Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah.

Bu arada videoları ne ile kaydediyorsunuz. Ben fraps kullanıyordum önceden ama hem çok yer kaplıyor videolar hemde birazda olsa kasıyor diye başka bir program arıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

Arkadan geliyom yetişecem size.

Videoda direksiyon neden hareket etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Eyvallah.

Bu arada videoları ne ile kaydediyorsunuz. Ben fraps kullanıyordum önceden ama hem çok yer kaplıyor videolar hemde birazda olsa kasıyor diye başka bir program arıyorum da.

Fraps kullanıyorum ama kaydı canlı değil replaydan yapıyorum,yoksa ekran kartı hd6850 var kaldırmıyor.

Ultra video converter ilede küçültüyorum,full hd 5 gb lık dosyayı convert ederken 720p ve orta kalite ayarlıyorum 80-90 mb a iniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Benim oynadığım ediyor yetmez mi ?
    Başım dönüyor valla o hareket edince oynayamıyorum.Aslında komple kaldırmayı arıyorum ama bulamıyorum.

• Bir kaç tane denedim program fraps gibi değil hiçbiri. Bende replay de kaydediyorumda oynarkende kayıt yapmasada açık oluyor. Gerçi bi sıkıntı var, kasıp duruyor, şimşek çakar gibi görntüde çizgiler çıkıp kayboluyordu bi ara. Bende hemen frapsı sildim.
    Benim kartta ısındı kasıyo diyecem ama bakıyorum sıcaklığa buz gibi kart. İşlemci falan hepsi serin.
    Galiba bi gariplik oldu. Pc yi yeniden başlatim. Frapsı yeniden kurayım.
  • quote:

Bir kaç tane denedim program fraps gibi değil hiçbiri. Bende replay de kaydediyorumda oynarkende kayıt yapmasada açık oluyor. Gerçi bi sıkıntı var, kasıp duruyor, şimşek çakar gibi görntüde çizgiler çıkıp kayboluyordu bi ara. Bende hemen frapsı sildim.
    Benim kartta ısındı kasıyo diyecem ama bakıyorum sıcaklığa buz gibi kart. İşlemci falan hepsi serin.

http://netload.in/datei8cqFAIAne9.htm

Fraps ve Ultra video converter

• quote:

Bir kaç tane denedim program fraps gibi değil hiçbiri. Bende replay de kaydediyorumda oynarkende kayıt yapmasada açık oluyor. Gerçi bi sıkıntı var, kasıp duruyor, şimşek çakar gibi görntüde çizgiler çıkıp kayboluyordu bi ara. Bende hemen frapsı sildim.

Open Broadcaster Software programını tavsiye ederim. bende 1 senedir yüklü ama daha hiç deneyemedim. deneyenler çok memnun. fraps gibi 10 sn lik video 320 gb kaydetmiyor. aşşağı yukarı 15 dk lık video 150-200 mb. fraps te olmayan bir sürü özelliğide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 25 Kasım 2013; 0:56:16 >
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Amaç tartismak deil sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Benim oynadığım ediyor yetmez mi ?
    Başım dönüyor valla o hareket edince oynayamıyorum.Aslında komple kaldırmayı arıyorum ama bulamıyorum.

Bende kapatıyorum direksiyon hareketini. Zaten benin oynadığım açılarda direksiyon neredeyse gözükmüyor

Bu arada güncellemeden sonra az da olsa denedim. Yol ve bordür FFB ini ayarlayabilmek yerinde bir karar olmuş ve bence direksiyona yansıması çok güzel. Artık pistte gittiğimizi hissedebiliyoruz. Yeni video kaydedersem aradaki farkıda görürsünüz. Araçlarda hoşuma gitti. Herkes kontrollü demiş ama bence limitlere geldiğimiz zaman araç kendini gösterecektir. Yeni nesil araçlardaki fark burada diye düşünüyorum.

Yeni nesil GT araçların çekiş kontrol kullanılıyor arkadaşlar. DMX06 zaten bahsetmiş. F458 de de bildiğim kadarıyla ABS yi ve diğer ayarları tamamen kapatamıyorsunuz. RACE modunda bile yardımlar belirli bir yerden sonra devreye giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 25 Kasım 2013; 8:47:15 >

• Arkadaşlar benim oyunda sürüş yardımı olması saçmalık lafımı gerçek hayatta kullanılan araçlardada yardım vara getirmişsiniz

Konumuz gerçek hayatta bir araçta sürüş yardımı varmı yokmu değil.Ben oyuna başlarken açıp kapaması senin elinde olan fren yardımı,stabilite control vs. orada yazan ıvır zıvır bir sürü yardımdan bahsediyorum.

Gerçek hayatta bir araçta sürüş yardımı varsa ve o araç bu oyundada varsa fiziği yazarken ona göre yazarsın.Veya şuan takip etmediğimden devam ediyormu bilmiyorum,F1 deki kers veya drs sistemi gibi sürüş esnasında açıp kapaman gereken yardımlar varsa onuda aracı seçerken belirtir,direksiyona tuş olarak atarsın olur biter

• quote:

Arkadaşlar benim oyunda sürüş yardımı olması saçmalık lafımı gerçek hayatta kullanılan araçlardada yardım vara getirmişsiniz

Konumuz gerçek hayatta bir araçta sürüş yardımı varmı yokmu değil.Ben oyuna başlarken açıp kapaması senin elinde olan fren yardımı,stabilite control vs. orada yazan ıvır zıvır bir sürü yardımdan bahsediyorum.

Gerçek hayatta bir araçta sürüş yardımı varsa ve o araç bu oyundada varsa fiziği yazarken ona göre yazarsın.Veya şuan takip etmediğimden devam ediyormu bilmiyorum,F1 deki kers veya drs sistemi gibi sürüş esnasında açıp kapaman gereken yardımlar varsa onuda aracı seçerken belirtir,direksiyona tuş olarak atarsın olur biter

Şimdi anlaştık . Gerçekte ne varsa simdeki versiyonu da aynı olsun diyorsun. Doğru olan da bu tabiki İracing de bu sistem güzel mesela. Sadece " Auto Clunch " yardımı var. Kokpit kamerasından sürüş zorunlu ve tüm sürüş özellikleri aynı.

Senin bu yorumundan yola çıkarak şöyle birşey sorayım. Acaba online yarışlarda nasıl bir yol izleyecekler.

• oyunun kendi web sitesinde bulunan tüm araçlar ve yollar bende yok. örneğin bmw z4 gt3, ferrari 599xx evogibi. bunlar güncelleme ile mi gelecek yada paraylamı satın alıyoruz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: twona77

oyunun kendi web sitesinde bulunan tüm araçlar ve yollar bende yok. örneğin bmw z4 gt3, ferrari 599xx evogibi. bunlar güncelleme ile mi gelecek yada paraylamı satın alıyoruz arkadaşlar?

Yavaş yavaş içerikler ekleniyor. Bir süre sonra full sürüm içeriğine sahip olacağız. Ama sonrasında gelecek içerikler için nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum.
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Hüsnü abi ; iRacing 'in yanina bu oyununda almayi düşünüyorum haris aralarında girip birkaç tur falan atmak için ve iRacing ' de olmayan arabalar için sence degermi abi yoksa 5 saat oynayip birakilcak bir oyunmu? Sende 2 side var yorunlarini bekliyorum abi ona gore karar verip alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Hüsnü abi ; iRacing 'in yanina bu oyununda almayi düşünüyorum haris aralarında girip birkaç tur falan atmak için ve iRacing ' de olmayan arabalar için sence degermi abi yoksa 5 saat oynayip birakilcak bir oyunmu? Sende 2 side var yorunlarini bekliyorum abi ona gore karar verip alicam

Değer tabiki kardeşim. Kesinlikle denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

Arkadaşlar benim oyunda sürüş yardımı olması saçmalık lafımı gerçek hayatta kullanılan araçlardada yardım vara getirmişsiniz

Şimdi anlaştık . Gerçekte ne varsa simdeki versiyonu da aynı olsun diyorsun. Doğru olan da bu tabiki İracing de bu sistem güzel mesela. Sadece " Auto Clunch " yardımı var. Kokpit kamerasından sürüş zorunlu ve tüm sürüş özellikleri aynı.

Senin bu yorumundan yola çıkarak şöyle birşey sorayım. Acaba online yarışlarda nasıl bir yol izleyecekler.

Hocam zaten İracing'in en beğendiğim yönü fizik demiyorum o tartışılan bir şey,diğer görülen her türlü gerçeği bire bir oyuna aktarması idi,herşeye para istemesi yüzünden devam edemedik o ayrı

Sorun zaten online yarışlarda olacak,tırım tırım no aids server arayacağız

• MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Hüsnü abi teşekkürler aliyorun ozaman kart devredince bakalim sizin zamanlara tutturabilicemmi

• Senātus

Bizleri geçeceğine eminim kardeşim . Kolay gelsin

twona77

Rica ederim

ulusalonur

Fizik dediğin gibi kişiden kişiye değişebilir. Online yarışlar için belirli bir standardın olması lazım kesinlikle. Özel odalarda tabiki istenilen yardımlar kullanılabilir. iRacing de de bu şekilde zaten. Bakalım server sistemi nasıl olacak. Halen bu konuda bir detay verilmedi.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.