Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.871
Cevap
45
Favori
184.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu oyun kendini çok tekrarlıyor mu ? Origins oynarken bir yerden sonra aşırı sıkılmıştım aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Birde oyun’da yapay zeka nasıl ? Ve oyun ne kadar sürüyor
  • Hocam oyun origins ve odyssey den çok çok daha iyi senaryo atmosfer olarak vs. Ancak yapay zeka konusunda nasil becerdiler bilmiyorum ama geriye gitmisler. Bir yeri bastiniz diyelim 30 kisi olsun 28 ini kesin diger 2 si misal hiçbir şey olmamis gibi hayatina devam ediyo gozculuk yapiyosa ona devam ediyo vb. Bu da insanı biraz sogutuyo.

    Kendini tekrar etme mevzuu ister istemez bu kadar uzun bir oyunda kacinilmaz ama rdr2 tarzi anlık olaylar oyunu baya renklendirmis. İnanin sadece ana görev yapsaniz ( ki pek mumkun değil guclenmeniz lazim o nedenle Side quest ler sart) en az 70 saati var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 27 Ocak 2021; 13:33:41 >
  • Tamam hocam çok teşekkürler 👍
  • Oyunun %90'ını bitirdiğim ve 77 saat oynadığım gözüküyor. Ana hikaye bitti. Şimdi Düzen Üyeleri görevine yoğunlaştım. Oyunun sonlarına doğru beni biraz baydı. Biraz daha kısa tutsalarmış tam tadında olurmuş. Hikayenin sonlarını da pek anlamadım açıkçası  Genel olarak oyun bence bir önceki oyundan daha iyi. Bir önceki oyunu yarıda bırakmıştım. Bazı yan görevler eğlenceli, bazıları basit kalmış. Valhalla'ya ön yargılı başlamıştım ama gerçekten güzel olmuş.  


    Burada oynayacak olanlara tavsiyem belli süre sonra silahlarınızı değiştirin. Gerçekten oyunun tadı değişiyor. Kombolarda Q tuşunu basılı tutmayı 5-6 saat sonra keşfettim. Ağır saldırı,hafif saldırı, Q özel saldırı karıştırınca güzel kombolar oluyor.


    Yamaya gelirsek öncelikle ne kadar teşekkür etsek az. Az biraz ingilizcem var fakat kelime olarak eksik olduğum için çoğu görevde bu yama bana çok yardımcı oldu. Bazı yerler evet alakasız çeviriler var fakat ses olarak basit ingilizce kelimeler olduğu için bu beni sıkıntıya sokmadı.


    Yalnız Düzen Üyeleri görevlerini yapmaya başladığımda yama beni biraz sıkıntıya soktu çünkü çoğu yerleşim yerinin adı haritada başka, düzen üyelerinde ki ipuçlarında bambaşka yazıyordu. Örneğin; Queornrik (haritada yazan) , Cweornric (düzen üyeleri ipuçlarında yazan). Burada çok bir fark yokmuş gibi gözüküyor ama bazı isimler gerçekten bambaşka. Haritada gözünüz ipuçlarında olanı aradığı için bulamıyorsunuz. Ben de mecburen şu siteden yararlandım; https://mapgenie.io/assassins-creed-valhalla/maps/england


    Bu sorunu yaşayan arkadaşlar için paylaşmak istedim. Belki daha önceden paylaşılmıştır bir fikrim yok.


    Yama için tekrar teşekkür ederim. Umarım bu tarz yamalar çıkmaya devam eder. Saygılar...





  • Arkadaşlar baş rahip - mektup topla diye bir görev var. Oyundan atıyor sürekli. Daha önce hiç oyundan atma problemi yaşamamıştım. Ama şimdi bu görevden midir haritanın o bölgesinde mi bir problem var bilmiyorum sürekli oyundan atıyor. Bazen birkaç dakika bazen birkaç saniye sonra atıyor masaüstüne. O görevde böyle bir problem yaşayıp çözen oldu mu?

  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Şahsen öyle bir sorun yaşamadım ama oyunda pek çok yerde atma mevcuttu ilk haftalarda ben oynarken. İlk önce dosyalarınızı doğrulatmayı öneririm malum bir sürü güncelleme geldiğinden dosyalar bozulabiliyor. Eğer hala sorun devam ediyorsa bir Ubisoft'a yazmayı deneyin, oldukça uzun bir bilinen sorunlar listeleri var ve sürekli de güncel tutuyorlar. Sizin sorununuzu da alabilirler listenin içine  

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Oyundan atınca Ubisoft a rapor gönderilsin mi diyor. pop-up gelen pencerede. Gönder dedim.


    Önce win10 hdr den süphelendim, açık kapalı denedim fayda etmedi. Dosya doğrulatmayı deneyeyim bugün hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Windows 10 Oyun Modunuz açıksa onu da kapatmayı deneyebilirsiniz. Bazen bu özelliği kapatınca fps bile yükselebiliyor :)

  • İngiltereyi fethettik. Oyun hikaye olarak burada mı bitiyor? Düzen üyeleri kaldı. Aşırı baydı sayılır oyun :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Hocam dosya dogrulama ise yaradı tekrar teşekkürler. Tr translate yama ile oynuyordum, hiç bir sorun yaratmamıştı şimdiye kadar ama o mu sebep oldu acaba? Dosya dogrulama yapınca tr yama iptal olmuş oldu. Tekrar kursam mı bilemedim :) memnundum da yamadan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    İşe yaradığına sevindim. Translate yama için ise bir şey diyemem. İsterseniz tekrardan bir temiz kurulum yaparak deneyin yamayı ama yama güncel olmadığından sanırım ya çalışmayacak ya da yine oyun bir yerlerde çökecektir. Yamayı yapan arkadaşa da güncelleyin diyorlardı kendi konusunda ama tabi bilemem. Yine siz bilirsiniz.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    O zaman hiç riske atmayayım düzelmişken :) biraz ingilizcem var zaten idare ederim olmazsa oyunun kalan kısmında. Teşekkürler.

  • bu oyundan atma olayı bende de başladığımdan beri devam ediyor. Artık 60. saate geldim hiç yoksa 30 kere atmıştı oyundan. Allah tan çok sık save alıyor oyun kendiliğinden o yüzden cok kaybım olmadı. Ama dosya doğrulatsam da olay çözülmedi. Alıştım artık. Oyunu sevmemiş olsam kesinlikle devam etmezdim.

  • Yeni başlayana tavsiyeleriniz nelerdir? 5-10 saat oldu ama Oddysey'den sonra çok tuhaf geldi oyun. Neleri erkenden yapmak faydalı, oynayış tarzı tavsiyeniz var mıdır?
  • ben gizliliği takmadan bam güm gittim daha çok zevk aldım. skillerde de ayı nın yolundan giderseniz daha da zevkli hale geliyor kombat. Onun dışında zaten kontrolünüzde olan pek bişey yok bence. izlemediyseniz Vikings dizisini de oynarken ara ara izleyin. dizide geçen karakterler oyunda da mevcut . Oyunun içine çekmesinde bana yardımcı oldu.

  • costaud C kullanıcısına yanıt

    Öncelikle nereye giderseniz gidin mavi noktaları bitirin. Tamamı yan görevler ve içlerinde de çok güzel yan görevler var ama yan görevleri iyi dinlemeniz lazım yoksa hiçbir şekilde diyaloglar dışında oyun yardım etmiyor. Bunların dışında sarı noktaları da yapabilirsiniz silah ve zırhlar için ama birkaç silah ve birkaç zırh hariç hepsini yapmayı önermiyorum, oyundan çabuk soğutur. Aşağı da hem zırh setlerini hem de silahları nasıl bulacağınızı gösteren siteleri atıyorum orada kendin seçip onlara odaklanırsan çok daha keyif alırsın. Şahsi olarak en keyif aldığım silah ise çekiçti. Özellikle Norveçte ki sarı noktaların birinde elde ettiğim çekici 45 saat kadar kullandım ve sonra sıkmıştı. Bunların dışında diğer RPG'ler gibi bir şeyler kasıp karakter geliştirmenize de gerek yok. Bölgelerde zorlanmamak adına mavi, sarı ve beyaz noktaları yaparak levelinizi arttırabilirsiniz. Bunların dışında ana hikayeyi takip etseniz yeter zaten. Zaten bölge bölge olduğundan akıyor oyun.


    Zırh setleri: https://www.pushsquare.com/guides/assassins-creed-valhalla-all-armor-sets-and-where-to-find-them


    Silah setleri: https://www.ign.com/wikis/assassins-creed-valhalla/Weapon_List_and_Locations_Guide#Bearded_Axe_Locations




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 8 Şubat 2021; 14:27:16 >




  • Arkadaşlar, bu oyun yükleme ekranında, normalde eivor'u sağa sola koşturabiliyoruz ya, orada aslında herhangi bir dış ses yok ancak bazen anlamadığım bir gürültü sesi geliyor. Canavar vari ve ürkütücü bir ses. Bunun hikaye ile ilgisi var mı? Varsa spoiler yemeden evet veya hayır demeniz yeterli.

  • Assassin's Creed Valhalla için Title Update 1.1.2 güncellemesi yarın yayınlanıyor.


    Güncelleme tüm oyuncular için ücretsiz olacak Rivers Raid modunu ekliyor.Rivers Raid modu Yule sezonunun bir parçası ve yeni ganimetler,ödülllerin alınabileceği tekrar oynanabilir bir mod olacak.Bunun dışında yeni yetenekler,beceriler ve hata düzeltmeleride güncelleme içeriğinde yer alıyor.


    Güncellemenin PC boyutu 18.04 GB olarak belirtilmiş. 




    https://www.ubisoft.com/en-us/game/assassins-creed/valhalla/news-updates/3abYpgXMu1DKI3gc0MvJTK





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    18 GB baya fazlaymış yalnız ama oyuna baya bir içerik ekliyor. Özellikle şu Rivers Raid modunu aşırı merak ediyorum. Yule Festivalinden pek bir şey çıkmamıştı.

  • Güncellemeyi yükledim. River Raid olayı güzel olmuş ama oyundan atma sorunu hala devam ediyor.


    18 gb patch geldi ama bir türlü adam edemediler şu oyunu !

  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.