Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (367. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corvette in 7. viteste sıkıntı var galiba gaza basınca sapıtıyor debriyaj sıyırıyor gibi,Mustang pek keyifli gelmedi tam bi muscle car virajlarda çok yetersiz, ama iki arabanın sesleri çok iyiBu arada lastik göstergesinde aşınmaları görebiliyormuyuz ben çözemedim tam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Benim anlamadığım hdd de 9 gb yer vardı , 2,4 güncelleme oraya sığmadı ,neyin peşinde bu oyun ?

@balcis reis o kurduğun cümlelerden kurasım var : ))

güncelleme yaparken hdd in 9gb olduğunu gördüm.. güncelleme bittikten sonra 24 gb çıktı tekrardan.. ne alakaysa artık..
  • tropeus77 T kullanıcısına yanıt
    Her zaman guncellemeler ve program indirmeleri kapladiklarindan fazla yer isterler? Ama o kadar buyuk fark cikmasi gercekten garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

son durum nedir dostlar

gozleriniz ve gonulleriniz bayram ettimi

yeni yol nasil

Guzel hatta mukemmel bir guncelleme ben cok cok begendim. Pist asiri keyifli olmus. Umarim bunlarin devami gelir

• antking kullanıcısına yanıt
    insallah hocam

bende bu tarz pistlerin devamini cok istiyorum

yokohoma docks tarzi pistlerde gelse muhtesem olur

• quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

benimkiyle nerdeyse tamamen eşit bir bilgisayarda oynuyorsunuz ama nerdeyse yarısı kadar performans alabiliyorsunuz, enteresan. Kendi ayarlarımla benchmark yapınca böyle bir sonuç çıkıyor bende

Bu mesaja eklenen görseller:

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

yeni bir şey dikkatimi çekti sizin 64bit cpu 38 yazıyor benim 64bitte cpu 20 yi geçmiyor ve verdiği fps 15-18 arası 32bitte cpu değeri 30-35 arası fps değeri 33-37 arası sizde denermisiniz 32bitte benchmark cpu ve fps değerlerini merak ettim

• Yeni egzoz ates efektleri harika olmus.

• Günaydın beyler ,

Bende dün gece yarısı deneme fırsatı buldum.Oyunun her noktasına dokunmuşlar gibi geldi bana.özellikle green hell i inanılmaz yapmışlar .Asfalt ve etraftaki otlar ,ağaçlar vs. sanki biraz daha olması gerektiği gibi olmuş.
    Kamera değiştikçe değişen araç sesi , aynı zamanda daha detaylı seslerde var .Verilen araçları ve yeni pistte gayet hoş olmuş.

Beğendim bende bu güncellemeyi.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Hocam ben deneme firsati bulamadim da yeni gelen pist hep 4 serit mi? Cok genis geldi bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

Hocam ben deneme firsati bulamadim da yeni gelen pist hep 4 serit mi? Cok genis geldi bana...

aynen hep 4 şerit sadece bir yerde bozuk bir zemine çıkıyorsun
  • Bende dün gece bir girip çıktım. Direk sesler dikkatimi çekti. Çok güzel olmuş.
  • güzel

• güncellemeden sonra benım araçların direksiyonları yok oldu
    bu sorunla karşılaşan varmı başka
    nasıl düzeltebilirim bunu
  • OTTOMAN_67 kullanıcısına yanıt
    Açıları değiştirmeyi denediniz mi? Bende de o sorun oldu farklı açılara geçip geri geldiğimde düzelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Açıları değiştirmeyi denediniz mi? Bende de o sorun oldu farklı açılara geçip geri geldiğimde düzelmişti

Normalde guncelleme bitti oyuna girdim ilk olarak yollar nasıl diye spa ve ferrarı f40 denedim sorun yoktu.
    En son ford mustang denedim ne olduysa bu aracı denedikten sonra oldu. Tekrar diğerlerini aldım yine direksiyon yok
    Nasıl bir bug olduysa artık. Ayrıca bazı araçların araç seçme ekranındaki resimleride gitti
    Seçme ekranındakiler çoğu kişide olan bir sorun, tahminim ona bir patch gelir ama direksiyon sorununa redditten bakmak lazım
  • 32bit 1080p de cpu kullanımı bencmarkda 30-35 arası gpu kullanımı 70-90 arası 720p de 50-60 civarında normalmi sizce ? fx6300 gtx750ti oc edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Seçme ekranındakiler çoğu kişide olan bir sorun, tahminim ona bir patch gelir ama direksiyon sorununa redditten bakmak lazım

Sorun duzelene kadar kamerayi one cekerim artik direksiyonu gormeyince tuhaf oluyor

Farklı kamera açısı o. Kamera açısını değiştirmeyi denediniz mi ? Yada ayarlardan direksiyonu ve sürücünün kollarını kaldıra biliyorsunuz. Birde ayarlara bakın. İki kokpit kamerası var. Direksiyonsuz ve direksiyonlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Farklı kamera açısı o. Kamera açısını değiştirmeyi denediniz mi ? Yada ayarlardan direksiyonu ve sürücünün kollarını kaldıra biliyorsunuz. Birde ayarlara bakın. İki kokpit kamerası var. Direksiyonsuz ve direksiyonlu.

hiçbir ayarla oynamadım hocam
    güncelleme bitti oyuna girdim dun gece ferrarı ile oynadım sorun yoktu.
    oyunu kapamadan menuye geldım yeni ford aldım baktım direksiyon yok
    tekrar ferrariyi aldım ondada gitmiş bug oldu galiba olmadı steam yedeğini almıştım onu kurarım tekrar güncellerim
  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.