Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ön camber 2,5 arka camber2,2

Ön toe 4 arka toe 2

benzin 8 litre
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Lastik havalarını mı artırsam.

Düşürmen gerekiyor

• Imola sürelerim. pagani, gt2 ve italia üzerinde yoğunlaştım
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    hemen deniyorum
    DXM06@ şer düşüreyim o halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Zonda R ile ilgili aşağıdaki video referans olabilir, araç son derece oturaklı ve dengeli gözüküyor. Çok hızlı bir araç ama pilot zaptetmekte hiçte sorun yaşamıyor.

Katılıyorum...

Ben pcars veya başka bir oyunda zonda'yı denemedim. Sadece raceroomda p4/5i denedim. Raceroomda daha oynaktı araç.

Ayrıca Kunos'un m3,458 veya başka bir aracı düzgün olarak oyuna aktarıp diğer son eklenen araçları baştan savma yapacağını sanmıyorum. AC bir fuarda ilk tanıtıldığınca Marco p4/5 ile turluyordu. Yani yalap şap hazırlanmış araçlar olduğunu düşünmüyorum. Daha önce de dediğim gibi karşılaştırılan arabalar yol arabasıyla yarış arabası. Ayrıca şöyle bir karşılaştırma yapabiliriz şimdi aklıma geldi, m3 veya 458 ile döndüğümüz bir virajı zonda ile kaç km hızla dönüyoruz. İlk bahsettiğim arabalarda 80-90 ile dönülen bir viraj zonda ile en fazla 120 ile dönülebilir. 80le dönülen bir virajı zonda ile 160la dönüyorsak evet problem var diyebiliriz. Çok eskiden renault bir karşılaştırma yapmıştı. Bir virajı sırayla twingo, maxi megane ve F1 aracıyla dönmüşlerdi. Hız ortalamaları yanılmıyorsam 40, 60, 90 gibi birşeydi...

• Youtube'de F458 ile İmola'da 1.54 yapan bir tek video gördüm,G27 ile adam 200 metrede fren yapıyor,araç direksiyon vs. hiç sarsılmadan viraj alıyor,büyük ihtimal yardımlar açık.

Ben ise dfgt ile tüm yardımlar kapalı 225 metrelerde fren yapıyorum,güç bela aracı zaptedip viraj alabiliyorum.

Şu oyunda sürüş yardımı koymaları tam saçmalık

Niye saçmalık olsunki adamlar ticaret yapıyor, her kitleye hitap etmeleri gerek yoksa aç kalırlar.
  • Vay arkadaş adam dan 1-2 viraj hariç daha iyi dönüyorum ama onun süre 1:55 benim 1:58. Gerçi ben bordürlere bile çıkmamaya çalışıyorum temiz bir tur için adam çayır çimen yardırmış.
  • Variante şikanında F458 bakkala gidip gelmiş :)

1.54 çok uç bir zaman değil. İyi bir setupla yapılabilir.

Güzel yardırmış. Adamın kıçı terliyor böyle turlarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Niye saçmalık olsunki adamlar ticaret yapıyor, her kitleye hitap etmeleri gerek yoksa aç kalırlar.

Bu oyun her kitleye hitap etmez,arcade değil simülasyon oyunu bu ve hedef kitleside bellidir.

Simülasyonla alakası olmayan adam,sürüş yardımı var diye bu oyunu almaz,gider 50 araç 50 pist olan pcars türü oyunları alır...
  • quote:

Vay arkadaş adam dan 1-2 viraj hariç daha iyi dönüyorum ama onun süre 1:55 benim 1:58. Gerçi ben bordürlere bile çıkmamaya çalışıyorum temiz bir tur için adam çayır çimen yardırmış.

Kimden bahsediyorsunuz?
  • Bir oyunda sürüş yardımları var diye bu oyun simulasyon değildir denmemeli.

Örneğin Amerika Le Mans serisinde Prototip sınıfı araçlarda Çekiş kontrol sistemi bulunmamaktadır. GT sınıfı araçlarda ise TC vardır ve sürücü 1-12 kademe arası çekiş kontrol sistemini artırabilir.

Sonuç;

Prototip araçlar çok daha hızlı olmasına rağmen GT aracı sürüş yardımı ile yağmur altında hepsine nasıl takıyor izleyin

Pcars dan bahsederken sanki nfs den bahseder gibisin bu kadarda emek dusmanligina gerek yok adamlar bence. İş cikardilar ve guncellemeylede oyunun nereye gidecegini ne sen nede ben kestirebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rpdstar R kullanıcısına yanıt
    İnsanları itham ederken dikkat et yazılanları iyi oku ondan sonra yorumda bulun, yazdıklarımın neresinde emek düşmanlığı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

İzlerken yok artık dedim

Oculus Rift ile bu efektlerde oynamak gayet zevkli olabilir...

Yukarıda koyduğunuz videodan. Sizin turunuzun videosuysa kusura bakmayın ben youtubeden alınıt diye '' adam '' dedim, yoksa kötü bir niyetim yok

Şimdi 1:54 lük videoyada baktımda benim tek eksiğim bordürden çimlerden geçmemem. Ben hep asfaltı kullanıyorum. Artık bende hep bordür, çim kullanıcam uyuz oldum inemedim 1:55 lere bile
    Simulasyon oyunuz diyen pcars ı arcadeye benzetmek yeterli ayrica simulasyon oyunun soguk bir oyun olmasi zorunluluğuda yok bugün gran turismo tadinda bi simulasyonu kim istemez hem cesitlilik hem simulasyon olsun

• Arkadan geliyom yetişecem size.

• quote:

Yukarıda koyduğunuz videodan. Sizin turunuzun videosuysa kusura bakmayın ben youtubeden alınıt diye '' adam '' dedim, yoksa kötü bir niyetim yok

Şimdi 1:54 lük videoyada baktımda benim tek eksiğim bordürden çimlerden geçmemem. Ben hep asfaltı kullanıyorum. Artık bende hep bordür, çim kullanıcam uyuz oldum inemedim 1:55 lere bile

Yok hocam bende sizden böyle bir şey beklemediğim için sorayım dedim

En iyi turu atmak için cut yapmamak şartıyla pistin her santimetre karesinden yararlanmak zorundasınız,siz yararlanmazsanız başkası yararlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

Simulasyon oyunuz diyen pcars ı arcadeye benzetmek yeterli ayrica simulasyon oyunun soguk bir oyun olmasi zorunluluğuda yok bugün gran turismo tadinda bi simulasyonu kim istemez hem cesitlilik hem simulasyon olsun

Emek düşmanı,arcade-simülasyon tanımlarınız ile benim o kelimelerden anladıklarım belliki çok farklı,sabaha kadar tartışsak orta yol bulamayız.En azından beğenmediğiniz yorumlarda bulunanları hemen bir şeylerin düşmanı gibi görmekten vazgeçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.