Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.282
Cevap
33
Favori
67.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt

    Origins ve Odyssey arasında ciddi farklar vardı ama... Bu arada dediklerine katılıyorum hocam, bugüne kadar ilk AC'ler hariç hiçbir Ubisoft oyununu ön sipariş vermedim. Ama Odyssey'i DLC'ler dahil 100 saate yakın ya da geçik oynamışımdır, baya bi sarmıştı o oyun beni. Odyssey'in üzerine koyup farklı bir şeyler yaparlar mı, üstüne çıkabilirler mi diye merak ediyordum, yeni nesilin de gazıyla beklentim yüksekti ama Ubisoft aynı tas aynı hamam... İndirim gelince alırız artık.

  • Valhalla'nın açık dünyası da övgü almış, Origins ve Odyssey'e göre daha dolu hissettiriyormuş.

    Bu arada oyunun puanı 82'ye yükseldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yabancı sitelerdeki incelemeleri detaylıca inceledim. Oyun gerçekten güzel duruyor. Bu gece konsol başından bir süre kaldırtmayacak anlaşılan. =)

  • Viking temasını ellerinde harcamışlar gibi geldi bana:)

  • Eğer bir Assassin’s Creed serisi hayranıysanız ya da Viking zamanlarını, atmosferini çok seviyorsanız, harcayacak da iyi miktarda paranız varsa, sizlere aşırı uzun zaman geçirtecek olan Assassin’s Creed Valhalla’yı satın alabilirsiniz. En azından, ben şu ana kadar 20-25 saat kadar oynadım fakat hala daha oyunun başlarındayım. Çok mu yavaş ilerliyorum bilmiyorum ama oyunun açık dünyasında yapacak gerçekten çok fazla şey var ve inanılmaz güzel manzaralarla bunları çokça desteklemişler. Ben bayıldım.

    *Leadergamer incelemesinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr psn bu gece aciliyor galiba ben forumdan sec hakkini almistim us psndi,mecbur sabah 8i bekleyecegim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler ve genç kalmaya niyetli olanlar, nedir bu oyunla alıp veremediğiniz? ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU Ubi'nin kendince rol yapma ögeleri eklediği, keyifli zaman geçirmelik bir oyun işte, üstüne bu kadar anlam yüklemeye, beklenti yükseltmeye gerek yok. Hayır yani, tamamen özgün bir şekilde yapılmış, başka bir yapım ile en ufak benzerliği olmayan, birbirinden farklı yüzlerce hikayeye, göreve sahip, bir saniye bile kendini tekrar etmeyen sandbox/arpg varsa söyleyin, biz de oynayalım.ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU Baldur's Gate, Arcanum oynamış nesildeniz, şu oyunu rol yapma kategorisine dahil etmek bile küfür gibi, biz de görüyoruz artıyı eksiyi de üzerine bu kadar kafa patlatmaya değecek bir oyun değil. Atmosferi güzel, açık dünya işte girin, keyif alın.





  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Bunun bir sebebi fiyat hocam amerikalı frank basıyor 70 doları alıyor oynuyor keyifli şekilde koyuyor kenara bizde en az kardeşlikle net olarak bilmiyorum ama 200 küsür para çıktığı için ki tek alıyorsan daha pahalı oyunun ortalama değil de üstü olmasını istiyor insan birde diğer sebebi formul hep aynı ve aynı formul sıkıyor insanı bir yerden sonra ben odyssey i aldım mesela indirimde bitiremedim yan görev yapmaya zorlanmak bir yerden sonra sıkmaya başladı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 9 Kasım 2020; 20:3:11 >
  • ps5e miles morales ile baslayacagim ama hedefim cabucak bitirip bu oyuna baslamak.


    diger serileri oynamadim, odyssey icin asiri uzun denildigi icin bulasmadim..


    ama bu oyuna garip bir sekilde hype yaptim.


    muhtemelen cyberpunk next gen patch gelene kadar bunu oynayacagim...

  • Oyun nasıl olmuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 zamaninda bir hafta onceden satilan kutulu oyunlar birak bir hafta oncesini şu anda çıkış gunu dahi ne magazada nede spotcuda bulunmuyor. ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU 

  • Beyler oyunun Us Psn Sec hakkina sahibim ps4 uzerinde ve ubisoft connecti zorunlu tutmuşlar. Ke di ubisoft connect hesabimi bagliyorum hata veriyor. Aldigim.hesabin mailiyle baglanayim diyorum.yine hata veriyor, yeni hesap acsyim diyorum gene hata gene hata👿👿. Ve Unisoft connect acmadan oyunu oynamaya musade etmiyor kahrolasi ubisoft. Nasil cozecegim ben bu işi bileniniz var mi?


    ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

    Ps3 zamaninda bir hafta onceden satilan kutulu oyunlar birak bir hafta oncesini şu anda çıkış gunu dahi ne magazada nede spotcuda bulunmuyor.  

    Dikital alın hocam en pahalı psn bile şuan spot fiyatından çokdaha ucuz. Spotta valhallaya 570 tl civarı fşyat çekiyolar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ds4 ile pri yapma çalışıyor mu? Arkadaşın kardeşlik yaptığı hesaptan oynayacağım da 3 kişi olunca atıyor 😅

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastwarriors

    Dikital alın hocam en pahalı psn bile şuan spot fiyatından çokdaha ucuz. Spotta valhallaya 570 tl civarı fşyat çekiyolar



    Alıntıları Göster

    Her onume gelen spotcudan almiyorum. Benim spotcum var fiyati 430 tl.


    Sadece gununde alabilmek varken onuda bulamiyoruz.


    Su anda bir spotcuda 430 tl.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 10 Kasım 2020; 14:56:56 >
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu oyunda kardeşlik yaparken bu önemli. Eğer sizden önce bu oyunu o hesaptan açmış ve hesap linklemiş biri varsa o kişinin ubisoft email ve şifresini sizle paylaşması gerekli. Maalesef Ubisoft buna giriş yapmadan oyuna girmene izin vermiyor. Buna giriş yaptıktan sonra bir daha bu bilgiyi istemiyor. Oyunu satarken de satacağınız kişiye bu ubisoft hesabının email ve şifresini iletmeniz lazım yoksa giriş yapamaz.

  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.