Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

dtm araçları koysalar çok iyi olurdu

yılından emin değilim ama 90'lardaki Alfa 155 gelecek
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Yol efektlerini sıfırlayabilirsin. Üç adet efekt var. Yol, kerb ve kayma...
  • pzero_nero kullanıcısına yanıt
    sağol

bu arada twitterdan şöye yazmışlar:

+AI veya multiplayer mı geliyor yarın (bugün için)
    -Hayır, bu yıl için software yayınlama işlerimiz bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 24 Aralık 2013; 10:22:30 >
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Amaaaan, tadım kalmadı valla... Bari server kurabilseydik

Software değil belki hardware vereceklerdir, oyunu tüm satın alınlara fanatec csw set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 25 Aralık 2013; 10:29:50 >
  • pzero_nero kullanıcısına yanıt
    bunu fetoya söyleyelimde dualarına eklesin bizde hep bir ağızdan amiiiin diye yıkalım ortalığı
  • mesaj bulunsun
  • Yaw çoğu kişide iracing in standart paketi var. MX5 Cup yapalım hep beraber ya da Cadillac CUP
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

bunu fetoya söyleyelimde dualarına eklesin bizde hep bir ağızdan amiiiin diye yıkalım ortalığı

Aman beddua etmesinde serversiz kalmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Yaw çoğu kişide iracing in standart paketi var. MX5 Cup yapalım hep beraber ya da Cadillac CUP

Nerde o günler.
    Bu oyuna multi gelmesi lazım.Turla turla nereye kadar.Ai de yok.
  • Aciklama isi ne oldu, bu saatlerde acillicaklardi sanki avrupa icin....

• alt tarafı bir pistmiş yahu

Nordschelife'den resim,tarama görseli bile değil...

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 24 Aralık 2013; 16:10:01 >
  • rahatsız mı la bunlar? biz de bişey çıkacak diye bekliyoruz
  • Allah Allah, bide ulkelere gore saat falan vermislerdi. Oyunu takip edenlerin %95 i ringi istiyordu israrla, diyemi boyle yaptilar. cok bicimsiz oldu

• Resim de olsa Nordschelife iyidir. En azından taranacak diyebiliriz. Yani başka türlü yapmayacaklarsa tabiki bilemiyorum.

http://www.racedepartment.com/forum/threads/important-announcement-on-24th-dec.79549/page-11#post-1603263

Burada şöyle demiş " based on our laser scanning technology. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 24 Aralık 2013; 16:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

rahatsız mı la bunlar? biz de bişey çıkacak diye bekliyoruz

3 gündür kıytırık bir resim için beklemişiz

zaten oylamalardan Nordschelife'ın geleceği belliydi,hiçbir sürprizi yok...
  • quote:

Resim de olsa Nordschelife iyidir. En azından taranacak diyebiliriz. Yani başka türlü yapmayacaklarsa tabiki bilemiyorum.

http://www.racedepartment.com/forum/threads/important-announcement-on-24th-dec.79549/page-11#post-1603263

ooo bir de 10 araçlık bir DLC paketinin içerisinde gelecekmiş. Bu paket yakında ön siparişe açılacakmış. Hade hayırlı olsun Eylül 2014 gibi paket çıkacak

• quote:

quote:

Resim de olsa Nordschelife iyidir. En azından taranacak diyebiliriz. Yani başka türlü yapmayacaklarsa tabiki bilemiyorum.

ooo bir de 10 araçlık bir DLC paketinin içerisinde gelecekmiş. Bu paket yakında ön siparişe açılacakmış. Hade hayırlı olsun Eylül 2014 gibi paket çıkacak

hani 2018'e kadar DLC'ler ücretsizdi

S..ayım yapacakları işe

Oyun içeriğine para verecek olsam zaten iRacing'e yeteri kadar verdim,by by AC

• F40 için söylediğim beğenmedim lafımı geri alıyorum,araç fizik olarak gayet iyi,gaza biraz daha asılırsam veya geç fren yaparsam yoldan çıkarım hissini araç iyi veriyor...

• MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    valla parasinda pulunda degilimde eylul 2014 nedir yahu. tam sacmalamislar. zaten yaziliyordu hep ring olsunda kac paraysa veririz diye ama ciddi uyuz oldum firmaya 9 ay var. cars ciksada ona sarsak. bunlar Ai cikaracak multi cikaracak, ringi cikaracak, oyunun fullu cikacak ohoo oo. sen hep soyluyodun bu ekiple nasil olcak die hakliymissin.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.