Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
22
Favori
82.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Avrupa bu oyunun ruhunu en iyi yansıtan kıta. Amerikada geçmesi zaten saçmalıktı adamların ne tarihi var ne mimarisi.

Katılıyorum.Bir Floransa'da Ezio ile çatıdan çatıya gezdiğimiz günlere bakıyorum bir de Connor denen odunla ağaçtan ağaca zıpladığımız zorlama atmosfere..
  • 2 tane assassins gelecek biri bu nesile ve diğeri next-gen'e
  • oyunun atmosferi müthiş olucak 51. saniyedeki adamlar filan toplaşmış bence bu oyun tutar ama keşke gta gibi 5-6 yılda olmadı 3 yılda bir çıkarsaydılar daha güzel olurdu
  • quote:

Avrupa bu oyunun ruhunu en iyi yansıtan kıta. Amerikada geçmesi zaten saçmalıktı adamların ne tarihi var ne mimarisi.

Dostum duygularıma tercüman oldu valla Ben son iki oyununu oynamadım ama oynamaya gerek oldugunu dusunmuyorum.Assassin creed serisi madem boyle hersene cıkıcak bari avrupada dolanalım en azından az bi teselli olur.Yenı oyunda paris heralde sokakları falan baya gözüme güzel geldi :) Su sınav yüzünden 2 senedir assassin oyniyamıyorum ıns su oyunu cıkar cıkmaz alırımda hasret sona erer

• Ayrıca umarım kimse fragmana aldanıp grafikler çok güzel diye atlamıyordur,sonra oyunun çıkışına 1 ay kala downgrade downgrade diye ağlamayın
  • Nasıl yani ben şimdi serinin hayranı olarak bütün oyunları oynadım ve çıkacak olan diğer bütün oyunları da oynamak istiyorum. Şimdi benim bu iki oyunu oynamak için iki konsola da sahip olmam mı gerekiyor.
    Konsola özel ayrı oyun çıkması biraz saçma olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Mısır diyenler vardı mısır gerçekten iyi olurdu.Sanayi dönemi bu yıl bir çok oyunda karşımıza çıkıcak gibi gözüküyo. Hayırlısı diyelim.

mısır dedinde gerçekten muhteşem olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

quote:

Katılıyorum.Bir Floransa'da Ezio ile çatıdan çatıya gezdiğimiz günlere bakıyorum bir de Connor denen odunla ağaçtan ağaca zıpladığımız zorlama atmosfere..

katılıyorum ama sanırım edward ve korsan zamanı biraz değişiklik bana güzel geldi yinede en güzeli 2. oyundu
  • Yeni nesil burada başlıyor...
  • merakla beklemekteyim güzel mimarisi olan bir yer oldumu ac bir başka oluyor.
  • rezerved
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaytop

oyunun atmosferi müthiş olucak 51. saniyedeki adamlar filan toplaşmış bence bu oyun tutar ama keşke gta gibi 5-6 yılda olmadı 3 yılda bir çıkarsaydılar daha güzel olurdu

Evet aynen oyle daha genis alan daha uzun oynanis suresi vs olurdu o zaman en azindan ara oyunlarla serinin farki olsa

• Trailerdaki görüntüler oyun içi görüntülermiş.
  • umarım çıktığın dada gösterdikleri gibi olur
  • trailerin oyun içi olduğunu duyunca baya umutlandım grafikleri güzel olucak gibi hikayede güzel olursa güzel olucak
  • Call of Duty'ye döndü iyice.
  • Bu seriyi takip etmeyi biraktim artik.Yapimcilarina cok buyuk paralar kazandiriyor olabilirler ama keske tok bir sirketin ende olsaydi.l

• 8 tane AC oyunu..Bu seri ne zaman bitecek cidden merak ediyorum.Hikayeyi nasil baglayacaklar,nasil bir son hazirlayacaklar valla kolay gelsin simdiden

• Oyundaki balo salonunun unreal engine 4 motoruyla yapılmış hali

• bence artık o klasik binalar tutunabildiğimiz atlayabildiğimiz demirler vs değişmeli gemi savaşı yine yer bulmalı bence çok güzeldi ve japonya çin gibi doğu ülkelesinde geçse daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.