Şimdi Ara

Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cikopelo

Gtx 670 i geride kalmış sanyoduk 780 alcaktik ama 760 ida 7950 yide 7970 ide gecmis helal olsun valla.
    Yaza kadar götürür bni 670 AMP.

Dostum AC oyunları Nvidia dostu olmuştur hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız garip bir durum var. oyunu bugün oynamaya başladım. gamegpu.ru testine göre benim 14-20 fps arasında bir değer almam lazım. ancak oyunu aynı kalite ayarlarına getirince 32-40 arasında fps alıyorum. kalabalık ve kovalamaca sahnelerinde de durum değişmiyor?

sistemim:

i5 2500k@4.2 ghz
    1 GB Asus hd 5850 directCU. catalyst 13.11
    8 gb ram

??? var mı benim gibi durumda olan?
     Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi

• Oyunun işlemci kullanımı berbat İlk çekirdeği %100 kullanırken diğer çekirdekler %20-25 dolaylarında geziyor... gpu %80 -90 anca ulaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

full hd'de herşey very highte ve 4x txaa ile 3051mb Vga bellek kullanımı var oyunun 3-4k çözünürlükleri bu ayarlarda düşünemiyorum

sende bir gariplik olmuş bence 1920*1200 4xTXAA herşey full 1700MB görüyorum anca

Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi
     Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi

• evohan kullanıcısına yanıt
    kardeş ben msi afterburner'ı win 8.1 64 bitte oyunlarda çalıştıramadım. sen hangi işletim sistemi ve bitte kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pireee

kardeş ben msi afterburner'ı win 8.1 64 bitte oyunlarda çalıştıramadım. sen hangi işletim sistemi ve bitte kullanıyorsun?

win7 64 bit
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Tekrar gireyim bakalım :)
  • Test sistemine bak...
    2 bin TL'lik işlemci... Milyarlık ekran kartları cortlamış...

Yapımcının düşüncesi; "Biz bu oyunu beceremedik, kalburüstü sistemlerin bile çakıldığı 'muazzam' bir oyun görüntüsü verelim bari" düşüncesi...
    Veya "Konsol alın oğlm" mesajını dolaylı yoldan tüketiciye yutturalım...
  • Evet bu sefer bellek kullanımı düştü 1800 küsür mb kullanım şuanda

Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi  Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi  Assassins Creed IV-Black Flag Benchmark - gamegpu.ru eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 23 Kasım 2013; 23:31:28 >

• nvidia 3d açtığımda bana uyarı veriyo gögeleri kapat diyo.off yok low var anlamadım gitti.helix mode ile düzeltirler umarım.
    780 ile 20 fps gayet akıcı 20 altınada düştüğü çok oluyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 23 Kasım 2013; 23:53:14 >
  • @Patronage

evet şimdi mantıklı değerler ama frame çok düşük oyun tek kartlarda sorun var adamlar SLI profili çıkartıyor tek kartı unutuyorlar :)
  • nvidia da tek kartta bile baya düşük gpu kullanımı.bende cf sistemde %95-98 lerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

nvidia da tek kartta bile baya düşük gpu kullanımı.bende cf sistemde %95-98 lerde.

aynen gpu kullanımı düşük birde işlemci kullanımıda öyle tek çekirdeğe bindiriyor yükü diğerleri % 25-30 arası gidip geliyor
  • Patronage kullanıcısına yanıt
    İşlemci kullanımı bendede öyle.Baya kastırıyor sistemi.Oyunun başları herşey full sadece anti fxaa 40-60 arası fps aldım.Çoğunluk 55-60 arası.
  • Baksana gpu kulanımı %64
    İşin kötüsü bu ubisoft konsollara kıyak olsun havasında galiba, böyle giderse Watch Dogs artık maxwell gpularda bile 30 frame i göremez (2014 için )
  • PC'ye üvey evlat muamelesi yapıyorlar :) Büyük rakı varken kimin ubisoftun şefkatine ihtiyacı varki zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

PC'ye üvey evlat muamelesi yapıyorlar :) Büyük rakı varken kimin ubisoftun şefkatine ihtiyacı varki zaten

Bu oyun moralimi bozdu 770'i SLI mi yapsam diye içime kurt düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

Baksana gpu kulanımı %64
    İşin kötüsü bu ubisoft konsollara kıyak olsun havasında galiba, böyle giderse Watch Dogs artık maxwell gpularda bile 30 frame i göremez (2014 için )

Dedigim gibi ben hem sli hem tek kart denedim tek kartta gpu kullanım sorunu devam ediyor sli için driver çıktı duzeldi driver ile ilgili gibi duruyor

• Bu oyunda GPU kullanım sorunu Nvdia kartlarda daha baskın olarak mı görünüyor? Ben HD 7970 ile, 13.11 Beta 8 sürücüsünde %95-99 GPU kullanımı görüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.