Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
22
Favori
83.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben oyun kıyafet sorunları yaşıyorum aldığım kıyafetleri giymiyor sorun neden olabilir ??
  • UBISOFT tan açıklama geldi. %100 olarak 30FPS e kilitleyeceklermiş oyunu. büyük olasılıkla oyundaki NPC leri azaltacaklar. oyunun en büyük sıkıntısı orantısız NPC ve IŞIK EFEKTİ FAZLALIĞI
  • Ubisoft oyunları alırken 2. Kez düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Co-op dışında multiplayer mod yok mu arkadaşlar ?

• Oyunu bitirmistim ama hic bir seri Revelations yada AC2 kadar heyecan verici değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki sandıkLar için app yukleme gereği var mı hala yoksa oyunda acılıyor mu hepsi

• arkadaşlar gurban olam yardım edin :D çıldıraceyin :D oyun %40 civarlarına geldim deli gibi para kasıyorum 300 küsür binliram var en sağ taraf ortadaki karakter gelişimi için kullanıloan şeyi nası arttırıcaz bilen varsa söylerse çok sevinirim. bütün herşeyi kazanıyorum ama bi ortadaki artmıyo o artmayıncada karakterimi geliştiremiyorum :(( mesajlarınızı bekliyorum :(

• Oyunu 2. el olarak almayı düşünüyorum oyunda bildiğim kadarıyla multiplayer yok. bazıları kodlar kullanılmamıştır diye satıyor bu kodlar ne işe yarıyor ekstra bölüm kıyafet vb şeyler mi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

psn store'dan dead king dlc'sini indirdim ama kurulum bekleniyor yazısı ile beraber bekliyor.oyunu kutulu almıştım.psn store'dan mı almam gerekiyordu dead king dlc'sini oynayabilmem için.

Zannetmiyorum hocam..Kutulu oyunlar da online güncelleme ve dlc alıyor..
  • Bugdan oyunu bırakmak zorunda kaldım. Qte bugunu bir türlü geçemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey soracağım. Biz arkadaşla bu oyunu co-op oynayabiliyormuyuz? Senaryo modu oynanmıyordur muhtemelen? Co-op ile ne yapılabiliyor bir arkadaş açıklarsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

Bişey soracağım. Biz arkadaşla bu oyunu co-op oynayabiliyormuyuz? Senaryo modu oynanmıyordur muhtemelen? Co-op ile ne yapılabiliyor bir arkadaş açıklarsa çok sevinirim.

Senaryo co-op oynanmıyor. Co-op için özel olarak tasarlanmış 10-15 tane görev var oyundaki bug ve server problemleri yüzünden oynanış kaliteniz düşüyor ama çok eğelenceli görevler var hele mikrofon ya da skype ile bağlanıyorsanız ve gizliliğe önem veriyorsanız çok güzel yanları var taktik geliştirerek oynayınca daha eğelenceli oluyor. Düşmanlarla savaşmak yerine gizlice suikast yaparak ilerleyerek görevleri tamamlamaya çalışın (bence). Ayrıca oyunda online olarak birbirinizin dünyasına katılabiliyorsunuz (göreve gerek olmadan) öyle olunca tek yapabileceğiniz beraber çatıdan çatıya atlamak rastgele düşmanları öldürmek vb serbestçe takılabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler arkadaşım. Arkadaş benim dünyama gelirse beraber yan görev yapabiliyor muyuz?

• MavericKFive M kullanıcısına yanıt
    Şahsen hiç denemedim bence yapılmıyordur ama emin değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtunc

arkadaşlar gurban olam yardım edin :D çıldıraceyin :D oyun %40 civarlarına geldim deli gibi para kasıyorum 300 küsür binliram var en sağ taraf ortadaki karakter gelişimi için kullanıloan şeyi nası arttırıcaz bilen varsa söylerse çok sevinirim. bütün herşeyi kazanıyorum ama bi ortadaki artmıyo o artmayıncada karakterimi geliştiremiyorum :(( mesajlarınızı bekliyorum :(

O kısımdaki assassin puanları her görevde farklı olmakla birlikte, görev başarısına ve optional extralara göre veriliyor..Yani görev yapmanız gerekiyor zannedersem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [TAB]ip -- 12 Nisan 2015; 16:19:11 >
  • Oyunda platinium kasıyorum. Tüm sandıkları açmam gerekiyor fakat bazı bölgelere baktığımda gözükmeyen sandıklar oluyor. Örneğin bölgedeki açılmış sandık sayısı 10/9 gözüküyor ve başka sandık yok haritada gözüken.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Oyunda platinium kasıyorum. Tüm sandıkları açmam gerekiyor fakat bazı bölgelere baktığımda gözükmeyen sandıklar oluyor. Örneğin bölgedeki açılmış sandık sayısı 10/9 gözüküyor ve başka sandık yok haritada gözüken.

Yardım eden olursa sevinirim. Haritada görünmeyen sandıkları bulmakla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharies -- 14 Nisan 2015; 12:31:43 >
  • ps4 deki fps ve downgrade sorunu cozuldumu

• Beyler Dead Kings i oynadığım bölümde Follow Leon yazıyor. duvardan geçiyor çocuk banada alttan tünele girmemi istiyor. ama yarasalardan geçemiyorum. Biliyorum lambayı yakmam lazım ama yağdanlığa gittiğimde lambayı yakamıyorum. Lambayı elimemi almam gerek acaba? Öyleyse hangi tuşla alıyoruz?
  • Platinium için uğraşıyorum. Tüm skilleri açabilmem için skill puanı gerekiyor. Bunlarda co-op görevlerde var. Örneğin bir co-op görevde 7/3'ünü alabilmişim. Tamamını toplayabilmem için ne yapmam gerekli yardımcı olabilecek varmıdır?

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.