Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

Mouse Steering varmı oyunda acaba? şu an iniyor heyecanlandım

güncelleme mi geldi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

Mouse Steering varmı oyunda acaba? şu an iniyor heyecanlandım

güncelleme mi geldi??

yok ben yeni indiriyorum anlamında öyle dedim
  • Arkadaşlar biliyorum yasak ama oyun bana fazlaca pahalı geldi öğrenci adamız haliyle .Bende korsana başvurdum deneyip beğenirsem alırım diye .
    Bir versiyonu iniyor şu anda ama çalışıyor mu bu biliyor musunuz?
    asetto corsa early acces 2013 falan diye gidiyor ismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 24 Aralık 2013; 20:17:11 >
  • El Jimador kullanıcısına yanıt
    hic sanmam calisacagini hatta inen sey ac bile degildir. bikac forumda gozume carpti. yalan yanlis bilgilerle bi dosya paylasilmis ama dosya boyutlari bile alakasizdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense bu oyunda iracing de aldığım tadı alamıyorum. iracing i ilk oynadığımda (4 ay önce) iracing çok zor gelmişti ve gran turismo serisinden sonra alışmakta zorluk çekmiştim. asetto da çok kolay gelmeye başladı. grafikler kötü, ne bileyim tam simülasyon değil, arcade de değil bir anlam veremedim açıkcası. aklım project cars da. belki o daha arcade ama araç çeşitliliği ve grafik olarak beni cezbeddi diyebilirim...
  • oyunu az yukarıdaki arkadaş gibi deneyip fikir edinmek amaçlı korsan olarak indirdim öncelikle gayet güzel çalışıyor hiçbir sıkıntı yok ancak mouse streering hassasiyeti 0,10 dan düşük ayarlanmıyormu bu şekilde resmen çöp ya :( bir lfs değil maalesef..
  • Rf2 ilk çıktığı günden beri online ve ai yarış imkanı sundu. Optimize değildi ama. Şu an son güncellemesiyle oyun tam sürüme yakın. Ben keyif alarak hala oynuyorum. AC nin som olayını burdan takip ettim. Anladığım kadarıyla 9 ay ai ve online yok. 3-5 arabayla dönüp durucaz. Baya kelek bir durum.

• erulu kullanıcısına yanıt
    Okadar da değildir yahu, 9 ay ai ve multi beklenirmi. Ring için 9 ay süre var.
  • Oyuna onlinenin 9 ay sonra geleceğini kim nereden okudu ise burada paylaşabilirmi,burada okuduklarımdan sanki öyle bir anlam çıkıyor.

İngilizce'si iyi olan bir arkadaş aşağıdaki metni çevirebilirmi adamlar açıklama yapmışlar.Verdiğim linktede yapımcılardan biri açıklamalarda bulunmuş,biri Türkçe özet geçerse güzel olur...

http://www.racedepartment.com/forum/threads/n%C3%BCrburgring-nordschleife-announced-for-assetto-corsa.79549/page-18

The Nurburgring-Nordschleife. The greatest track of all time, challenging drivers for over 60 years and now challenging you in Assetto Corsa.

The Nurburging-Nordschleife will be an official addition to Assetto Corsa, which is being heralded as one of the most appreciated racing simulations of 2013. We will be bringing you the most faithful virtual representation of the track ever to be released, based on our laser scanning technology.

This license underpins the ambition of the Assetto Corsa team and we will be shortly beholding a survey to gather your thoughts with a view to releasing the track in September 2014.

We want to go further however! We are developing a ‘Dream Pack DLC’ featuring not only the Nordschleife, but 10 cars, chosen by you, the community, to be included in the pack. So take your pick, Alfa Romeo? Nissan? McLaren and much more.

Shortly, we will be opening our 1 month pre-order phase, providing you with a 50% saving on the final package – that’s right, 10 cars and the Nordschleife.

To stay in touch with our news on when the pre-order will start, keep cheking on our website, follow us onwww.facebook.com/assetto.corsa and onwww.twitter.com/@ac_assettocorsa or simply check the ingame news!

We hope that with this announcement you will have an even Happier New Year.

The Assetto Corsa development team

• Milletin tüm keyfini hevesini kaçırdılar. Kimsenin konuya yazası yok artık gibi. Yukarıdaki açıklama dün açıklanan büyük süprizdi zaten.
    Kısaca 9 ay sonra içerisinde ring ile birlikte 10 adet daha aracım olacağı bir dlc pakedi yayınlayacaklarmış ücretli olarak. 2014 başında da bu dlc paketi ön satışa çıkaracaklar yarı fiyatından. Tüm olay bu.
    Öyle ne yapay zeka hakkında ne online hakkında nede oyunun gidişatı çıkış tarihi hakkında bişey bildirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 25 Aralık 2013; 16:10:15 >
  • pisti bilmiyorum da yeni araçlar eklenmeli. lotuslara elimi sürmüyorum. en sevdiğim araç bmw m30
    9 ay sonra çıkacak eklenti için 10 para vermem. ekiplerini bu işle meşgul edeceklerine mutli ve ai + carreer mod gelmeliydi.
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    ozellikle s50 e46 m3 motorlu drift versiyonu. sesine hastayim bende. 2. favori aracimda hafifletiilmis 458 s3 versiyonu

• Pist ve dlc paketi için açıklama yapılmış ve diğer online vs. herhangi bir şey için açıklama yapılmamışsa bu kötümser hava ne onu anlamadım.

Pakete para istenmesi saçmalık eleştirilebilir o ayrı ama ben şuanlık kötümser olacak bir durum göremiyorum.

Açıklama yapılıp 6 ay-9 ay kadar online vs. içerik eklemeyi düşünmüyoruz bekleyin denirse o zaman en derin hürmetlerimi sunmaktan çekinmem
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Asıl mevzu o kadar ihtişamlı bir geri sayım yapıp daha ellerinde bitmemiş, milletin 4 gözle ai, multi ve full sürüm
    beklediği bir oyuna 9 ay sonrasının ücretli paketini bildirmeleri. Zaten herkes adı gibi biliyordu ring'in olacağını.
    Sürpriz nerede.
    Aslında işin gerçeği ben ne paradayım ne de ai veya multi açıklaması olmamasındayım, beni en çok sinir eden 9 aylık süreç.
    9 ayı duyunca uyuz oldum. O kadar uzun süremi olur. Assetto corsa ve nordschleife ..... sabahlar olmasın evladiyelik olacakta....
  • Şöyle bir yazı var. Bunun Kunos yapımcılarından Marco Masaruttonun söylemiş. Blog yazarımız Elegan abimiz tercümesini yaptı. Görünce şaşırdım . Aslında buraya koymayacaktım ama yine de paylaşayım. Eğer AC nin geleceği için daha çok satış kaygısı ön planda olacaksa simülasyon severler ileride hayal kırıklığına uğrayabilir.

Şu an için bence bu ekiple gelişmeler normal seyrinde ilerliyor. Zamanla bazı araçlardaki beğenmediğimiz yönler düzelebilir diye düşünüyorum. DLC konusunda da zaten sözde söz verilen bedava içeriklerin ne derecede olacağından şüpheliydim ki Nordschileife pisti ile beraber ücretli DLC ler başladı. Fakat ben yadırgamıyorum. Bu tarz simülasyonların gelişmesi için finansal desteğe ihtiyaçları var bu bir gerçek. Sağlam içerikler olsun da bedelli olmasını normal karşılıyorum . Ayrıca Nordschileife gibi bir pisti eğer daha çalışmalar başlamamışsa 9 ay gibi bir sürede sunmaları büyük başarı. iRacing İmola ve Monza yı lisansladı biliyorsunuz. Sunumu bahara olacak

Marco Masarutto açıklaması.

if I listen them I would be convinced that GT5 is the most awful racing game ever created and that RBR is the greatest success of the simracing history. Well, the first one sold 15,000,000 copies, the second brought their developers to an undeserved bankrupt. Too sad, but this is an incontrovertible truth. Another truth is that some people believe that what THEY want is what ALL people want. We were used to believe the same, when we developed our first simulation, netKar PRO. And we all have seen the result.. Well, in the first hour, AC sold more copies than netKar PRO in one year. Believe me, today we are experienced enough know what people really want. Therefore, I know WHO I must listen today. And, if we made this announce today and in this way, we have our very good reasons. Haters gonna hate, the many others read, evaluate, make their choice, play. See you around on December 31th, for our gift to the community.

Eger onlari dinleseydim (Onlar diye bahsettigi sim dunyasindaki hardcore yarisci kitlesi) o zaman Gran Turismo 5 simdiye kadar cikmis en berbat yaris oyunu olduguna ve Richard Burns Rally'ninde Sim dunyasinin paha bicilmez bir yapit oldugudur. Fakat birincisi yani Gran Turismo 15 milyon satarken digeri (Richard Burns Rally) yapimcilarini hak etmedikleri iflasa suruklemistir. Bu, ne kadar uzucu bir durum olsada malesef gercekler budur. Baska bir gercek ise bazi insanlarin savunduklari fikirlerin herkez tarafindan desteklendigine inanmalaridir. Zamaninda bizlerde buna inaniyorduk yani gercekcilige/simulasyona ve bunu ilk Simulasyonumuz olan NetkarProya aktarmaya calistik fakat sonuclari hepimiz görduk.
    AC ilk saatinde NetkarPro'nun 1 yillik satisindan fazlasini satti ve bana inanin su an insanlarin ne istediklerini, nasil bir oyun istediklerini cok iyi biliyoruz. Bu yuzden kimleri dinleyecegimi cok iyi biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 25 Aralık 2013; 18:57:15 >

• MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Ben de başından beri diyorum parasına hiç bakmadım. Dediğin gibi ring gelsinde taranmış bir şekilde bu oyuna ben fazladan 20-30-40 euroda veririm.

Açıklamada sim olursa gerçekten satamaz diyor. Sonrada nasıl oyun olacağını biliyorum artık diyor. AC sim olarak geldi. Yani ilerde arcademi olacak ... kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Şöyle bir yazı var. Bunun Kunos yapımcılarından Marco Masaruttonun söylemiş. Blog yazarımız Elegan abimiz tercümesini yaptı. Görünce şaşırdım . Aslında buraya koymayacaktım ama yine de paylaşayım. Eğer AC nin geleceği için daha çok satış kaygısı ön planda olacaksa simülasyon severler ileride hayal kırıklığına uğrayabilir.

Şu an için bence bu ekiple gelişmeler normal seyrinde ilerliyor. Zamanla bazı araçlardaki beğenmediğimiz yönler düzelebilir diye düşünüyorum. DLC konusunda da zaten sözde söz verilen bedava içeriklerin ne derecede olacağından şüpheliydim ki Nordschileife pisti ile beraber ücretli DLC ler başladı. Fakat ben yadırgamıyorum. Bu tarz simülasyonların gelişmesi için finansal desteğe ihtiyaçları var bu bir gerçek. Sağlam içerikler olsun da bedelli olmasını normal karşılıyorum . Ayrıca Nordschileife gibi bir pisti eğer daha çalışmalar başlamamışsa 9 ay gibi bir sürede sunmaları büyük başarı. iRacing İmola ve Monza yı lisansladı biliyorsunuz. Sunumu bahara olacak

Marco Masarutto açıklaması.

if I listen them I would be convinced that GT5 is the most awful racing game ever created and that RBR is the greatest success of the simracing history. Well, the first one sold 15,000,000 copies, the second brought their developers to an undeserved bankrupt. Too sad, but this is an incontrovertible truth. Another truth is that some people believe that what THEY want is what ALL people want. We were used to believe the same, when we developed our first simulation, netKar PRO. And we all have seen the result.. Well, in the first hour, AC sold more copies than netKar PRO in one year. Believe me, today we are experienced enough know what people really want. Therefore, I know WHO I must listen today. And, if we made this announce today and in this way, we have our very good reasons. Haters gonna hate, the many others read, evaluate, make their choice, play. See you around on December 31th, for our gift to the community.

Eger onlari dinleseydim (Onlar diye bahsettigi sim dunyasindaki hardcore yarisci kitlesi) o zaman Gran Turismo 5 simdiye kadar cikmis en berbat yaris oyunu olduguna ve Richard Burns Rally'ninde Sim dunyasinin paha bicilmez bir yapit oldugudur. Fakat birincisi yani Gran Turismo 15 milyon satarken digeri (Richard Burns Rally) yapimcilarini hak etmedikleri iflasa suruklemistir. Bu, ne kadar uzucu bir durum olsada malesef gercekler budur. Baska bir gercek ise bazi insanlarin savunduklari fikirlerin herkez tarafindan desteklendigine inanmalaridir. Zamaninda bizlerde buna inaniyorduk yani gercekcilige/simulasyona ve bunu ilk Simulasyonumuz olan NetkarProya aktarmaya calistik fakat sonuclari hepimiz görduk.
    AC ilk saatinde NetkarPro'nun 1 yillik satisindan fazlasini satti ve bana inanin su an insanlarin ne istediklerini, nasil bir oyun istediklerini cok iyi biliyoruz. Bu yuzden kimleri dinleyecegimi cok iyi biliyorum

Oyunda yardımlar olması ve 5-6 araç hariç diğerlerinin pekte iç açıcı fizikte olmaması ile zaten oyunun ağırlıklı olarak hangi kitleye hitap etmek istediği belliydi,Marco Masarutto da bunu teyit eder yönde açıklamalar yapmış.

Yani güzel grafikli,bol araç ve pistin olduğu,simcilere yem olarak 5-6 tatmin edici aracın sunulup diğer araçların arcade olacağı,ekonomik yönü öncelikli düşünülmüş,her kesime öpücük dağıtan bir oyun...

• kısacası günümüzda finansal kazanç + arcedeleşmiş sürüş > simülasyon
  • http://forum.radiators-champ.com/t1390p225-rsr-live-timing

Derece yapıp takip edebileceğimiz bir program ve link çıkarmışlar,adamların yaptıkları derecelere bakın,oyunu bırakasım geldi

Kayıt olamıyorum çünkü bilgisayarda derecelerin göründüğü site açılmıyor cep telefonundan görebiliyorum,sebebi ne olabilir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 25 Aralık 2013; 21:50:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Yol efektlerini sıfırlayabilirsin. Üç adet efekt var. Yol, kerb ve kayma...

yolu sıfırladım ama hala düz yolda giderken titriyor
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.