Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (306. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antking

Evet haftasonu etkinliğimiz ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

www.assettocorsatr.tk

Etkinliğin yapılacağı tarih yanlış yazılmış.
  • tarihi düzelttim.

Ayrıca sunucuda bug durumuna müdahale ettim. Girebilirsiniz

Bu arada çok yakında stracker sayesinde pistte yarış varken harita üzerinde web sitemizden araçları takip edebileceğiz. Canlı olarak!
  • Hocam videoda Nurburgring'den başlıyor 1. tur sonlarına doğru Nordschleife'ye bağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

Ayni aciyi veriyor ama cok daha gercekci genis bir Field of View (FOV) veriyor. Sizin ekran kartinizi cok zorlamadan guzel bir deneyim yasatacagi icin bunu onerdim ama sagda ve soldaki ekstra aciyi bu sekilde malesef elde edemiyorsunuz.
    Sag ve sol gorus icin su arkadasa bir bakin derim :http://www.naturalpoint.com/trackir/ Assetto Corsa tamamiyla destekliyor bunu

---------------------
    Haftasonu Hakkinda:

Hangi pisti sececegiz anlayamadim ben, normal Nurburgring mi yoksa Nordschleife mi? Sitede videodaki pist normal Nurburgring cunku

video düzeltildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rustoocas

Hocam videoda Nurburgring'den başlıyor 1. tur sonlarına doğru Nordschleife'ye bağlanıyor.

kafalar karışmasın direk bildiğimiz şekilde koydum
  • antking kullanıcısına yanıt
    Nordschleife dedinmi mevzu uzar yanlız.

Welcome to Green Hell.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Nordschleife dedinmi mevzu uzar yanlız.

Welcome to Green Hell.

pazar gel işin yoksa

• Buda benden :)) Hizli arkadaslari beklerim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 23 Ekim 2015; 18:52:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA ARKADAŞLAR BEN GİRMEYELİ BAYABİ İLERLEME OLMUŞ ASSETTO CORSADA.BENDE YARIŞMAK İSTERİM BANA BİRAZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.AMA KAYIT BİTMİŞ GALİBA
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

ford için şöyle bir şey buldum, ingilizce ok ama komut girmekten bahsediyor, kurcalayalım:

"What a nice car. When testing in the Oval max. = 265 km / h, with excellent control.
    But Ford Focus - worthless: the sight of the hood, review interferes with some element of the body.
    Maybe you can somehow fix it?

Reply

Share>
    Picture
    Moderator Dmitry vf00r • 9 months ago

But at the sight of the cockpit everything is fine. You can use this method: Open the button Home, you enter the command "set driverEye.zn" (without quotes, where n - the value by which to move the camera), and press Enter. Try to set a value near 1, it's just kind of a bonnet."

komut satırını açıp "set driverEye.z n" diye n yerine sayılar girerek deneyeceğiz, silecek ortada olduğu için açıyı kapatıyor, görüşü ileri alarak hallederiz gibi duruyor.

komut nasıl giriyoruz bilen var mı?

onu da buldum klavyedeki "home" tuşuymuş, akşam ilk iş deniyorum

hiç bir işe yaramıyor

• çok basit bir şekilde çözüm direksiyon kamerasına gelince onboard camera ayarlarından ayarlayıp istediğiniz şekilde pozisyon aldırabilirsiniz. Sonra save yapmayı unutmayın
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 24 Ekim 2015; 12:04:49 >
  • AC için Güzel Bir Mod :))

• byozdalcom server şifre ne acaba?
  • adnaneren1977 A kullanıcısına yanıt
    Şifre yok şu an sunucuda.
  • neden giremiyorum?
  • Hocam sağdaki araç listesinden araca tıklayın ondan sonra "join"e tıklayın.
  • diabolus79 kullanıcısına yanıt
    4 kişi var görüyorum ama neden giremiyorum loading den sonra çıkıyor
  • adnaneren1977 A kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum, emin olmak için çıktım bir daha girdim hatta, sorun yok.
  • ya ben hiç birinr giremiyorum.uzun zamndır girmedim güncellme yaptı girmiyor hiç bir yere araclarda bitane unknow yazıyo o olabilirmi sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnaneren1977

ya ben hiç birinr giremiyorum.uzun zamndır girmedim güncellme yaptı girmiyor hiç bir yere araclarda bitane unknow yazıyo o olabilirmi sorun?

DreamPack 1 yok ise girememeniz normal malesef. Server DreamPack 1 Bmw M235İ Race Car içermekte.
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.