Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
22
Favori
83.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

grafikler nasıl ?

Özellikle iç mekanlarda detay muazzam. Şehir binalarının duvarları üzerindeki texture mükemmel gözüküyor. Şunu da belirtmek isterim ki ps4 oyunlarında gördüğüm en iyi ışıklandırma ve renk paleti bu oyundaydı. Grafikleri seneryonun ilerisinde kalmış. Bu yeni oyun motoru ile sağlam bir hikaye ile gelseydi çok daha fazla ses duyurabilirdi.

haci cok kasiyor oyun 250 npc var frame yerlerde 8gb patch indirdim kaldigim yerden devam ediyorum fakat hala ayni daha iyilesdi fakat savaslarda frame 20 falan hikayeyi bastan acmama gerek yok dimi

Ubisoft bunun için yeni patch geleceğini söylemişti, npc'leri azaltacaktı. Bende de oluyor fakat çok kalabalık yerlerde ve o kadar oynanışa etki etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Arkadaşlar gelen güncellemelerle fps problemi rayına oturdumu. Oynanabilirr gibi mi yani

Oyun şuan ki haliyle gayet stabil. Npc'lerin en yoğun olduğu yerlerde düşmeler olabiliyor o da rahatsız edici boyutta değil

ben cok rahatsizim mukkemmel oyunu ne hala getirmisler cok frame dusuyor ya sokaklar full dolu yamasinida indirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

quote:

quote:

grafikler nasıl ?

Özellikle iç mekanlarda detay muazzam. Şehir binalarının duvarları üzerindeki texture mükemmel gözüküyor. Şunu da belirtmek isterim ki ps4 oyunlarında gördüğüm en iyi ışıklandırma ve renk paleti bu oyundaydı. Grafikleri seneryonun ilerisinde kalmış. Bu yeni oyun motoru ile sağlam bir hikaye ile gelseydi çok daha fazla ses duyurabilirdi.

haci cok kasiyor oyun 250 npc var frame yerlerde 8gb patch indirdim kaldigim yerden devam ediyorum fakat hala ayni daha iyilesdi fakat savaslarda frame 20 falan hikayeyi bastan acmama gerek yok dimi

Ubisoft bunun için yeni patch geleceğini söylemişti, npc'leri azaltacaktı. Bende de oluyor fakat çok kalabalık yerlerde ve o kadar oynanışa etki etmiyor.

anladim fakat savaslarda bile bir an dusuyor catilarda rahat ama nebileyim tedirgin edici gozu yoruyor cunku .

• arkadaşlar ps4 alıcam ilk almayı düşündüğüm oyunlardan biriside unity. fakat oldukça problemli bir oyun birçok yorumdan anlaşıldığı üzere. peki yeni çıkan patchler sorunlara çare oldumu.? yani uzun lafın kısası almaya değermi arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-smith

arkadaşlar ps4 alıcam ilk almayı düşündüğüm oyunlardan biriside unity. fakat oldukça problemli bir oyun birçok yorumdan anlaşıldığı üzere. peki yeni çıkan patchler sorunlara çare oldumu.? yani uzun lafın kısası almaya değermi arkadaşlar..

Oyunu kardeşlik yöntemiyle 40-50 liraya veya ucuz bir 2.el kutulu oyun ile alacaksan eğer evet almalısın. Fakat gidip 160-200 lira edicek bir oyun değil şahsi düşüncem. Genel olarak evet oynanmalı fakat uygun fiyata

• An itibariyle co-op dahil online fonksiyonlar çalışmıyor. Sadece bana has bir durum mu bu?
    Uydunet kullanıyorum

• zamanında bu oyunu çok Trollediler ama bence süper oyun.

insanların gazına gelip etkilenmeyin. oyunun başını 1 saat oynadım çok beğendim.
  • quote:

An itibariyle co-op dahil online fonksiyonlar çalışmıyor. Sadece bana has bir durum mu bu?
    Uydunet kullanıyorum

Aynı sorun bende de var. TTNet kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dijital olarak almıştım kasılmalar ve en son save dosyasının bozulup hata vermesiyle yarım bırakıp satmıştım.Şimdi tekrar kutulu olarak aldım ama kasılmalar ve düşmelerin devam ettiğini gördüm.Yapacak bişey yok bu şekilde bitireceğiz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Oyunu dijital olarak almıştım kasılmalar ve en son save dosyasının bozulup hata vermesiyle yarım bırakıp satmıştım.Şimdi tekrar kutulu olarak aldım ama kasılmalar ve düşmelerin devam ettiğini gördüm.Yapacak bişey yok bu şekilde bitireceğiz artık

güncellemelerdemi işe yaramadı dostum.? düzeliyor filan dediler ama.? bende almayı düşünüyorum ama bu durum beni çok tereddütte bırakıyor..
  • quote:

quote:

Oyunu dijital olarak almıştım kasılmalar ve en son save dosyasının bozulup hata vermesiyle yarım bırakıp satmıştım.Şimdi tekrar kutulu olarak aldım ama kasılmalar ve düşmelerin devam ettiğini gördüm.Yapacak bişey yok bu şekilde bitireceğiz artık

güncellemelerdemi işe yaramadı dostum.? düzeliyor filan dediler ama.? bende almayı düşünüyorum ama bu durum beni çok tereddütte bırakıyor..

Hocam yer yer yine oluyor maalesef ama oyun güzel katlanıyosun bir süre sonra çare yok

• Nihayet Ac Unity Platin 👍 gerçek manada sabır istiyor. Co-op daki sync points toplama, sandıklar, diğer toplanabilirler derken uzun zaman geçti. Uğraşmak isteyenlere çok tavsiye etmem. İyi forumlar

• Yeni oyun duyurusu geliyor. "Zulme son verilmeli" sloganıyla. Ana konu açıcılar nasıl kaçırmış garip gerçekten.

https://www.facebook.com/assassinscreed

• oyun guzelde tam yapamamislar yamasiz halinin grafikleri cok iyidi yamadan sonra hele yagmurlu sahnelerde grafikler ghosting oluyor.samsung tv de bile renkler canli degil... ara sahneler kasiyor frame yerlere dusuyor ama konsept on numara 5 yildiz bu yuzden oynanir

• quote:

quote:

quote:

Hocam yer yer yine oluyor maalesef ama oyun güzel katlanıyosun bir süre sonra çare yok

benim bugun dikkatimi cekdi 3 gundur oynuyorum senaryoda yuzde 14 deyim sehirde bazen npc detaylari gec yukleniyor sizdede oluyormu bu? koseyi donuyorum adam var 1 sn ligine detaylanmis sekilde geliyor orda olan adam bir kerede kutu gibi bir yere girdim adamlar oturuyordu tekrar detay yuklenirken adam tavana cikip tekrar yerine dondu bu gec yuklenme olayi oluyormu sizdede

• oyunu ps4 amerikan hesaptan bitirdim ,dead kings eklentisini yükledim fakat çalışmıyor,oyunun eklentisini hangi ülke akontuyla çalıştırmak gerekiyor ,ya da nasıl açabilirim ,çok canim sıkıldı bu konuya eklentiyi oynayamadım bir türlü
  • quote:

Nihayet Ac Unity Platin 👍 gerçek manada sabır istiyor. Co-op daki sync points toplama, sandıklar, diğer toplanabilirler derken uzun zaman geçti. Uğraşmak isteyenlere çok tavsiye etmem. İyi forumlar

AC oyunlarını platin yapmak kolay ama biraz sabır istiyor. Bende bir tek ac3 platin değil, vaktinde yapmadık şimdiye geriye dönüp uğraşmak istemiyorum da açıkcası. Bu arada profiline baktım, dead kings'i oynamamışsın, ücretsiz haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abstergo78

oyunu ps4 amerikan hesaptan bitirdim ,dead kings eklentisini yükledim fakat çalışmıyor,oyunun eklentisini hangi ülke akontuyla çalıştırmak gerekiyor ,ya da nasıl açabilirim ,çok canim sıkıldı bu konuya eklentiyi oynayamadım bir türlü

Ben oyunu Amerika hesabından aldım, oyunu TR hesabımda oynayıp bitirdim. Oyunu Amerika hesabımdan aldığım için Dead Kings dlc'sini de Amerikan hesabımdan indirdim ve yine Tr hesabımda bitirdim. Sizde sorun nedir tam olarak anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Nihayet Ac Unity Platin 👍 gerçek manada sabır istiyor. Co-op daki sync points toplama, sandıklar, diğer toplanabilirler derken uzun zaman geçti. Uğraşmak isteyenlere çok tavsiye etmem. İyi forumlar

AC oyunlarını platin yapmak kolay ama biraz sabır istiyor. Bende bir tek ac3 platin değil, vaktinde yapmadık şimdiye geriye dönüp uğraşmak istemiyorum da açıkcası. Bu arada profiline baktım, dead kings'i oynamamışsın, ücretsiz haberin olsun.

Güzel hatırlatma teşekkürler hesabı isteyen birisi vardı hemen ona devretmem gerekti o yüzden başlayamadım oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: abstergo78

oyunu ps4 amerikan hesaptan bitirdim ,dead kings eklentisini yükledim fakat çalışmıyor,oyunun eklentisini hangi ülke akontuyla çalıştırmak gerekiyor ,ya da nasıl açabilirim ,çok canim sıkıldı bu konuya eklentiyi oynayamadım bir türlü

Ben oyunu Amerika hesabından aldım, oyunu TR hesabımda oynayıp bitirdim. Oyunu Amerika hesabımdan aldığım için Dead Kings dlc'sini de Amerikan hesabımdan indirdim ve yine Tr hesabımda bitirdim. Sizde sorun nedir tam olarak anlayamadım.

oyunun dlc sini indirdim bitirdikten sonra fakat yüklemedi, cusa 00606 kutulu oyunumun kodu budur ,amerikan akonttan indirdim gene çalışmadı ...bu zamana kadar korsan oynadım dlc si sorunu yaşamadım ,orjinal alıyoruz para verip dlc yi oynayamıyoruz,zorla korsana döndürcek bu ubisoft beni...millet çatır çatır bitirdi dead king dlc sini...işin enterasan tarafı dlc oyunun kendisinden bin kat daha güzel...

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.