Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kunos resmen sıvadı hatta üstüne mum dikti... İtalyanlardan ne beklenir ki Keşke refund olsa...
  • 1 sene daha boş pistte dönüp duracak mıyız?
    milletten 30-40 doları tırtıkladılar resmen
  • netKar Pro'dan sonra böyle bir soygunculuk olmadı,yakışmadı
  • millet assetto forumlarında teşekkürler falan diyor
    biz, hiçbir dlc yi almazsak 1.0 versiyonunda nelere sahip olacağız?
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Şu andaki haline ek olarak AI ve multi gelirse öpüp başımıza koyalım...
  • Bence Kunos 2014 eylüle kadar olan süreçte MP ve SP'yi yayınlarsa üzerine düşeni yapmış olur. RF2, RRE gibi oyunlarla kıyasladığımız zaman AC'yi bir anda bitirmek haksızlık olur. Eğer bu süreçte hiçbir ilerleme göstermezlerse zamanla herkes topa tutmaya başlar zaten. Sonuçta rakiplerinin de hali ortada. RF2 ye de 44 dolar vermiştim ama aylardır yüzüne dahi bakmıyorum. RRE ise bildiğiniz alay ediyor müşterileriyle.
  • pzero_nero kullanıcısına yanıt
    Hocam SP, MP ve kariyer modu tabiki de eklenecek. Sonuçta tam sürüm oyunun ön siparişini verdik. DLC harici ekstra ödeme yapmayacağız. Sürecin uzayacağı belli birşey ama umuyorum bir sene sonra evladiyelik bir oyuna sahip olacağız.
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt
    Burada sinir olduğum konu, çakallık yapılması... Para çok da önemli değil... 9 Ay sonra gelecek bir paket için para isteniyor... Sen bi oyunu bitir sonra oyunun tutarsa DLC'lere para istersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 25 Aralık 2013; 17:50:52 >
    haklısın. oyun daha 0.4 versiyonda, yarım bile değil. sen git bir yıl sonra çıkacak şeyi tanıt. milleti de gaza getir. lazerle tarayacakmış efendiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

millet assetto forumlarında teşekkürler falan diyor
    biz, hiçbir dlc yi almazsak 1.0 versiyonunda nelere sahip olacağız?

Forumlarda o teşekkür edenler şakşakçı takımı, etki ve tepkiyi engellemek için yıllardır kullanılan basit yöntemdir.
    Stratejileri yanlış bencede. Önce MP yayınlayıp sağlam bir oyuncu kitlesi sağladıkları zaman zaten kendilerini rahatlıkla finanse ederlerdi. Herhalde mp yi yayınlamak için bile ekstra paraya ihtiyaç duyuyorlar ve bunun içinde bu dlc'yi erkenden ön siparişe açıyorlar.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Abi, bir tek bizim ülkemizde hüloğğlar yok... Yabancılarda da aynı...
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Hayir anlamadigim bir pist 1 sene surermi yayinlanmasi. zaman cok uzun. bide hala multi ile ilgili gelismeyi gectim tek satir bir aciklama yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyun Forza ile karşılaştırınca nasıl ? İlerde oyun bitince nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Hayir anlamadigim bir pist 1 sene surermi yayinlanmasi. zaman cok uzun. bide hala multi ile ilgili gelismeyi gectim tek satir bir aciklama yok.

Ring biraz uğraştırabilir. Bence adam akıllı yapmaları ve optimize etmeleri bu ekiple o kadar sürebilir. Bencede DLC duyuracaklarına ilk önce oyunun eksiklerinin giderilmesi ve bununla alakalı gelişmelerin paylaşılması lazım. Hatta bu süreçte ring i tararsın. Ufaktan görseller paylaşıp milleti gaza getirirsin. 2018 e kadar ücretsiz içerik sözü verip sonrasında 2014 Eylül ayı için ücretli içerik açıklamak biraz garip oldu. Bakalım zamana bırakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 24 Aralık 2013; 18:19:54 >

• MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Evet benim sinirime giden de o 2018e kadar ücretsiz içerik yayımlayacağız deyip daha 0.4 aşamasındayken pamuk eller cebe demeleri...
  • Açıklamadan dolayı genel bir memnuniyetsizlik var. Hak veriyorum. Birincisi 9 aylık bir bekleme süresi var. İkincisi DLC ücretli olacak. Ancak eminimki DLC çıktığı zaman herkes koşa koşa gidip alacaktır. Laser Scanned Nordschleife zaten bir ilk. Üstüne başka bir şey olmayacak.
  • Mouse Steering varmı oyunda acaba? şu an iniyor heyecanlandım
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    yanlis hatirlamiyosam son guncellemede mause ozelligi vardi galiba ama emin olamadim. telefondanda bakamiyorum.

• DXM06 kullanıcısına yanıt
    ben ucreti hic yadirgamadim zaten de o 9 ayi duyunca butun hevesim ilgim kacti oyuna. cars cikar diye teselli ediyorum kendimi. onda lazer scan olmasada ring var. bide o kadar supriz hesabi yapmalari cok sacma oldu. senin oyununda daha ai multi yok tek bir bilgi kirintisi yokken cikis tarihi yokken havali havali resim paylasirsan 3 den geriye sayarsan kimin aklina yatar memnun eder dlc bildirimi. ama taranmis bur ringe cikmanin hayali bile insani heyecanlandiriyor.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.