Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (296. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kurallar bir sonraki yarış açıklanacak
  • antking kullanıcısına yanıt
    Sony vegas'ı diyorsunuz sanırım. Ben onu kullanıyorum zaten. Güzel program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Sony vegas'ı diyorsunuz sanırım. Ben onu kullanıyorum zaten. Güzel program.

Anlamadim kullanamadim yapamadim valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani yok mu hala video editleyen. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

hani yok mu hala video editleyen. :)

ben çalışıyorum ekmeğimin peşindeyim
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Eğer bakan biri yoksa, ben bakarım video işine. En azından daha önce bir sürü video editledim. :)
  • 1.3.3 geliyor

AC 1.3.3 probably coming tomorrow morning (european time). With a couple of minor (but important) fixes.

• Video kom cektiyse dun editlesin atsin artik. Adjustik ve boundless ile cekismemi izlemek istiyorum

• yapimcinin hedef listesinde bir sonraki hedef

yeni lisans duyurulari

bu lisanslarla ilgili bir duyum yada tahmin varmi dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

yapimcinin hedef listesinde bir sonraki hedef

yeni lisans duyurulari

lisanstan önce gece gündüz döngüsü ve değişken hava gelseydi

lisansa geri dönersek umarım La Sarthe ve LMP1-2 araçları olur
  • İyi akşamlar.Sonunda güncellemeleri deneme fırsatı buldum fakat bir sıkıntım var.Oyun araç ve pist seçtikten sonra start dediğimde başlamıyordu ve tekrar menüye çıkıyordu.Ayarlar menüsünden 32 bit olarak çalıştır bölümü işaretledim ve sorun çözüldü.Bu sorunu yaşayan var mı aramızda?Assetto corsa forumuna baktım ortalık bu sorunla ilgili konular kaynıyor.Bir an önce düzeltme gelmesi lazım.Yeni araçlardan daha m4 ü denedim.Tek kelimeyle müthiş olmuş.Ben ki drift özürlü, hiç bir arabayla drift yapamayan tatlı tatlı yanlaya yanlaya gidiyorum :) Sadece drift değil her anlamda müthiş olmuş bence.Acaba bu aracın gerçekte de sürüşü böyle mi yoksa bize sevdirsinler diye mi bu kadar rahat sürüşlü yapmışlar

• Sunucuda bir iki tur atayım dedim fakat Mercedes 190 Evo 2'yi seçince Checksum Failed diyerek kick'leniyorum, BMW M3 deneyince girebiliyorum mesela; kurulu oyunumda herhangi bir mod yok, sadece Dreampack 1 ve 2 yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubora

İyi akşamlar.Sonunda güncellemeleri deneme fırsatı buldum fakat bir sıkıntım var.Oyun araç ve pist seçtikten sonra start dediğimde başlamıyordu ve tekrar menüye çıkıyordu.Ayarlar menüsünden 32 bit olarak çalıştır bölümü işaretledim ve sorun çözüldü.Bu sorunu yaşayan var mı aramızda?Assetto corsa forumuna baktım ortalık bu sorunla ilgili konular kaynıyor.Bir an önce düzeltme gelmesi lazım.Yeni araçlardan daha m4 ü denedim.Tek kelimeyle müthiş olmuş.Ben ki drift özürlü, hiç bir arabayla drift yapamayan tatlı tatlı yanlaya yanlaya gidiyorum :) Sadece drift değil her anlamda müthiş olmuş bence.Acaba bu aracın gerçekte de sürüşü böyle mi yoksa bize sevdirsinler diye mi bu kadar rahat sürüşlü yapmışlar

Sorunu ilginç bir şekilde çözdüm."steam\steamapps\common\assettocorsa\_CommonRedist\vcredist" burada 2013 içindeki x64 ve x86 ları uninstall yapıp yeniden kurdum sorun çözüldü çok şükür.

• diabolus79 kullanıcısına yanıt
    ilerleyen saatlerde müdahale edeceğim.

Edit : internetten baktım şimdi malesef bu bir bug mış ve bazı araçlarda zaman zaman olabiliyormuş bu yarış için maalesef aracı listemizden çıkarıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 16 Ekim 2015; 20:53:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

yapimcinin hedef listesinde bir sonraki hedef

yeni lisans duyurulari

lisanstan önce gece gündüz döngüsü ve değişken hava gelseydi

lisansa geri dönersek umarım La Sarthe ve LMP1-2 araçları olur

gece gunduz dongusu ve hava sartlari cok heyecan verici gelismeler olurdu hocam

lisans denildiginde de hep gonlumden porsche geciyor

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Bir de her ne kadar haftasonu katılamayacak olsam da Nordschleife için "Cut Track" penaltıları kapatılsa daha iyi olmaz mı sizce de? Kimi araçlar çok rahat bir şekilde anlık kontrol kaybına uğrayıp pist dışına taşabiliyor, bunun anında ceza getirmesi sebebiyle 5-6 dakika harcadığınız tur heba oluyor, bir tur tamamlamadan çıktım sunucudan açıkçası. Kestirme kullanılacak bir yer de yok gibi bu pistte; kural kuraldır denirse ona diyecek bir şeyim yok tabi, benimkisi sadece öneri.
  • Naptınız yeni şampiyonamı başladı ? :)
  • Renault rs 01 gelse çok iyi olurdu. Başka oyunda var mı dikkat etmedim ama Beylikdüzü'nde fuarda can alıcı gözüküyordu Ordaki araçları tek tek arşivledim çok güzel konseptler vardı
  • videoyu hazırladım yükleme bitince yayınlıyacam

dereceleri görelim:

http://srv1.mehmeterdem.net:50041/lapstat
  • boundless34 kullanıcısına yanıt
    2 dün düğün dernek bi ton şey var arkadaşların inşallah zaman bulup giricem bende piste :) bu arada yoldan çıkma cezasını kapadım 10 dakikalık pistte ölüm gibi çünkü :)
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.