Şimdi Ara

Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/assassin-s-creed-4-black-flag-test-gpu.html

resimleri düzenleme kısmından ekleyemedim. biraz büyük oldu, kusura bakmayın.

http://www.pcgameshardware.de/Assassins-Creed-4-Black-Flag-PC-256660/Specials/Assassins-Creed-Black-Flag-Test-Benchmarks-1097928/#a2

iyi bir inceleme yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pireee -- 23 Kasım 2013; 9:23:39 >

• Nerde o 7870'ciler.Gtx 660'a iyice bakın.
  • oyunu simdi indirdim ubisoftdan ve ayarlarda 1920x1080 60 hz var fakat 1920x1080 120 hz yok :S???

bunun bir ayari falan varmi arkadaslar yoksa oyun boylemi nasil yani durum nedir?
  • oyundaki TxAA yı falan hiç tutmadım Downsampling +SweetFX kasıyorum ben en iyi sonucu veriyor
  • O değilde HD 7950 gtx 760'ı geçmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Sambora kullanıcısına yanıt
    Belgelerimde Assassin4 diye ayar dosyası var ordan RefreshRate:120 yap belki olur.
  • Bir AC faciası daha! Hayatımda hiç AC oynamamıştım. Her yerde popüler olduğunu görünce bende oynayayım demiştim. Tam o sıra AC3 çıkmıştı. Yükledim low medium high hepsinde kasıyordu. FPS nerdeyse hiç değişmiyordu. Yarım saat dayanabildim sonra sildim. Bir daha da bulaşmadım. Son senelerde optimizesi çok kötü oyunlar çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3770k Z87 faile gel. Harbiden iyi test yapmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

oyunu simdi indirdim ubisoftdan ve ayarlarda 1920x1080 60 hz var fakat 1920x1080 120 hz yok :S???

bunun bir ayari falan varmi arkadaslar yoksa oyun boylemi nasil yani durum nedir?

monitorun 60 hz olduğu içindir.
    monitorun 120hz olaydı o yarıda görürdünüz
  • bence oyun gayet iyi, akıcı çalışıyor ve görsel açıdan yılın en iyi oyunlarından.
    benim sistemde kaç FPS verdiğini hiç kontrol etmedim zira akıcılıkta hiç sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

Bir AC faciası daha! Hayatımda hiç AC oynamamıştım. Her yerde popüler olduğunu görünce bende oynayayım demiştim. Tam o sıra AC3 çıkmıştı. Yükledim low medium high hepsinde kasıyordu. FPS nerdeyse hiç değişmiyordu. Yarım saat dayanabildim sonra sildim. Bir daha da bulaşmadım. Son senelerde optimizesi çok kötü oyunlar çıkıyor.

bu oyun un optimizesi AC3 e göre çok daha iyi ordaki test değerleride düşük bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

quote:

oyunu simdi indirdim ubisoftdan ve ayarlarda 1920x1080 60 hz var fakat 1920x1080 120 hz yok :S???

monitorun 60 hz olduğu içindir.
    monitorun 120hz olaydı o yarıda görürdünüz

Monitorum 120 hz .
    Benq 24" xl2420t 120hz 3d
    Bf4 de 120hz seciliyor bunda neden yok anlamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar birde bu oyunu full ayarlarda oynamak icin optimize mi et diyorsunuz? Yoksa oyundan herseyi fullmu yapiyorsunuz?
    Ben daha oynamadim. Bf4den vakit kalmiyor fakat experience dr optimize et diyince misal bazi ayari low yapiyor. Bu optimize olayi nedir.
    Son olarak bu mxaa fxaa diye olan seceneklerin farki nedir? Bircok secenek var.

• quote:

Arkadaslar birde bu oyunu full ayarlarda oynamak icin optimize mi et diyorsunuz? Yoksa oyundan herseyi fullmu yapiyorsunuz?
    Ben daha oynamadim. Bf4den vakit kalmiyor fakat experience dr optimize et diyince misal bazi ayari low yapiyor. Bu optimize olayi nedir.
    Son olarak bu mxaa fxaa diye olan seceneklerin farki nedir? Bircok secenek var.

Msaa ve fxaa köşe yumuşatma tekniğidir... Performansa etkisi sırasıyla fxaa, 2xmsaa, 4xmsaa... diye gider...
    Diğer ayarlarıda frapsla fps değerlerine bakarak azaltıp arttırabilirsin, 30fps veya artık senin için akıcılık kaç fps ise...

• FXAA performans olarak diğer AA modlarından iyidir, ama görüntü keskinliği açısından MSAA veya SMAA kullanmak daha iyi.
  • Oyunu indiriyorum 7870xt ile test eder sonuçları paylaşırım ayrıca 7870 660 ile aralarında ahım şahım bir fps farkı yok abartmayada gerek yok
  • Msaa smaa farki nedir peki?

Ve bu oyunun kendisinde mi yok 1920-1080 120hz
    Bende 60hz goruluyor tek.

• quote:

Orijinalden alıntı: har3

Nerde o 7870'ciler.Gtx 660'a iyice bakın.

1 Fps fark var ki testin yancılığıda tartışılabilir ayrıca 7870'in oc performansı ile gtx660'ın oc performansıda önemli neticede 7950 ve altı hiçbir ekran kartı oc'suz kullanılmıyor günümüzde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

3770k Z87 faile gel. Harbiden iyi test yapmislar

Tam onu yazmak için girdim srn yazmışsın başka dikkatini çeken olmadımı... gerçekten fail mi yoksa test fake mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

O değilde HD 7950 gtx 760'ı geçmiş

Teste 7950 yi göremedim 760 ın üstünde 7970 var 7950 teste yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.