abi, ilgileneyim sıkıntı nerede acaba
Forumdan üye çıkışı yapıp mesaja baktığımdada video görünüyor ve oynuyor bende sıkıntı yok.
Abi sanırım sorun senin dns ayarlarından kaynaklanıyor.
Dns ayarlarını;
208.67.222.222
208.67.220.220
olarak değiştirip denersen sanırım sorun kalmaz. -
ben e30 ile turluyorum bu sürümden gereksiz zıplamalar atlamalar azalmış bir kaç kez denk geldimde toparlamayı başardım
eğer yüzeyin kötü olmasından bahsediyorsan, evet gerçektede yol çok kötü. gtr evo dediğin şeyde hiç tur atmadım ama muhtemelen pisti dümdüz yapmışlardır.
Nordschleife'a yeni başlayanlar ya da inceliklerini öğrenmek isteyenler için BMW M departmanının hazırladığı makale/dergi/pdf ne derseniz işte :)
https://docs.google.com/file/d/0B6LaDFY_7BN4ZGE5MmE2MWUtYmRkNC00ODUzLTk0ZjAtZGNkOGNjNDAwYWEw/edit?authkey=CLSYw1o&pli=1&hl=en#
-
Saolasın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X