Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.867
Cevap
46
Favori
184.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Odyssey tadını arayıpta bulamayanlar gelin sarılalım
  • Arkadaşlar pc de oyunu oynarken yarım saat sonra anlamadığım şekilde oyunda bir ağırlaşma başlıyor. Örneğin xbox one s kontrolcüanün lt tuşunu bastığımda geç tepki vermeye başlıyor. Fps ye bakıyorum fps 80 lerde yani normal görünüyor. Sizde aynı mı bu durum ?
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Bende de wifi falan yok mobil veri var. Laptopa oyunları arkadaşa yukletip kargolattim kendime. Origins ve valhalla var, odyssey yok. Keşke ikisi yerine odyssey yukletseydim. 76 leveldim build diziyordum n güzel..
  • Hiç bir Ubisoft oyunu Death Stranding gibi bir hikâye,hikâyenin sunumu ve zenginliği içermiyor. Seneler geçse de bunu yapabileceklerini sanmıyorum.


    @keremec




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 3 Mart 2021; 7:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Odyseyinde hikaye çok iyi anlatılmıyordu rahat aksiyon keyifliydi oynatıyodu oyun be
  • Hocam yapabilmekten ziyade biraz da yapmayi istemek ile alakali bu durum. Ubisoftun o derecede yoğun bir hikaye anlatma amaci yok zaten. Odysseyde hikaye az anlatilsa da sunum güzeldi, yan görevler için cidden ugrasilmisti. Karakterlere baglanabiliyordunuz. Oynarken amaçsız hissettirmiyordu ve en önemlisi oyun zevkliydi. Valhallada durum böyle değil. Bu yüzden Death Stranding örneğini verdim. Valhalla yerine Death Stranding oynasam belki Death Strandinginin oynanisindan da sıkılırdım ama en azından bana güzel bir hikaye sunmus olurdu demek istedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Valhallada kontrol lagi var. Klavye mousela oynayınca hiç hoş olmuyor.

    Odyssey de keşif hissi ve Ege havası da gayet tatlıydı bence. Deniz savaşı, meydan savaşı, arena, bounty hunterlar, kaleler falan zevkli aksiyonu kullanabilecegim event de çok fazlaydı.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Yetenekler güzeldi valhalla da adam kesmek amelelik
  • keremec kullanıcısına yanıt

    ben aksini iddaa ediyorum hocam. var mıdır iletişim adresi ?

  • depboy28 D kullanıcısına yanıt

    Kolu kablosuz mu kullanıyorsunuz mesafe uzaklaşınca olan bir şey gibi duruyor.

  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Kablolu kullanıyorum hocam. Monitörümde 144 hz 1 ms lik bir monitör. Kablosuz zaten oynayamıyorum çok laglı oluyor oyunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DisArt5k

    ben aksini iddaa ediyorum hocam. var mıdır iletişim adresi ?

    444 VAZO


    10dk da kapınızda



    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
  • keremec kullanıcısına yanıt

    Hocam oyunun başlarında patlayan ok özelliğini alınca bir daha vazo arama derdi kalmıyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Bu özellik skill ağacında mı yoksa haritada topladığımız adrenalin harcayan bir özellik mi? Bear ağırlıklı gittiğim için iki türlü de kaçırdım ve resmen zehir oldu oyun bana.

  • keremec kullanıcısına yanıt

    Bu bir ability. Incendiary Powder Trap olarak geçiyor. Şuradan nasıl bulunduğuna bakabilirsiniz: https://gamerant.com/assassins-creed-valhalla-explosive-arrows-guide/amp/


    Oyunda böyle oyunu angarya olmaktan çıkaran çok ability var hocam. Keşke sorsaydınız burada. Patlayan vazo taşıma işini şahsen ilk 5 saatten sonra bırakmıştım bu yeteneği bulunca yoksa büyük eziyet o vazo işi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Hocam ben nerden biliyim böyle bir özellik olabileceğini. Öyle bir dizayn yapmışlar ki neredeyse bütün puzzlelar bu patlayan vazo ve kapalı kapılar üstünden gidiyor. Bir bölümde delici ok özelliği almıştım, normalde bu özelliği kullanınca her yüzeyi delip geçiyor ok. Belki bununla barred door yazanları vurarak açabilirim dedim ama açmıyordu, illa bir yol bulup kapı içeri girip içerden kırmak gerekiyordu. Kapılarda durum böyleyken vazolarda bu tarz bir alternatif olması garip yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 5 Mart 2021; 12:53:34 >
  • keremec kullanıcısına yanıt

    Oyunun genel olarak bölüm ve harita dizaynları da ability'ler olmadan işkence hocam. O yüzden adamlar dizayn ederken ana amaç olarak köyün etrafında ki bölgelere yararlı ability'leri koymuşlar ki oyuncular için oyun işkence olmasın. E bunu da söyleyemezdi çünkü keşif hissini öldürürdü. Ayrıca barred door'ların tamamı da birer puzzle olarak tasarlanmış ve tek yapmanız gereken de dışarıdan o barred door'ların arkasında ki kilidi gören bir pencere bulmak. O pencereden içeriye ok atıp kilidi kırabilirsiniz. Tabi bazı özel noktalarda anahtar gerekiyor ki o da yine yakınlara yerleştirilmiş vaziyette. Biraz angarya kabul ediyorum ama özellikle Burea'ları vs düşününce işkence değildi bence. Açıkçası yanlış anlamayın ama siz kendiniz biraz oyun zevkinizi baltalamışsınız birde ama diğer eleştirilerinize katılıyorum. Oyunun ana hikaye gidiş güzergahı tek bir tip üzerine kurgulanmış ve sonlara doğru sıkmaya başlıyor artık. Özellikle Ravensthorpe Epilogue'u bir anlamsız da gelmişti bana hani bu yüzden. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 5 Mart 2021; 15:29:4 >




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Sabrınıza hayran kalmamak elde değil insanlara oyun oynamayı öğretiyorsunuz çok kutsal bir görev.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyunun başlarında yapıyordum onları ama belli bir şeyden sonra gına geldi bıraktım. Biliyorum onların nasıl çözüleceğini. Hem çeşit az hem de o kadar fazla tekrar ediyorlar ki artık ezberledim ne olacağını. Bulmaca bile demek istemiyorum bunlara çünkü tek yapmanız gereken şey boş bir pencere veya aralık, zayıf nokta vs görmek. Göremeyince de dönüp dolaşıyorum aynı yerin etrafında. Bir de bunların anahtarı 10 metre ilerde çalıların arasında bekleyen kilitli kapı versiyonları var onlar ayrı bir dünya. Neyse oyunun bitmesine az kaldı, umarım düzgün bir sonu vardır. Odyysseyde günümüzde geçen hikaye bildiğin yarım bırakılmıştı, dlc ler ile devam etmişti. Bunda umarım böyle olmaz çünkü hiç dlc oynamaya niyetim yok. Bu kadar şeyden sonra böyle mitolojik, isu bağlantılı bir son beklerken karşıma herkesle ittifak yaptın, aferin oyun bitti git şimdi boş boş takıl gibi bir son gelirse baya küfrederimAssassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 5 Mart 2021; 16:40:29 >




  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.