Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=EY0Ivr5N9-A

• Mugello Zonda R, 2-3 saniye iyileştirebilirim gibi daha tam alışamadım piste toplam 6-7 tur attım.
    http://www.youtube.com/watch?v=9j7LX-98Xz4
  • Tüm grafik ayarlarını kısınca 50 fps falan aldım. Zamanım oldukça tur kasıp bende yarışa dahil olacağım artık.
  • Bende oyunu aldım . G27 kullanmaktayım fakat bir türlü vitesi manuel yapamadım. Ne denediysem olmuyor. Practice 'e giriyorum , araba gazı alınca vitesi otomatik geçiriyor. Benim debriyaj ve vites hiç yok gibi. Oyun ayarlarından hepsini test ediyorum. Orda herşey normal gözüküyor. Bunun bir ayarı vs 'mi var? Yardım lütfen.
  • janis kullanıcısına yanıt
    Controller de vites için ayrı bir menü var, oraya girip tuş atadınızmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPRNTRK L kullanıcısına yanıt
    Oyunu tüm yardımları kapatarak oynamaya çalışın,dereceyi boşverin derece zamanla olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Oyunu tüm yardımları kapatarak oynamaya çalışın,dereceyi boşverin derece zamanla olur...

Yardımlar zaten kapali, sadece abs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LPRNTRK -- 26 Kasım 2013; 12:35:48 >
  • janis kullanıcısına yanıt
    controllere ilk girdiğinizde sol üstte olacaktı, dreksiyon işareti var ona tıklayın.
    İlk önce dreksiyonu oynatmanızı istiyor, oynatınca vitesin ordaki bi düğmeye basın. Sonra tekrar oynatmanızı istiyor tekrar oynatıp vitesin ordaki kırmızı düğmeleye basın. Sonra pedallara geçiyor. Gaza basılı tutup düğmeye basın. Bırakın düğmeye basın. Fren ve debriyaj için aynısını yaptırıyor. Sonrada dreksiyondaki pad leri ayarlatıyor ve sonrada manuel vitesi. Bunları düzgünce sırasıyla yapınca herşey tam olmuş oluyor. Ekstra ayara gerek kalmıyor.
    Ffb efekleriyle dönüş açısı için (240 derece-900 derece vs) ayrı yapıyorsunuz bi tek ayrı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 26 Kasım 2013; 13:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPRNTRK

quote:

Bence ideal çizgiyi de kapat. Zamana iyileştirmekten çok kötüleştiriyor. Sürdükçe kendi fren noktanı belirlersin.
  • Herkes dönüş açısını 900 de tutarak mı oynuyor acaba?RF2 de araca göre otomatik ayarlanıyor mesela, AC de böyle birşey var mı?
  • Şu oyun ucuzlasa da alsak ya, dgft yatıyor evde. Iracing ve ac gibi simulasyonlarda pahalı.

40 dolara 7 8 tane bundle alıyorum ben.

Şöyle bi 15 dolara filan düşmez di mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

Orijinalden alıntı: LPRNTRK

quote:

Bence ideal çizgiyi de kapat. Zamana iyileştirmekten çok kötüleştiriyor. Sürdükçe kendi fren noktanı belirlersin.

onu ben de düşündüm, denicem

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Şu oyun ucuzlasa da alsak ya, dgft yatıyor evde. Iracing ve ac gibi simulasyonlarda pahalı.

40 dolara 7 8 tane bundle alıyorum ben.

Şöyle bi 15 dolara filan düşmez di mi

çok şey istiyorsunuz

Pahalı kavramını AC ve iRacing gibi bu konuda birbirine zıt oyunlarla kıyaslamamak lazım,AC de 2018'e kadar 84 TL dışında bir ücret vermiyorsunuz

iRacing apayrı bir dünya... İçerik dışında hesabınız içinde ücret ediyorsunuz.

Sonuç olarak AC,iRacing'in yanında çok ucuz kalıyor

• ninapersson N kullanıcısına yanıt
    AC'de de aynı. Logitech profilerden 900 derece yap. Allow game to adjust settings de seçili olsun. Oyunun içinde her arabaya göre otomatik ayarlıyor...
  • Steam bir update daha yükledi.
  • Oyunu ben de test ettim oynadım , değişik bir soluk yani bu tarz fazla oyun yok, ama beklentilerimi karşıladı diyemem..

• 6 aralıkta bir güncelleme daha geliyormuş, shader etkileri güncellenecekmiş. Mercedes SLS Amg'nin de resmi yayınlandığına göre muhtemelen bu güncelleme ile birlikte yayınlanacaktır.

http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-new-shaders-mercedes-benz-sls-amg-preview/
  • erulu kullanıcısına yanıt
    Skorları default setupla mi yapiosunuz,setuplardada fazla kurcalayacak bi yer goremedim ben,yeni gelen guncelleme icerigi neyle alakali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpdstar -- 27 Kasım 2013; 12:09:31 >
  • Mod lar gelmeye başladı

http://www.gtplanet.net/forum/threads/pures-roadcar-spec-miata-mod.290837/

Benim merak ettiğim bu modlar oyuna ne kadar dahil olacak. Araç fiziği ne kadar doğru yansıtılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Mod lar gelmeye başladı

http://www.gtplanet.net/forum/threads/pures-roadcar-spec-miata-mod.290837/

Benim merak ettiğim bu modlar oyuna ne kadar dahil olacak. Araç fiziği ne kadar doğru yansıtılacak.

Aynen, bağzı oyunlarda araçların üzerine inşa edildiğinden çok fark etmiyorda (LFS), bunda sıfırdan yapıyorlar galiba.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.