Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.865
Cevap
46
Favori
183.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katılıyorum hocam. Puzzle patternları aynı hikaye de olduğu gibi tek tip ve sıkıcı ama ben keşif hissinden dolayı aşırı keyif aldım oyundan. Yine de Odyssey den baya bir aşağı da şu an benim için de. Özellikle Odyssey de kullandıkları sunum yöntemi görevlerde kullansalar çok çok iyi olabilirmiş. Büyük ihtimal Ashraf Ismail'in kovulmasıyla vs uğraştıklarından eklemediler. Ayrıca spoiler olmadan hikaye konusunda şöyle söyleyeyim lore'a hakim iseniz oldukça tatmin edici ve yıllar sonra bir sonraki oyun (hatta Valhalla'ya gelecek DLC'ler) için merak ettirecek bir final var Valhalla da. Özellikle gelecek DLC'ler olan Wrath of the Druids ve Siege of Paris DLC'lerinin ana oyun hikayesini devam ettireceğini düşündüğümden ve aşırı merak ettiğimden oyunu silmedim hala Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 





  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Ana hikayeyi (prophecy saga) bitirdim, gerçekten dediğiniz gibi seriyi oynayanlar için güzel bir son hazırlamışlar. Boss savaşı kısmı gerçekten beni çok şaşırttı, ubisofttan hiç böyle bir şey beklemezdim. Şimdi ise başka bir dert geldi, tüm raidleri yapmama rağmen kaynak yetmiyor. Raw material var ama Supply yok. 1200 supply lazım ama bende 200 var. Her iki küçük sandıktan birinden 100 supply çıkıyor. Şimdi gidip köy köy dolaşıp 20 tane sandık açmam gerekiyor settlementi son seviyeye yükseltmek için. Ya da gidip gerçek parayla kaynak almam gerekiyor...

  • Atışmaları kazanamak için dil bilmek şart galiba. Yoksa video filanmı izlemek gerekiyor???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    Bak şerefsizim valhalla oynarken ağlamamak için kendimi zor tuttum, öyle bir geri gidiş olmuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    İmmortal fenxy rising demosunu oynadım. Odysseye benziyor zaten aynı ekip yaptı iki oyunu ama tabi bir odyssey değil.

    Odysseyin suyunu sıkıp 99 lvl olduysaniz fenxye bakın bence
  • Yarın saat 15.00 itibari ile Valhalla 1.2 güncellemesini alacak. Bu güncelleme ile 18 Martta başlayıp 8 Nisana kadar sürecek olan Ostara Festivali başlayacak ve birçoğumuzun aşırı derecede istediği transmog (istediğiniz silaha, zırha başka görünümler verme) sistemi de oyuna bu güncelleme ile eklenecek. Ayrıca 3 yeni skill ve yakın kamera seçeneği de yeni gelen özelliklerden. Özellikle yakın dövüşlerde kameranın geniş açıya geçmesini istemeyenler için böyle bir seçenek getirilmiş. Güncelleme PC de 15.85 GB boyutunda.


    Cyberpunk dan korkup çıkış tarihini geri çekti denilen Valhalla, Cyberpunk dan daha iyi ve daha hızlı güncelleme getiriyor Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 






  • Transmog sistemi geldi sonunda , şuan başlasammı yoksa 2-3 update daha beklesemmi kararsızım , store dan gördüğüm kadarıyla godly package diye birşey ücretsiz veriliyor şuan.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 16 Mart 2021; 21:25:45 >
  • Question-X kullanıcısına yanıt

    ne işe yarıyor bu sistem?oyunda farklı bir görev bölüm yan görev göremedim ya :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulaaaa

    ne işe yarıyor bu sistem?oyunda farklı bir görev bölüm yan görev göremedim ya :(

    Eşya görünümünü değiştiriyor. Özelliğini beğendiğiniz bir eşya var ama görünümü çok kötü ve görünümü güzel ama dandik bir eşyanız var diyelim. Özelliği iyi olanın görünümünü değiştirip başka eşya atıyorsunuz genelde de elinizdeki diğer eşyaları atarsınız. Valhalla'yı oynamadım ama Odyssey'de sahip olduğumuz diğer eşyaların görünümü atanıyordu. Valhalla'da bunu paralı ve bir npc üzerinden yapmışlar sanırım. Bir önceki oyundaki sorunsuz çalışan sistemi bozabilmek büyük başarı.

  • Yeni oyun Japonya'da geçicek dedikoduları var, konsept görseller buldum harika gözüküyor arkada katana müthiş durmuş.


    Uzun zamandır Doğu Asya'da geçicek bir AC istiyordum umarım doğru çıkar.

    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]




  • Umarım doğrudur. Özellikle Odyssey ayarında Japonya da geçecek yeni bir AC oyunu harika olur. Konsept görsellerde çok güzel duruyor. Bakalım bu yaz kokusu çıkar.

  • Aylar sonra geçen ki güncelleme de beleş ödülleri alırım bahanesiyle oyuna döndüm fakat aşırı sıkıldım akmıyor oyun ya bitiremiyorum Bi türlü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır bekliyorum Doğu Asya'da geçicek bir AC konsept olarak hem açık dünyası olarak muhteşem yakışır.


    Sekiro ile Ghost of Tsushima'nın başarısından sonra sanki Ubisoft'ta kaymağın tadına bakar kesin. 4Chan adlı sitede geçmiş bu söylenti ve Youtube'da da 2-3 kişi videosunu çekmiş konsept görselleri de bir animus sitesi var oradan aldım. Bu iki oyun harici zaten Asya'da geçen bir oyun yok maalesef.

  • Bnde hep bekliyor ubisoft dan böyle bir oyun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimalle doğru. Valhalla çıkmadan önce böyle söylentiler çıkmıştı. Hatta bir Ubisoft ekibinin Asya'ya seyahat yaptığı falan yazıyordu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 23 Mart 2021; 14:46:25 >




  • Bunlar umarım konseptte kalmaz da ana AC oyunlarından birinde görürüz. Öyle Rogue gibi yan oyunlarda kesmez. Hala da aklım almıyor Ubi bu kadar güzel bir konsepti nasıl Sucker Punch'ın Ghost of Tsushima'sına diye...

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Ubisoft önce piyasayı yoklar nasıl bir konsept yaparız, bütün firmaların oyunlarına bakar. Misal örnek olarak; God of War'ın satışları ve oyunun beğenisi o aralarda Vikings dizisinin çok popüler olması temayı hemen Viking yaptılar. Büyük ihtimalle yine aynısı olucak Sekiro ve Ghost of Tsushima'nın başarısından sonra Asya ülkesinde geçecek bu konsept görseller eskiden yayınlanmış bende daha yeni görüyorum, üstte bir arkadaş yazmış Ubisoft Asya ülkelerine seyahat yapmış.


    Odyssey oynarken bu temanın geleceğini biliyordum Viking kaskları ve Viking'e göndermeler çok vardı. Büyük ihtimalle Valhalla'da gizli easter gg ler vardır oyunu bitirmiş olan arkadaşlar Asya ülkelerine ait bir şeyler kesin bulmuştur yeni gelecek oyun hakkında bilgiler mevcuttur. Sydnicate oynarken de Mısır'da geçeceğine dair easter egg ler vardı diye hatırlıyorum.


    The Division 2 de galiba Valhalla Posteri vardı oyun çıkmadan önce, diğer oyunlarına da koyuyorlar böyle şeyler takip etmek lazım. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 23 Mart 2021; 15:7:1 >




  • Dediğin doğru da işte Japonya vs diyince ben banko diyordum da reelde o kadar banko olmuyor demek başka oyunların satış başarılarına baktıklarına göre. Ayrıca şey de doğru Ubi her oyunlarında sonraki oyunlarında birkaç easter egg koyuyor. Valhalla da ben pek göremedim ama kıyıda köşe de vardır bir şeyler.

  • İnş 1800lü yılların japonyası değil de 1500lü yılları işlerler tüfek felan görmek istemem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.