Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FFB sorunumu nihayet çözebildim. Oyundan şimdi keyif almaya başladım, oh be.....
    Anladımki FFB düzgün çalışmadan simden keyif almak imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 2 Nisan 2016; 12:11:32 >
  • Arkadaşlar güncellemeden sonra yağ gibi akan oyun şimdi slow motion oldu.Sebebi nedir. 660 ti, 32bit ve 64bit denendi, ikisinde de sonuç aynı.
  • Arkadaslar Nordschleife sunucusu actim. Su an pingler nasil bilmiyorum ama denemek icin Amsterdamda actim. Orasinin upload degerleri cok daha iyi.

Yol araclari agirlikli oldugunu belirteyim. Yeni Mustang ve Corvette de var.

Bir de Lake Louise 2.08 sunucusu aciyorum onda da Dreampack'lerden arac olmamasina dikkat ettim. Dreampack'lerden eksikleri olan arkadaslarla beraber guzel zaman gecirilebilir.

Buradan indirebilirsiniz:http://www.racedepartment.com/downloads/lake-louise-v2-0-23km-50km-mountain-epic.3238/

Sunuculara her zamanki gibi Prasinus diye arayarak girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 3 Nisan 2016; 16:52:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Godvater kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Arda. :)
  • gücellemeyi bende çok beğendim.. özellikle seslerden hep şikayetçi olmuşumdur.. modları falan çok denemişimdir.. ancak şimdi çok iyi olmuş..
  • Yeni patch geldi

1.5.4
    - Fixed motion blur on F6 cameras
    - Added support for fahrenheit readings in Tyres App. (set system/cfg/tyres_app.ini [OPTIONS] USE_FAHRENHEIT=1)
    - Fixed Corvette C7 Stingray Throttle response and Engine output on low revs
    - Some Balance of Performance for Ferrari 458 GT2, more might needed
    - BMW GT2 and C7R now have Traction control available with different levels as the 458 GT2. Obviously can be disabled by server.
    - Steering geometry improved for drift cars as well some small details here and there.
    - Fixed Ferrari LaFerrari and McLaren P1 Kers exceeding engine revlimiter
    - slick tyre texture bug fixed on various racing cars
    - low-res skin previews fixed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

Arkadaslar Nordschleife sunucusu actim. Su an pingler nasil bilmiyorum ama denemek icin Amsterdamda actim. Orasinin upload degerleri cok daha iyi.

Yol araclari agirlikli oldugunu belirteyim. Yeni Mustang ve Corvette de var.

Bir de Lake Louise 2.08 sunucusu aciyorum onda da Dreampack'lerden arac olmamasina dikkat ettim. Dreampack'lerden eksikleri olan arkadaslarla beraber guzel zaman gecirilebilir.

Buradan indirebilirsiniz:http://www.racedepartment.com/downloads/lake-louise-v2-0-23km-50km-mountain-epic.3238/

Sunuculara her zamanki gibi Prasinus diye arayarak girebilirsiniz

Assetto Corsa'ya yaklaşık 1 sene kadar ara vermiştim ancak açmış olduğunuz sunucu ile oyuna tekrardan geri dönüş yapmış oldum. Uzun süredir oynadığım oyundan bu kadar çok keyif aldığımı hatırlamıyorum, arada geçen süre zarfında oyunda ciddi düzelmeler olmuş.

• 1.5.2 yi kurdum dün akşam, gerçekten güzel olmuş, açıkçası kanyon benzeri geniş bir yol bekliyordum drift için, beklediğime değdi :)

Mustang ve C7 yi denedim, C7 de ciddi anlamda oversteering problemi var, özellikle virajlarda önden kaymaya çok meyilli.. Mustang zaten yapısı itibariyle yol tutuşu diğerlerine göre daha zayıf olduğu için beklediğim gibiydi.. Traction full kapalı, stability full açık oynarken zevk verdi ancak :)

Logitech G27 için nasıl bir ayar kullanıyorsunuz? Paylaşacak olan var mı? Gain i 17 yaptım çok hissizleşti, 60-70 ten sonrası zaten fazla kuvvet gerektiriyor arabayı yolda tutmak için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Ne mutlu bize hocam :)

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sorunu yaşadım. Şu şekilde çözdüm:
    Oyunun kalasörüne girin.
    "assettocorsa\system\cfg" klasöründeki "assetto_corsa.ini" dosyasındaki
    [FORCE_FEEDBACK]
    FF_SKIP_STEPS=1 bu satırdaki "1" değerini "4" yapın ve kaydedin. (Çözülmezse de tekrar "1" yaparak eski haline getirip kaydedin.)

Ben bu şekilde çözmüştüm. Bir deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toratarsus

Ben de aynı sorunu yaşadım. Şu şekilde çözdüm:
    Oyunun kalasörüne girin.
    "assettocorsa\system\cfg" klasöründeki "assetto_corsa.ini" dosyasındaki
    [FORCE_FEEDBACK]
    FF_SKIP_STEPS=1 bu satırdaki "1" değerini "4" yapın ve kaydedin. (Çözülmezse de tekrar "1" yaparak eski haline getirip kaydedin.)

Ben bu şekilde çözmüştüm. Bir deneyiniz.

Kardeşim benim sorunum sistemselmiş, pc'yi kapayıp , açınca düzeldi. Yine de önerin için teşekkürler.

• Sim Racers Türkiye 2016 DTM Şampiyonası için ön kayıtlar başlamıştır.

http://www.simracerstr.net/topic91.html
  • Arkadaşlar bazı drift videolarında araba kaymaya başlayınca direksiyon çok hızlı geri topluyor kendini , bunun için hangi ayarı artırmak veya azaltmak lazım ? Logitech dfgt kullanıyorum
  • Ras0 R kullanıcısına yanıt
    stability ayarini 50 ye getirirseniz baya rahat edersiniz hocam

• Merhaba oyunu yeni yükledim dfgt kullanıyorum en uygun direksiyon ayarlarını paylaşır mısınız zahmet olmaz ise birde yolda yardımcı renkler var ya hızlı gelince kırmızı oluyor onu nereden açacağım son olarak oynarken pistini şeklini görebiliyor muyuz sağ üst köşede bende gözükmüyor da cevaplayanlar için çok teşekkür ederim.
  • ertug34 E kullanıcısına yanıt
    Yol çizgisi, İdeal racing line diyerek geçer. Ana menüde Asistlerin ayarladığı yerde bula bilirsiniz.(Yarış menüsü)
    Mini Map, Yarışa girdiğinizde, sürüş kısımına geçtiğinizde. Sağa doğru farenizi götürürseniz, Appsler açılacak. Oradan haritayı ve bir çok şeye erişe bilirsiniz.
  • Çok teşekkür ederim.
  • Merhabalar.Fotoğraflar ve video bana ait değildir. Sadece sizlerle paylaşmak istedim.

https://www.youtube.com/watch?v=ELzZkvy0sxg&feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bubora -- 5 Nisan 2016; 15:32:56 >

• deneyen var mı özellikle multiplayerda olan teması
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.