Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (297. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet toparlayabildiğim kadarıyla Silverstone

http://www.assettocorsatr.tk/assetto-corsa-turkiye-tek-marka-kupasi-4-yaris-silverstone/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boundless34 -- 17 Ekim 2015; 11:11:10 >
  • Video cok guzel olmus eline saglik :) arkadaki cekisme bayagi guzelmis :) bu arada ben Serkan a kazada ne oldugunu goremedim belki kendi hatamdir diyerek yol verdim bir de 9. Siradan 2 ye yukseldigini gorunce :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasap gibi dalmışım yaa 2. virajda ahahaha ama amacım önden çimlere uçmaktı fakat yeterince hızlanamamışım :D

Bu arada bildiğin sellektör ata ata geliyormuşum peşinden engin ahahah :D
  • video güzel olmuş elinize sağlık. ilk virajda semihle temas ettiğimi şimdi gördüm semihi solumda biliyordum sağımı görmediğim için viraja dalınca temas yaşandı.yarışı vermesine gerek yokmuş bendede biraz hata varmış centilmenliği için birkez daha teşekkür ederim semihe
  • Güzel ve çekişmeli yarış oldu aranel düzlükte sellektör yapıp yol istiyo bende yol vermiyorum bayağa ekşınlı geçti. Tabi Semihin pek haberi yok bunlardan ne yaptıysak artık en hızlı şekilde bizden kaçıyo :)))

Serkan harbi tekrar tebrikler 9. luktan 1 oldun boş gitmekten iyidir arada araba geçtin en azından :))
  • Bu chat olayı nasıl olacak yarış içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

2 dün düğün dernek bi ton şey var arkadaşların inşallah zaman bulup giricem bende piste :) bu arada yoldan çıkma cezasını kapadım 10 dakikalık pistte ölüm gibi çünkü :)

Zaten açıkken 20 kere yola çıktım, 2 kere geçerli şekilde turu tamamlayabildim

• Rustoocas kullanıcısına yanıt
    Zorlu bir pist, dikkat istiyor.
    Chat nasıl olacak diye soran arkadaş, oyunda yazarak iletişim var araç sürerken buda zor olduğu için ts var. Akşam toplanırız, turlarız.
  • Nürburgring Nordschleife / Special Event

Hafta sonu Nürburgring‘de özel bir etkinliğe ne dersiniz? 12 farklı araç (Pistte toplam 24 araç olabilecek) ile 2 gün boyunca zaman turu atıyoruz.
    Dereceler 2 günlük veriler hesaplanarak sayfamızda yayınlanacaktır. Pistte o anda boşta araç ne var ise onu seçip, dilediğiniz kadar tur atabilirsiniz.

Pratik modunda açık olacak olan sunucumuz 6 saatlik seanslar halinde restart atacaktır.

Sunucumuza server listesinden “AC Turkey Server By Ozdalcom” olarak giriş yapabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan pTracker - sTracker başlıklı makalemizde assetto corsa, best lap ve hot lap hakkında bilgiler verilmektedir.

TeamSpeak3IP: 46.105.59.20

http://www.assettocorsatr.tk/nurburgringnordschleife/
    http://steamcommunity.com/groups/ACDH#events/72414332510674441

• bulunduğum oda konuşmaya musait değil ama dinleyici olarak gelirim ts ye teşekkürler.

bir sorunum daha var. 2 güne kadar ac nin v1.0 sürümünü kullanıyordum pist sürelerim gayet iyiydi araç kontrolüm güzeldi sağlam drift yapıyorduum fakat dlc 1+2 ye geçince neredeyse nurburgringteki tüm virajlarda spin atıyorum direksiyona kontra versemde fayda etmiyor hemen 360 derece dönüyor araç. son dlc ile oyunun sürüş dinamiklerinde değişmeler mi oldu anlamadım yada benim ayarlar mı değişti bilmiyorum. eğer logitech dfgt kullanan varsa ayarlarını atarmı bana hem oyun içi hem konsol ayarlarını.
  • G27yle uyumu nasıl oyunun arkadaşlar sistemi topladım şimdi bitane sim oyun arıyorum malum ps4 desteklemeyince g27yi makina topladım bende
    Güzel bir ortam var gibi burda aranıza katılmak isterim bende

• smurats kullanıcısına yanıt
    Oyunun f710 gamepade bile uyumu var. Ve bir çok direksiyona da uyumu var.(G29, T500RS vb...) Uyumu ile falan sıkıntı yaşamazsınız. Hoş geldiniz. :)
  • 1.3.3
    - Fixed wrong timing in brake disc glow effect
    - Improved AI spline road sides at Spa
    - AI spline sides now accept CSV with both "," or " " as delimiters
    - Fixed tyre collision not using rims at super low tyre pressure
    - Added downshift protection parameters to drivetrain.ini to allow individual car tune up
    - Tuned up downshift protection (experimental) for the following cars
    BMW Z4 GT3
    Audi R8 LMS Ultra GT3
    Glickenhaus SCG003
    Lamborghini Huracan GT3
    Nissan GT-R GT3
    McLaren MP4 12C GT3
    Mercedes SLS GT3
    BMW M3 GT2
    Ferrari 458 GT2
    Corvette C7R
    - Force Feedback frequency is now controlled using a more precise setting in assetto_corsa.ini (FF_SKIP_STEPS instead of the old MAX_FF_RATE_HZ)
    - Direct Input devices are not initialized with a BACKGROUND flag instead of FOREGROUND
    - Set audio channels to 128 instead of 64 in audio.ini
    - Added turbo boost information to shared memory
    - Fixed tyre vertical stiffness pressure dependency wrongly using ideal pressure instead of reference pressure
    - Fixed upshift audio sample not correctly triggered
    - Fixed Ruf RT12R limiter audio clicks
    - Minor EQ tweaks
    - Rebalanced heat distribution as function of camber
    - Experimental heat/grip ratio for BMW M3 E30 Drift, BMW M3 E92 Drift, BMW Z4 Drift
    - Ford GT40 ui description added
    - Ford GT40 corrected setup screen with proper values
    - Ford GT40 adjustable engine limiter added
    - Audi Quattro dash texture bug fixed
    - Huracán GT3 light script fixed
    - Huracán GT3 LEDs fixed
    - Ford GT40 windscreen frame mesh bug fixed
    - BMW M4 tyre 3D model fixed
    - Nismo GTR glass transparency issue fixed
    - Nismo GTR digital instruments not being visible fixed
    - BMW M4 dash lights being inverted fixed
    - Audi R8 window transparency issue fixed

78,3Mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 17 Ekim 2015; 18:29:56 >

• Arkadaşlar serverı bulamıyorum?

Edit: sıkıntı bendeymiş kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luskan -- 17 Ekim 2015; 20:46:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dreampack 2 aldımda bu akşam,

M4 ve akrapovic olanın farkı nedir?Tam olarak anlayamadım
  • arduino tm1638 dashboard yapan kullanan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Arkadaşlar dreampack 2 aldımda bu akşam,

M4 ve akrapovic olanın farkı nedir?Tam olarak anlayamadım

egzoz sesleri farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR_TÜRKEL

arduino tm1638 dashboard yapan kullanan varmı ?

Bende istiyorum bi dashboard..fiystı çok uygun ama bir guide olması lazımm

• emrebo kullanıcısına yanıt
    M4 ün farklı versiyonu. Akrapovic egzoz sistemi kullanılıyor. Yani biraz daha bağırıyor :)
  • Nürburgring'de hafta sonu etkinliğimiz devam ediyor.

Süreleri görmek için Nürburgring Heyecanı Devam Ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.