Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 53mb lık bir patch geldi, sanırım düzelttiler bazı bugları
  • 32 bit benchmark da yaptım, ortalama 68 fps veriyor. Sizin ya sistemde ya da oyun ayarlarında falan büyük sorun var. Başka oyunlarda böyle bişey yoksa assettoyla alakalı olabilir.

Bu mesaja eklenen görseller:

• Oyuna yeni kamera açısı getirmişler, direksiyon yok diyip sorun var zannetmeyin

Sesler de güzel olmuş, önceden çok kötüydü şimdi kameranın bakış açısına göre ses de değişiyor. Seslerde en beğendiğim şey -formula araçlarında özellikle rahat anlaşılıyor- artık pistlerde ses yankısı var, tribünlerin yoğun olduğu yerlerden geçerken ses duvarlara çarpıp hafif bir yankıyla ahenk oluşturuyor, yarış hissini artırmaya başladılar. Biraz da dış dünyadan seyirci sesi ya da pitle telsiz konuşması koysalar müthiş olacak
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    benim benchmark sonuçlarıda şu şekilde

AC VERSION: 1.5.2 (x86)
    FPS: AVG=33 MIN=2 MAX=37 VARIANCE=0 CPU=29%

LOADING TIME: 55s
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (1360x768)
    OS-Version: 6.1.7600 () 0x100-0x1
    CPU CORES: 6
    FULLSCREEN: ON
    AA:4X AF:16X SHDW:4096 BLUR:0
    WORLD DETAIL: 5 SMOKE:5
    PP: QLT:5 HDR:1 FXAA:1 GLR:5 DOF:5 RAYS:1 HEAT:1

min fps 2 diyor ama o başlangıç anındaki fps ondan sonra hep 34-37 arası oynuyor
    senin cpu kullanımı %43 benimki %30 benchmark sırasında gpu kullanımına baktım %50-60 arasında gidip geliyor 1080p de açınca fps ve cpu kullanımları değerleri aynı ama gpu kullanımı %20 civarında artıyor
  • Mechanical Failure'u ilk defa %100 yaptım. İlk tur sonunda direksiyon sanki lastiklerde sorun varmış gibi yalpa yapıyor.
    2. turda ise artık FFB resmen çekilmez oluyor. Özellikle dikkat ediyorum. Ne kaza yapıyorum nede yolda çıkıyorum.
    Ancak direksiyon deli gibi yalpa yapıyor. Lastikler soğukken ani frene basmak bunu yaparmı ? yanık nokta hesabı ?

Bu arada araç seçimindeki önizlemeye henüz patch gelmediğine göre başka sorunlarda var diye düşünüyorum.
    Dolayısıyla daha kapsamlı bir patch gelecek gibi görünüyor. Ben dün nvidia sürücülerinide güncelledim.
    Bendeki oyun hız farkı yada değişiklik bundan kaynaklanmış olabilir. Epeydir update yapmıyordum GTX960'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 1 Nisan 2016; 15:37:53 >
  • 30 dk once gelen guncellemeden sonra sorun düzeldi bende
  • racerant kullanıcısına yanıt
    Araç seçimindeki ön izleme nedir ? Araç beygir-tork, stage 1-3 bilgilerini diyorsanız onlar gösteriliyor tıpkı project carsdaki gibi
  • Bende az önce denedim yeni güncellemeyi . Sesleri çok beğendim . Yalnız ilk başlarda araçlarda tutunma sorunu var onu farkettim oda lastik sıcaklıklarından sanırım . Lastikler ısındıkça araçlar daha iyi yol tutacaktır muhtemelen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar mustang gt ile canyonda yeni bir video cektim :) arabanin arkasi cok atiyor virajlarda.
  • Ben de biraz denem firsati buldum. Black County'den nefret ettim desem yeridir. O kadar genis pistten ne anladim ben? Nasil yol pisti o ? hicbir zevki yok bu kadar genis yolda surmenin pistten farki yok. Ben lake Louise ile devam ederim.

Bunu bir pack icinde verselerdi delirirdim heralde. Bedava oldugundan tesekkur etmekten baska bir sey dusmez ama tam bir hayal kirikligi benim icin Black County.

Mustang ve Corvette'yi sevdim fakat ben gercekci olsun diye green zemin ayarinda yol lastigi ile oynuyorum. Standardda semislicklerle aciyor oyun bana oyle gercekci gelmiyor. Mustang ile cidde understeer problemleri yasadim.

Keske Japondan sonra bir de American Pack gelse de Mustang GT350R, Camaro z28, Ford GT gibi harika araclardan nasibimizi alsak.

1.5'i genel olarak basarili buluyorum ama.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Araç seçim ekranındaki araç resimlerinin bir kısmı yok. "No preview" mesajı çıkıyor. Bugün bir güncelleme geldi. Bu sefer eksikler geldi ama başka araçlarınki kayboldu.

Settings -> general kısmında clear preview cache mi ne bi seçenek olması lazım, oradan düzelmesi lazım. Hemen her güncellemede olan şeyler bunlar, sorun yok yani.

Resmi kaybolan araçlara gelip renk seçimi yaptığın zaman geri geliyor onlar
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Bende tek şerit falan gelcek zannettim. Büyük hayal kırıklığı.
  • free roam sevmekle birlikte bu akşam nihayet vakit geçirdim. seslerdeki fark çok bariz, dashcam'e bayıldım, gerçekten araç sürüyormuş gibi hissediyorum ama özellikle ffb çok hoşuma gitti. 1.3'te iyileşme epey olmuştu ama o zaman da bu kadar doğal olduğunu hatırlamıyorum. bilemiyorum çok memnun kaldım ben. sırada yeni arabalar pistler vs, çıkarsınlar alalım.
  • pistle ilgili benimde beklentim epey yuksekti

ancak beklentimin epey altinda kaldi

zamanla guncellenecektir muhtemelen

keske yokohoma docks tarzi bi harita gelse

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolus79

Settings -> general kısmında clear preview cache mi ne bi seçenek olması lazım, oradan düzelmesi lazım. Hemen her güncellemede olan şeyler bunlar, sorun yok yani.

Valla enteresan bana ilk defa denk geldi. Renk seçimi ekranına girip çıktım düzelmedi. Bide sizin çözümü deneyeyim. Yazılım bakış açısıyla saçma bir durum bu. Böyle bir çözüme gerek kalması bile ilginç... 3 tane menüyü görünür kılmak için ayar yapıcaz yani (sözüm meclisten dışarı)

• bayıldım
  • Bazı araç resimlerinin çıkmaması bende de sürekli olan bişey ama renk seçim ekranına girip farklı bişey seçince mutlaka düzeliyor. Düzelmeyenini ilk kez gördüm
  • Pist biraz göreceli olmuş galiba drift severleri pek tatmin etmemiş. Ama yarışanlar için çok güzel special eventler olacak bir pist gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.