Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (286. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
331.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne güzel etkinlik,keşke bende oynasam.
    ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

quote:

Orijinalden alıntı: zedat_1903

işlemcin yada işletim sistemin 64bit olmayabilir mi acaba?

işletim sistemim 64bit işlemcinin kaç bit olduğuna nerden bakıyoruz?

Önceki mesajlarda İşlemciniz için fx6300 demişsiniz. O işlemci 64bit tir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Aramızda ingilizcesi, oyunda setup ayarına yetecek seviyede olan arkadaş var mı ? Varsa kısa ve öz bir video hazırlaya bilir mi ? Setup, özellikle gt araçlarında bir sürü ayar var. Süspansiyon ayarı felan baya karışık. Rehberlik tadında bir video hazırlaya bilir mi?

Türkçe doküman buldun da bir de video istiyorsun, iyiymiş :D
    Bunun için Türkçe doküman bulmanız neredeyse imkansız. Ben bir kaç makale yazmıştım ama nerelere gitti onlar bilmiyorum. :) Bunun için ciddi bir zaman gerekiyor. Çünkü sadece çeviri yapmak da çare değil. Bir çok hatalı doküman dolanıyor. Bunun için parçanın dinamiğini öğrenip mantık+test ile uygulayıp öğrenmen gerekiyor. Mesela; süspansiyonun çalışma dinamiğini teorik olarak öğrenirsen ayar yaparken ne sonuç vereceğini tahmin edebilirsin. Tabii ki bu bir kaç ayda öğrenilebilecek şeyler değil. Teoriden pratiğe geçince hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Üzgünüm ama bilinçli araç ayarı yapabilecek seviyeye gelmek için 1-2 seneye ihtiyaç var. Yani bildiğiniz okul gibi.

• -force feedback çok iyi olmuş, psikolojik falan değil toparlama tepkilerinde, hissettirmede falan çook gelişme var
    -yarışa giriş, araç ve pist yüklemeleri çook hızlanmış, süper olmuş, aynı zamanda çeşitli bilgiler geliyor seçilen araçla ilgili
    -downshift protection gelmiş, güncel araçlarda olan bir şey, çok yüsek devirlerde vites düşürmeyi engelliyor (m4'te zaten olan bir sistem)
    -g27'ye rev light, devir ışığı desteği gelmiş (görünce şaşırdım sürpriz oldu)
    -bunun dışında sol üstte fps sayacım gözümün önünde, bariz iyileştirme var, performans iyileştirmeleri de güzel olmuş.
    -zaman zaman pistlerde çıkan garip nesneler, ekran kartı problemleri de -sürücü güncelemememe rağmen giderilmiş.

antking yanıt için teşekkürler. sabır konusunda sıkıntı yok rahat rahat yapın yarışlarınızı. ben de bekleyenlerin listesi şimdiden oluşturulsun, diğer yarışların zamanı gelince harala gürele arada kaynamayalım diyorum, ikinci sete talip olanlar şimdiden bir listeye alınsın, eklensin tavsiyem bu, teşekkürler.
    Konf: AMD Ryzen 5 2600 || ASUS TUF B450 Plus Gaming || G-SKILL RipJawsV 2x8GB 3000mHz RAM || Nvidia GTX 1070 8GB || Cooler Master MB500 TUF Edition || FSP Hydro 80Plus Bronze 700W || Logitech G27, F710 || DELL SE2717H IPS 75hz || Steam: balcis || iRacing: balcis

• Oyun güncellemeden sonra olumlu yönde gelişme kaydetmiş.Sürüş,direksiyon tepkileri vs gayet güzel.Yukarıda arkadaşımızın da belirttiği gibi yükleme kısmı da hızlanmış.Ancak oyuna getirmek istediğim eleştiri var.İkinci dlcyi de aldık.Gerçekten yapımcıların oyuna içerik sunmaları takdir edilesi bir durum.Ancak artık yağmurlu hava gelmeli;online sistemi elden geçmeli vs.Sadece oyuna içerik yapmakla olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alberto Ascari -- 9 Ekim 2015; 9:48:56 >

Orijinalden alıntı: Taner Selvi

quote:

Aramızda ingilizcesi, oyunda setup ayarına yetecek seviyede olan arkadaş var mı ? Varsa kısa ve öz bir video hazırlaya bilir mi ? Setup, özellikle gt araçlarında bir sürü ayar var. Süspansiyon ayarı felan baya karışık. Rehberlik tadında bir video hazırlaya bilir mi?

Bunun için Türkçe doküman bulmanız neredeyse imkansız. Ben bir kaç makale yazmıştım ama nerelere gitti onlar bilmiyorum. :) Bunun için ciddi bir zaman gerekiyor. Çünkü sadece çeviri yapmak da çare değil. Bir çok hatalı doküman dolanıyor. Bunun için parçanın dinamiğini öğrenip mantık+test ile uygulayıp öğrenmen gerekiyor. Mesela; süspansiyonun çalışma dinamiğini teorik olarak öğrenirsen ayar yaparken ne sonuç vereceğini tahmin edebilirsin. Tabii ki bu bir kaç ayda öğrenilebilecek şeyler değil. Teoriden pratiğe geçince hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Üzgünüm ama bilinçli araç ayarı yapabilecek seviyeye gelmek için 1-2 seneye ihtiyaç var. Yani bildiğiniz okul gibi.

aynen döküman işe yaramıyor. Daha çok deneme yanılma gerekiyor. a diyorsun burayı düzeltince yol tutuşu artıyormuş. Ama bakıyorsun sonra lastık çok yıprandığı için 2 tur sonunda yüksek hızını kaybediyorsun. Bir şeyler yaparken bir şeyler feda etmek gerek bunu da düzgün bir seviye de yapmak gerek o yüzden arkadaşın dediği gibi deneme yanılma okumak sadece teknik bilgi verir. Birde herkesin tuningi kendine çünkü herkes aynı şekilde arabayı kullanmıyor. İnternet bir çok tuning var işte ımola 2.18lik tuning alıyorsun bırak 2.18i stock arabayla yaptıgın dereceyi yapamıyorsun. Araca hakim olduğun en iyi dereceyi elde ettiğin tuning en iyisidir senin için. Rekor kırmak için piste de direksiyona da oyuna da hakim olmak gerek sırf tuningle bitmiyor iş. Ben dün yaptığım basit lastik basıncı hatasından dolayı 5. olacağım yarışı 7. bitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Ne güzel etkinlik,keşke bende oynasam.

e yavrum gelsene kim hayır diyebilir sana gerçi project carsda yagmur var

Orijinalden alıntı: balcis

-force feedback çok iyi olmuş, psikolojik falan değil toparlama tepkilerinde, hissettirmede falan çook gelişme var
    -yarışa giriş, araç ve pist yüklemeleri çook hızlanmış, süper olmuş, aynı zamanda çeşitli bilgiler geliyor seçilen araçla ilgili
    -downshift protection gelmiş, güncel araçlarda olan bir şey, çok yüsek devirlerde vites düşürmeyi engelliyor (m4'te zaten olan bir sistem)
    -g27'ye rev light, devir ışığı desteği gelmiş (görünce şaşırdım sürpriz oldu)
    -bunun dışında sol üstte fps sayacım gözümün önünde, bariz iyileştirme var, performans iyileştirmeleri de güzel olmuş.
    -zaman zaman pistlerde çıkan garip nesneler, ekran kartı problemleri de -sürücü güncelemememe rağmen giderilmiş.

antking yanıt için teşekkürler. sabır konusunda sıkıntı yok rahat rahat yapın yarışlarınızı. ben de bekleyenlerin listesi şimdiden oluşturulsun, diğer yarışların zamanı gelince harala gürele arada kaynamayalım diyorum, ikinci sete talip olanlar şimdiden bir listeye alınsın, eklensin tavsiyem bu, teşekkürler.

ozdal arkadaşımız takip ediyor zaten gerekli notları almıştır. Gerekli duyuru da yapılıyor zaten. Başvuru için belirli bir gün kadar da bekleniyor. Bu biraz hani bir şeye başlıyalım düzeni sonra oturturuz manasında bir etkinlik oldu. Güzel oldu en azından başladık foruma da hareket geldi. Daha yüksek katılımlar olur bundan sonra ki yarışlara diye tahmin ediyorum.

• Ben de dlc pack 1 ve 2 paketi beraber hepsini enpara ile 37 tl'ye aldım. Artık bende sizinle yarışabilirim.

2. kupa için yine 1-1.5 haftalık katılım süresi olacak. Eğer zamanım olur da ufak bir site hazırlar isem bilgilerinizi direk oradan girebileceksiniz. Hem çalışıp hem bunlara zaman ayırmak tabii ki her zaman olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Bu akşama varmı bi etkinlik ? Bu arada bi sonraki etkinliğe bende dahil olmak istiyorum T.S den konuşursak daha iyi olur :)

ts benim aklıma geldi ama kalabalığız çok karmaşa olur bir de yarış esnasında istenmeyen ses gelirse konsantrasyon bozar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Taner Selvi

quote:

Kesinlikle haklısınız. Ben aracın zaten az çok genel parçaların ne işe yaradığını biliyorum. Bilmeyen oyuncular için en azından bir yazının faydası olacaktır. Ben tam anlama ile bilsem, yazmıştım. GT araçlarında çok ayar var. Dediginiz gibi dene yanılma yaparak ögrenmek lazım. Buda dediğiniz gibi baya zaman alır. @Taner Selvi
    _________
    2. kupa başvuruları için konuya yazan arkadaşları not alalım ki alıyorsunuzdur büyük ihtimal. Server kapasitesinden çok katılım olur ise. Geçen sezon, ilk 3 sıra hariç, sonuncu olan kişiden başlayıp yukarı doğru eleme yaprak yer açıla bilir. Tabi katılım fazla olursa. Ve bu benim düşüncem katılmaya bilirsiniz katılada bilirsiniz. Düşüncelerinizi alalım ona göre ayarlama yaparız. @ozdalcom
    _________
    Mehmet( @ozdalcom ) hocamda da olmuş. Bir tek sende değil. @adjustik

• antking kullanıcısına yanıt
    yarış öncesi konuşulur yarış sırasında konuşmayız :)
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    m4 ciddi hızlıymış hiç 430 beygirlik araç gibi yürümüyor :) online da yeni audiyi akrapovic ile arkamda tutabiliyorum düzlüklerde
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.