Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 serisinin M modeli yeni tanıtıldı. Sanırım henüz piyasa sürülmedi.
  • Teamspeak adresi: 46.105.59.20
  • Bence şu an kupa yapmak için araç sayısı yeterli özellikle gt3 serisinde ferrari bmw gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teamspeak kanalı ekibin mi kişisel mi?

• Son güncellemeyle beraber performans düşüşü yaşayan arkadaşlar olmuştu(bende dahil).Oyunun ağırçekim olması %99 CPU göstergesi gibi.
    Bunun nedeni yeni 64bit oyunun çift çekirdekli işlemciyle bir sıkıntısı olmasıymış. AC nin kendi sitesinde 4 yada daha fazla çekirdekli işlemciye geçin diyor.

Bunu yapamayacak olanlara bir nebze yardımcı olmak için de şunu yapın demişler:
    Steam folder\steamapps\common\assettocorsa\system\cfg\ assetto_corsa.ini burayı açıp

[[THREADING]
    USE_TIMER_PROCESS=-1 yazan yerdeki 1 ve tire işaretini silip 0 yazıyoruz ayrıca aynı dosyada

[FORCE_FEEDBACK]
    MAX_FF_RATE_HZ=350 gibi bişey olması lazım bunu da ilk önce 333 yapın olmazsa 60 a düşürün diyorlar.Ne kadar düşürürsen ffb kötüleşiyormuş ona göre.
  • Vezir Ahmed kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır birlikte oldugum ets 2 grubunun ts si. Ekip den kastınız ne bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Uzun zamandır birlikte oldugum ets 2 grubunun ts si. Ekip den kastınız ne bu arada.

Buradaki AC kupalarına katılanlar ekipten kastım

• çok güzel bir yarıştı arkadaşlar. çok yoruldum kollarım bacaklarım ağrıyor bildiğiniz. @boundless34 enginden tekrar huzurunuzda özür diliyorum 2. virajda duramayacaktım kimseye vurmadan çime kaçmak istedim ama yeterince hızlanamamışım :)

Sonrasında uzun bir süre beraber ilerledik zaten çok güzeldi. adjustik senide kocaman selamlıyorum çok güzel bir çekişme yaşadık centilmence. yeri geldi sen yol verdin. yeri geldi ben. çok güzeldi.

Yeni ligimiz hazırlıklarımız çok yakında başlıyor.

Hafta sonu herkesi nurburgring e bekliyorum.
  • Hafta sonunu heycanla bekliyorum

Bir sorum olacak yarışlar replaya kayıt ediliyor mu ? Kayıt edilip güzel bir kurguyla upload edilebilir. Vala sistemim iyi olsa canlı yayın yada kayıt alırımda sistem oyuna anca yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vezir Ahmed

Hafta sonunu heycanla bekliyorum

Bir sorum olacak yarışlar replaya kayıt ediliyor mu ? Kayıt edilip güzel bir kurguyla upload edilebilir. Vala sistemim iyi olsa canlı yayın yada kayıt alırımda sistem oyuna anca yetiyor

Kayir aliniyor da edit iyi bilen bi arkadas lazim birde zaman lazim

• Vezir Ahmed kullanıcısına yanıt
    yapıyoruz sitede ve bir önceki sayfada kayıt var izleyebilirsiniz bu yarışınki 1-2 güne anca olur

http://www.assettocorsatr.tk/tek-marka-kupasi-3-yaris/
  • Assetto Corsa Türkiye Tek Marka Kupası Fiat Abarth 500'ü kazanan Semih Emre Ekinci'ye tebrikler!!!

Silverstone sonrası puan durumu için tıklayınız.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hiç sorun değil sonrasında çok güzel gidiyoduk arkadan beni o kadar zorladınki öndeki efecana yetiştik 2 tur daha sabredeydin geçerdik efeyi :))
  • boundless34 kullanıcısına yanıt
    Ben benzin yetsin diye temkinli gittim.

• antking kullanıcısına yanıt
    Ben editten anlıyorum da internet sıkıntı. Ama Önümüzde ki sezonu, kayıt edeceğim.
    Semih emre ekinciyi tebrik ediyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 15 Ekim 2015; 23:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Ben editten anlıyorum da internet sıkıntı. Ama Önümüzde ki sezonu, kayıt edeceğim.
    Semih emre ekinciyi tebrik ediyorum. :)

Sony pro var ama kullanmayi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: antking

dream packler aşkina

bu arada yapimciya acik dunya falan dedim

adam tersledi beni

ne varsa onla oynayin dedi

bende arkama bakmadan hizli adimlarla uzaklastim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 16 Ekim 2015; 0:01:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

Orijinalden alıntı: antking

dream packler aşkina

bu arada yapimciya acik dunya falan dedim

adam tersledi beni

ne varsa onla oynayin dedi

bende arkama bakmadan hizli adimlarla uzaklastim

Harbi mi ahahahahahahaha. Ne dedi tam ya merak ettim. Yeni turnuvaya gel sende dicem zamanin uymuyor

• Tebrik edenlere teşekkürler arkadaşlar :) Güzel başladık inşalalh sürdürürüz böyle daha çok katılımcı arkadaşla beraber.
    Oyunda muhtemelen bir daha fiat 500 sürmeyeceğim bir ömürlük yetti bu bana :)
  • arkadaşlar yarış kurallarını bulamadım ilgili yoruma yönlendirirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.