Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
332.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adjustik

oyundaki genel ayarlardan force 32biti işaretleyip dene birde ekran kartın nedir ?

gtx 750 var
  • bendede gtx750ti dediğim gibi oyun içi ayarlardan 32biti işaretler genel ayarlardan ama fps 5 e düşmeside normal değil çok düşmüş
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda ki tüm Bmw'ler güzel. Ama bu M4 gerçekten bir harika. Eğer fırsat bulursam gerçek hayatta da kullanmayı isterim. Hatta sahip bile olmak isterim. 4 çeker değilmiş niyeyse benim aklımda 4 çeker diye kalmış.

Modcular elele genel greve

Harita yapan modcular toplanin biseyler yapin

Bunun icinde imza kampanyasi acsammi acaba

Ben kampanya actimmi 50 imzayi gecemiyorum gerci

Cidden mod sitelerine konu falan acariz olurmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 9 Ekim 2015; 23:38:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Bu oyuna acik dunya harita-mod eklensin

otoyol tarzı yol içeren bir şehir haritası yapılırsa rolling falan bile düzenlenebilir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Bu oyuna acik dunya harita-mod eklensin

otoyol tarzı yol içeren bir şehir haritası yapılırsa rolling falan bile düzenlenebilir :D

Şehir haritası zor. Yine yapıla bilir. Roll için bir map yapılırsa bu iyi olur. Kaliteli bir mod.

• Bi imza kampanyasi baslatalimmi dostlar ne dersiniz ?

Yapimcilarin dikkatini cekemesekte modcularin dikkatini cekeriz belki

imza kampanyasindan baska dikkat cekebilecegimiz alternatifler neler olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 9 Ekim 2015; 23:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

İmza bence gereksiz. Konu açılması daha mantıklı gibi geliyor bana.

assettonun resmi sitesinemi acalim hocam ?

racedepartment ola bilir. Mod sitesi olması lazım.

Öncelikle bu ek pakette şahsen beni en çok heyecanlandıran araç Lamborghini Huracan gt3'tü. İyi olmasını, oyundaki GT kategorisinin en iyi ikilisi olan 458 gt2 ve m3 gt2'nin seviyesinde olmasını bekliyordum. Fakat onlardan daha iyi olduğunu gördüm. Bu iyi bir şey mi? Bunlardan iyiyse Huracan'nın rakipleri kimlerdir? Hangi sınıfta hangi araçlarla yarıştıracağız Huracan'ı bilmiyorum. Diğer gt'lerden iyi; Zonda'dan, 599xx'den kötü. Arada kalmış resmen.

İkincisi, Ruf'larınhttp://www.blancpain-gt-series.com/sprint/car/31/porsche-997-gt3-r deki Porsche'nin muadili olacağını zannediyordum ki o da değilmiş meğer. Bunlarında da kendi sınıflarında (sınıfları artık her ne ise) rakipleri yok gibi görünüyor.

Üçüncü olarak SCG 003C' yi şuradaki araç zannediyordum.http://www.topgear.com/car-news/motorsport/scg-003-breaks-n%C3%BCrburgring-lap-record (aslında belki de odur. ama bu 520 beygirlik araba nasıl olur da Pagani Zonda R 'ın 6m 47s 'lik nord rekorunu kırabilir. yoksa bu haber asparagas bir haber mi. ama haberi yapan top gear.) Lakin bu araba klasik gt aracı. Zonda'dan felan iyi olması imkansız.

Countach, gt40, M4 eğlencelik güzel araçlar olmuş, r8 LMS' yi sevdim.

Son olarak Catalunya GP iyidir hoştur da, insan artık şu güzelim oyunda bir "Mount Panorama", bir "Circuit de la Sarthe" görmek istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madao29 -- 10 Ekim 2015; 1:31:52 >

• Bugün 2 kere barcelona pistinde 17 turluk yarışlara katıldım yolu iyibir tecrübe etmiş oldum yeni gelen SCG003 gt aracı ile 1.49.400 gibi bir süre yaptım yumuşak lastikler ile. Baya zevkli pistmiş bazı yerleri hala adam akıllı dönemiyorum ama bazı yerleride yalayıp yuttum diyebilirim :)

Yapılan hataları sıralarsam pistte sakın kerplere yaklaşmayın çıkmayın önünüzde yada arkanızda sizden hızlı araç varsa onun peşine takılın geçmeye çalışmayın hem deneyim kazanırsınız hemde zevk alırsınız ve fark ediceksinizki her tur atışınızda birazdaha hızlanacaksınız.

Çoğu arkadaş virajda içerden-içeri giriyor sonra dışa doğru savrulup gidiyor :) Dışardan-içeri girip viraj yarısında yarım gaz vericeksiniz sonra duruma göre tam gaz verirsiniz apex noktalarını sizin duyularınız belirliyor siz değil.

Video yararlı olur :)

• Oyun içi sesli iletişim özelliği yok sanırım o da gelse müthiş olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

oyunun bende ilk sürümü ve cracklisi var. Crackli sürüm güncelleştirmelerini nerden bulabilirim.

Oyun şu an dlc pack ile beraber indirimde, 62 tl, En para ile alırsan, 25 tl iadeli, 37 tl'ye gelecek. Bu oyun korsan oynanmayı hak edecek bir oyun değil.Parasını sonuna kadar hak ediyor.

Biliyorum ama malesef o kadar param yok . Param olursa kesinlikle alacağım ilk oyun bu olur. Zaten onun için cs de kutu düşsün diye uğrasıyorum.
    Gigabyte B450M S2H ~ AMD Ryzen 5 2600 ~ Sapphire Radeon RX 590 Pulse ~ (2x) Corsair Vengeance LPX 3000MHz 8GB ~ Toshiba TR200 OCZ 480GB & Seagate 7200 RPM 500GB ~ Corsair Carbide Spec Delta 550W 80+ ~ Philips 246E9QDSB 75 Hz Freesync IPS ~ Trust GXT 890 Cada - SteelSeries Rival 110 + QCK ~ Xiaomi Mi ANC Type-C & James Donkey 712 ~ Xiaomi Mi 6 Blue 64/4 ~ Logitech Formula Vibration FB << Corelli Sprint KR200 >>
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Elbet sıkıntı olur bağıran çağıran trolleyen çok olur ama bulunur bir çözüm. bir mute butonuna bakar :D

Orijinalden alıntı: Tridz

Oyun içi sesli iletişim özelliği yok sanırım o da gelse müthiş olur :)

teamspeak kolaylıkla kullanılabilir bence açılacak bir serverla bu sorun tamamen ortadan kaldırılabilir
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.