Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yeni edinmiş birisi olarak ilk yorumlarım oldukça iyi.Henüz beta olmasına rağmen oldukça başarılı geldi.Pistler,araçlar güzel.Multisini bir kaç kez deneme şansım oldu.İlk yarışım oldukça güzeldi ama ikinci yarışta diğer oyuncular ters falan gitmeye başladılar dayanamadım çıktım.Bu sorun tam sürümde çözüme kavuşturulur diye düşünüyorum.Ayrıca pist dışına taşınca yavaşlatma işi pek hoş olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Logitech Rumblepad 2 bununla oynuyorum

Bende bu var hocam bende oynarım o zaman

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

performansı nasıl? düzgün oynanabiliyor mu? oyunda bu tür padler için sadece xbox joypad configürasyonu var sanırım. ben hem fifa 2014 hem de bu oyunu oynamak için bir joypad bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekmergen

Oyunu yeni edinmiş birisi olarak ilk yorumlarım oldukça iyi.Henüz beta olmasına rağmen oldukça başarılı geldi.Pistler,araçlar güzel.Multisini bir kaç kez deneme şansım oldu.İlk yarışım oldukça güzeldi ama ikinci yarışta diğer oyuncular ters falan gitmeye başladılar dayanamadım çıktım.Bu sorun tam sürümde çözüme kavuşturulur diye düşünüyorum.Ayrıca pist dışına taşınca yavaşlatma işi pek hoş olmamış.

Shortcutlar ile rekor süre yaparlar hocam o kısıtlama olmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

quote:

Orijinalden alıntı: Çekmergen

Oyunu yeni edinmiş birisi olarak ilk yorumlarım oldukça iyi.Henüz beta olmasına rağmen oldukça başarılı geldi.Pistler,araçlar güzel.Multisini bir kaç kez deneme şansım oldu.İlk yarışım oldukça güzeldi ama ikinci yarışta diğer oyuncular ters falan gitmeye başladılar dayanamadım çıktım.Bu sorun tam sürümde çözüme kavuşturulur diye düşünüyorum.Ayrıca pist dışına taşınca yavaşlatma işi pek hoş olmamış.

Shortcutlar ile rekor süre yaparlar hocam o kısıtlama olmasa

Orası da öyle hocam haklısınız.Dediğiniz olay f1 2013 oyununda olmuştu.Oyun ilk çıktığında bazı pistlerde virajları kesseniz de ceza alınmıyordu ve inanılmaz turlar atılıyordu.

• Ringin yeni versiyonuda çıkmış şimdi indiriyorum.
    http://steamcommunity.com/app/244210/discussions/0/540743032501320768/?l=turkish
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Ringin yeni versiyonuda çıkmış şimdi indiriyorum.
    http://steamcommunity.com/app/244210/discussions/0/540743032501320768/?l=turkish

http://www.racedepartment.com/forum/resources/categories/assetto-corsa.1/

O versiyon eskidi bile,Assetto Corsa ile ilgili modları yukarıdaki linkten takip edin daha sağlıklı...

• oyun alınabilir kıvama geldi mi ? bir de 40 dolar çok fazla değil mi ? beta sürecindeki bir oyun için
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Ben daha 0.2 zamanında iken almıştım ve gelişim mükemmel derece fark ediliyor.Özellikle GT araçları çok daha zevkli hale geldi.Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu arada Steam adım '' FanFilliFon '' ekleyin oynarız arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakKsglu

Ben daha 0.2 zamanında iken almıştım ve gelişim mükemmel derece fark ediliyor.Özellikle GT araçları çok daha zevkli hale geldi.Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu arada Steam adım '' FanFilliFon '' ekleyin oynarız arkadaşlar.

satın almaya değecek durumda mı?

bir örnek veriyorum f1 2013 multiplayer'e girdiğin zaman, çoğu kez 10-15 ya bulabiliyorsun ya bulamıyorsun ve haliyle lanet olsun böyle oyuna diyorsun..

benzer durum assetto corsa da da var mı ? online zevkli yarışlar olabiliyor mu ?

ve herşeyden öte 85TL'yi hakediyor mu ?
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Eyvallah öyle yapayım
  • Oyunun sunucuları şimdilik yeterli gibi duruyor. Gerçi değişik bir sistem yapmışlar ilk başta insan yadırgıyor şöyle ki yarışların başlaması için belirli bir süre koymuşlar ve oyuncular sunuculara kayıt oluyor (booking demişler buna). Süre dolduktan sonra isterse bir kişi bile kayıt yaptırmış olsun yarış başlıyor ve kayıt süresi geçtikten sonra oyuna girilemiyor. Yarış bitince ise tekrar başa dönüyor ve kayıtlar yeniden açılıyor. Oyunun resmi forumunda çoğunluk bu sistemi eleştiriyor çünkü millet oyuna girmek için ilk başta azami 5 dakika civarı boş boş bekliyor ama yapımcılar bunda devam etmeye kararlı.

Sunucuları ise millet hayrına mı açmış nedir tam anlamadım. Bir sürü boş sunucu var ve ilginçtir çoğunluk boş sunuculara girmek istemiyor. Sanırım oyun yeni olduğundan çoğunluk boş sunucuları kalitesiz olarak görüyor fakat alakası yok. Ben mesela geçen pazar bir boş sunucuya ilk girmiştim, sunucunun dolu olduğunu gören girmişti. 2 dakika içinde 10~11 kişi dolmuştu. Tabii herkesin girebileceği sunucular olduğundan pek rekabet olmuyor. Demem o ki multiye girip de sunucu azmış diye endişelenmeyin, sunucular devir dayım içinde.

Multi çıkar çıkmaz hemen bir çok lig kuruldu, sim siteleri kayıt almaya başladı. Bu sitelerin müdavimlerinin yarıştığı sunucuların daha zevkli olduğu muhakkak. Tabi bu sunucuların şifreli olduğunu söylemeye gerek yok. Benim fikrimi soracak olursanız oyun zevk veriyor. 40 dolar fazla derseniz ben yılbaşı indiriminden almıştım sanırım 25 dolar mıydı, 30 dolar mıydı neydi. Yine özel bir güne indirim yaparlar muhtemelen. Genelde indirim paskalya veya yılbaşında oluyor. İndirimi beklerseniz şimdilik döviz kuru ile 20 veya 30 TL karınız olur ama indirimi bekleyene kadar oyunda ustalaşma şansını kaçırırsınız.

Çeşitli sim sitelerini, ligleri buradan takip edebilirsiniz. http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?forums/chit-chat-room.13/

• ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Yav ben bu son versiyonu olan Nürburgring Nordschleife 0.9.2 indirdim fakat oyun yuklenırken hata veriyor.
    Pist listesinde 0.9.0 yazıyor ismi oyunda. Acaba ondanmıdır.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum bende bir sıkıntı olmadı...
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Şu an için dediğiniz olay mevcut.Maksimum 8-9 kişilik yarışa denk geldim fakat oyunun simulasyon oluşu ve bunu hakkını vererek yerine getirişi,8-9 kişilik yarışları bile zevkli kılıyor.Serverlardaki session dediğimiz bölümlerde oylama ile atlanabiliyor.85 TL için değer mi derseniz,multiplayer olayı için değmez derim fakat gelişim vaad edişi ve simulasyonun hakkını verişi için değer derim.Özellikle de PC platformu için olması daha da değer kılıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Yav ben bu son versiyonu olan Nürburgring Nordschleife 0.9.2 indirdim fakat oyun yuklenırken hata veriyor.
    Pist listesinde 0.9.0 yazıyor ismi oyunda. Acaba ondanmıdır.

http://www66.zippyshare.com/v/32154229/file.html

ses dosyalarını sfx klasörüne atın düzeliyor
  • Eyvallah sağolasın oldu.
  • xbox gamepad ile oynayan var mı?
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Ben oynuyorum hocam
  • AFSNKS kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam performansı?
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun içinde kendi ayari var Xbox kolunun ama forzadaki deneyimi almak için bi kaç ufak ayar gerekiyor,biraz kurcaladiktan sonra sorunsuz şekilde oynanabiliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFSNKS -- 5 Haziran 2014; 22:18:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.