Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rpdstar

Skorları default setupla mi yapiosunuz,setuplardada fazla kurcalayacak bi yer goremedim ben,yeni gelen guncelleme icerigi neyle alakali

Evet. Default setupla.
    Yeni güncelleme çok küçük. işimize yarar pek bişi yok.
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Benimde merak ettigim ne zaman mazda rx7 nissan skyline r32,33 bu araclara yer verilecek simulasyon oyunlarda rastlamiyorum bu araclara hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benimde merak ettigim ne zaman mazda rx7 nissan skyline r32,33 bu araclara yer verilecek simulasyon oyunlarda rastlamiyorum bu araclara hic

Bu tarz işin gerçekçilik tarafına odaklanan simülasyonlarda fizik hesaplamaları yapılırken gerçek araçlarda sürüşler gerçekleşir. Bahsetmiş olduğun araçlar efsane modellerdir ama bu araçların standart olarak bulunması ( Çoğu modifikasyonludur ) artık çok zor. He BMW M3 var diyebilirsin ama BMW avrupa da olan bir üretici ve Japon araçlarına göre ulaşılması daha kolay . Yapmak isteseler belki yaparlar ama biraz uğraşmaları lazım Uğraşmak için de öncelikle para, sonrasında zaman lazım. AC ekibinde şimdilik para biraz kıymetli. Bundan dolayı daha kolay ulaşacakları araçları tercih ediyorlar. Bakınız Ferrari , Pagani

E36 hadi daha eski hiç olmazsa e46 m3 ve e39 m5, v10 e60 m5 ide koysalar zamanla hatta son kasa f10 m5 efsane olur. Çokmu şey istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

E36 hadi daha eski hiç olmazsa e46 m3 ve e39 m5, v10 e60 m5 ide koysalar zamanla hatta son kasa f10 m5 efsane olur. Çokmu şey istiyorum

Sen yeterki bmw iste . Tahminimce m serisinin tüm araçları gelecektir

İnşallah. Bu oyun hiç hayalkırıklığına uğratmadı beni geç çıkması ve imolada hala 1:55 e inememem dışında
  • Beni open wheel araçlardan aşağısı kesmiyor, Umarım sağlam modlar yapılırda f1 ligi kurarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 27 Kasım 2013; 23:21:53 >
  • Merhaba arkadaşlar ben oyunu kurdum direksiyonumu(driving force gt) tanıttım bütün ayarları yaptım fakat oyunda araba ben direksiyonu çevirdikten bi yarım saniye sonra anca dönmeye başlıyor yani tepkiler çok geç oyunda gaz ve fren de aynı.Grafik ayarlarını en düşüğe aldım hdr yi kapattım falan ama hiç bir işe yaramadı aynı sorunu yaşayan yada çözümünü bilen bi arkadaş yardım ederse çok sevinirim.(pc: core i5 6gb ram ati 5650 1gb)
  • arkadaslar oyunla ılgılı on yarglarım var shift serisini oynamıstım cok hozuma gıtmıstı dirt serisde oyle tdu da
    bu oyunu steam uzerınden almak istiyorum Multı için suan dreksıyonum arızalı malesef 3 soru soracagım
    Oyunun grafıklerı nasıl,Dinamikleri sesleri gaz tepkisi vs gercekcimi ve klavyeyle idare edilecek bir oyunmu klavye derken RSR serisiyle kıyaslarsak ?
  • car_lover C kullanıcısına yanıt
    Mauseyi sağ tarafa götürünce çıkan menüden fps yi açın. Ben ilk 30 fps gördüğümde 1 gb ekran kartı ile dediğiniz gibi tepki alıyordum.
    Ekran kartını yükseltince herşey düzeldi. 60 fps altında dreksiyon geç tepki veriyor ve ani sağ sol kontralarda boşluk varmış gibi oluyor dreksiyonda.
    Ekran kartını minimum hd7850 veya hd7870 ile değiştirmeye çalışın. Bu oyun daha altı ile keyifli olmaz bence.
  • Similasyonun demosunu ındırdım ama Paycode dıyor gene bunu nasıl cozebilirim kazma kurek baltalı seklı varmı
    eyer hosuma gıderse orjınalını alacagım hazır fıyatı 34 dolara dusmusken
  • Cevap yazan arkadaşlara teşşekkür ediyorum.Bilgisayar laptop olduğundan dolayı ekran kartını değiştirme gibi bir lüksümüz yok:) Bütün ayarları en düşüğe getirdiğimde 60 fps alıyorum fakat aynı olay yine oluyor.Aslında ekran kartı o kadar kötü değil farcry3 crysis gibi oyunlarda da high ayarlarda 40 fps civarı alıyorum.Bu olay daha önce ets2 de de olmuştu fakat o oyunda acelemiz olmadığından dolayı önemsememiştim:) İnş bir çözüm bulurum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_lover

Cevap yazan arkadaşlara teşşekkür ediyorum.Bilgisayar laptop olduğundan dolayı ekran kartını değiştirme gibi bir lüksümüz yok:) Bütün ayarları en düşüğe getirdiğimde 60 fps alıyorum fakat aynı olay yine oluyor.Aslında ekran kartı o kadar kötü değil farcry3 crysis gibi oyunlarda da high ayarlarda 40 fps civarı alıyorum.Bu olay daha önce ets2 de de olmuştu fakat o oyunda acelemiz olmadığından dolayı önemsememiştim:) İnş bir çözüm bulurum:)

60 fps alıyoırsanız yapmaması lazım. Tam olarak sorun ile dreksiyon setininzi yazarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

Orijinalden alıntı: car_lover

Cevap yazan arkadaşlara teşşekkür ediyorum.Bilgisayar laptop olduğundan dolayı ekran kartını değiştirme gibi bir lüksümüz yok:) Bütün ayarları en düşüğe getirdiğimde 60 fps alıyorum fakat aynı olay yine oluyor.Aslında ekran kartı o kadar kötü değil farcry3 crysis gibi oyunlarda da high ayarlarda 40 fps civarı alıyorum.Bu olay daha önce ets2 de de olmuştu fakat o oyunda acelemiz olmadığından dolayı önemsememiştim:) İnş bir çözüm bulurum:)

60 fps alıyoırsanız yapmaması lazım. Tam olarak sorun ile dreksiyon setininzi yazarmısınız.

Direk laptop ekranı ile oynuyorsanız olmaması lazım.Fakat lcd tv aktarma yapıyorsanız o zaman lcd ye göre tepki ssüresi ayarı yapılabilir.Normalde oyunda herhangi bir gecikme durumu yok.

Araç seslerinin cok ii oldugu konusunda yorumunuz olmus fakat ben kullanirken gaza gelecek cinsten bulmuyorum sesi gercek ses kayidi yapmislardir cok ugrasmislardir belki ama projecte sesler daha ekolu ve daha fazla buda oynarken olumlu etkiliyo insani guncelleme ile ses uzerine biraz daha egilmelerini bekliyorum ben birde multi ne zaman oynanir ben en azindan onumuzdeki bir ay icinde cikmasi gerektigini dusunuyorum sonucta multi araba yarislarinin olmazi

• quote:

Araç seslerinin cok ii oldugu konusunda yorumunuz olmus fakat ben kullanirken gaza gelecek cinsten bulmuyorum sesi gercek ses kayidi yapmislardir cok ugrasmislardir belki ama projecte sesler daha ekolu ve daha fazla buda oynarken olumlu etkiliyo insani guncelleme ile ses uzerine biraz daha egilmelerini bekliyorum ben birde multi ne zaman oynanir ben en azindan onumuzdeki bir ay icinde cikmasi gerektigini dusunuyorum sonucta multi araba yarislarinin olmazi

Bence sesler yerinde. Benim görüşüm Shift serilerinde olduğu gibi PCARS taki seslerde biraz abartılmış. Tabiki insanı gaza getiriyor orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPRNTRK

Imola sürelerim. pagani, gt2 ve italia üzerinde yoğunlaştım

Dostum şu g27 ayarlarını bir zahmet gönderebilir misin? Ne yaptıysam olmadı ayarlar. Configuration ettiriyorum ama nafile. Otomatik vites devam ediyor. Onuda kendi atıyor.

Edit: Tamamdır. Yarışa girmeden kapatmak lazımmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 29 Kasım 2013; 17:28:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

quote:

Orijinalden alıntı: LPRNTRK

Imola sürelerim. pagani, gt2 ve italia üzerinde yoğunlaştım

Dostum şu g27 ayarlarını bir zahmet gönderebilir misin? Ne yaptıysam olmadı ayarlar. Configuration ettiriyorum ama nafile. Otomatik vites devam ediyor. Onuda kendi atıyor.

Edit: Tamamdır. Yarışa girmeden kapatmak lazımmış :)

Sorununuzu çözdünüz mü?

• f710 gamepad kullanıyorum

steering ayarlarını nasıl yapmam gerek saga ve sola donerken aşırı tepki veriyor
  • Çözdüm çözdüm. Başlamadan yardımcıları kapatmak gerekiyormuş. Hepsini kapattım gayet güzel oldu.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.