Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (298. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

M4 ün farklı versiyonu. Akrapovic egzoz sistemi kullanılıyor. Yani biraz daha bağırıyor :)

Var mı bugün etkinlik. Alfadan sonra m4 nasıl kullanılır bir göstereyim sizlere ^-^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Nürburgring'de hafta sonu etkinliğimiz devam ediyor.

Süreleri görmek için Nürburgring Heyecanı Devam Ediyor.

Hocam sanki disardan insanlar katilmis? Sifreli degil mi server? Ben dun katilamadim bugun katilmayi planliyorum.
  • seat leon indirdim racedepartmen comdan . ama yüklenirken menüye geri dönüyor açılmıyor. bilgisi olan var mı arkadaşlar bu konuda?
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu etkinliği halka açık olduğundan isteyen herkes katılabiliyor. Şifre kısıtlaması yapılmadı bu yüzden.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Yabancılar rahat bırakmıyor illa bi trol olucak :D
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
  • bu soldaki hud mu ne varya gösterge falan filan bunu önceden çalıştırmıştı oyun şuan çalışmıyor bende ayarlardan aktif ettim fakat sağdaki menüde çıkmıyor aktif edemiyorum var mı bir çaresi biliyormusunuz?
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    Görelim :)
    Hafta sonları var. Bugün de var. Nordschleife, yol araçları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Görelim :)
    Hafta sonları var. Bugün de var. Nordschleife, yol araçları.

Bu arada civic type'r indirdim dosyaların içine attım.Fakat yarışa başlamıyor geri ana ekrana atıyor?

Type'r meraklısıyım nasıl halledeceğiz bu işi.1.0 hot fixinide yaptım
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    Pek mod indirmiyorum fakat indirdiklerimde de böyle bir sorunla karşılaşmadım. Çözünürlüğe baktınız mı belki değişmiştir.
  • şifre olsa iyi olur aslında dh ve tanıdıklar dışında yabancılar girip araçları meşgul ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

şifre olsa iyi olur aslında dh ve tanıdıklar dışında yabancılar girip araçları meşgul ediyorlar

O zaman 1.sayfaya şifreyi eklemeliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

şifre olsa iyi olur aslında dh ve tanıdıklar dışında yabancılar girip araçları meşgul ediyorlar

O zaman 1.sayfaya şifreyi eklemeliler.

Eklerim hemen problem degil.
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam 3 server var prainusla beraber yanlış mıyım ? Hepsi aynı olsun nolucak madem şifreli olucak Gece 4 5 gibi giriyorum hep kimse olmuyor hiç sizinle biraraya gelemedim
  • kartal2339 kullanıcısına yanıt
    android uygulama var cep telefonunu yapabilirsin ben arduino tm1638 yapıcam ama zor iş gibi
  • Assetto Corsa Türkiye 17-18 Ekim Nürburgring Nordschleife Time Attack Etkinliği dereceleri için aşağıdaki link'e tıklayabilirsiniz.

http://www.assettocorsatr.tk/nurburgring-17-ekim/#more-121
  • Arkadaşlar androidde fast dash diye bir program var bire bir bir telemetry uygulaması ve ücretsiz tavsiye ederim reklamı siyah bant ile kapatıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

Arkadaşlar androidde fast dash diye bir program var bire bir bir telemetry uygulaması ve ücretsiz tavsiye ederim reklamı siyah bant ile kapatıyorum

Konu dışı olacak ama luckypatcher diye uygulama var root yetkin varsa tüm uygulamalardaki google reklamlarini kapatabilir ve uygulamalari tam ekran kullanabilirsin

• Her haftasonu uzun pistlerde etkinlik bekliyoruz

• fiat500 den vargeçelim pist araçları alalım lütfen :)
  • kartal2339 kullanıcısına yanıt
    hocam bunun bağlantısını nasıl yapıyoruz.Ben bi denedim fakat bilgileri aktaramadım sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

Arkadaşlar androidde fast dash diye bir program var bire bir bir telemetry uygulaması ve ücretsiz tavsiye ederim reklamı siyah bant ile kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 19 Ekim 2015; 13:49:11 >
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.