Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
22
Favori
83.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teskilati mahsusa

quote:

Orijinalden alıntı: mcblue

quote:

oyunla beraber gelen dead kings dlc'ye yanlislikla girdim gorev yapmadan cikma yolu varmi o dlcden

anilardan tekrar oynayla cikiyorum sonra yine dlc deyim varmi bi yolu bilen varmi??

Mecbur ilk bölümü bitirmeniz gerekiyor.Daha sonra haritada P harfiyde sanırım o açılıyor ordan ana oyuna dönebilirsiniz.İlk Bölümü bitirmeden malesef dönülmüyor aynı durum benimde başıma geldi.

napalım yapıcaz ozaman tesekkur ederim

Rica ederim.ilk bölüm bayağı zorlamıştı beni;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyunla beraber gelen dead kings dlc'ye yanlislikla girdim gorev yapmadan cikma yolu varmi o dlcden

anilardan tekrar oynayla cikiyorum sonra yine dlc deyim varmi bi yolu bilen varmi??

Mecbur ilk bölümü bitirmeniz gerekiyor.Daha sonra haritada P harfiyde sanırım o açılıyor ordan ana oyuna dönebilirsiniz.İlk Bölümü bitirmeden malesef dönülmüyor aynı durum benimde başıma geldi.

napalım yapıcaz ozaman tesekkur ederim

Rica ederim.ilk bölüm bayağı zorlamıştı beni;))

bi odada kaldım çıkmak için ugraşıyorum :)

• oyunu alıp almama konusunda kararsızım, o kadar çok olumsuz yorum var ki..
    gerçi the order için de farklı yönlerde olsa da aynı şekilde yergiler vardı aldım ve çok memnun bir şekilde bitirdim.
    acaba aynı bana göre yersiz eleştiriler bu oyuna da yapılıyor olabilir mi yoksa gerçekten leş mi..
  • Oyun belki de en iyi assassins creed oyunu olabilecekken maalesef olamamis. Oyunda son update de yayinlanmasina rağmen hala kendi kendine ortada beliren yapay zeka, balkondan balkona atlayan yapay zeka, FPS dusmeleri, ve bazi kontrol hataları mevcut.

Grafikler efsane, görevler çok basarili ama kontrol sorunları bunu baltaliyor. Bazen 90 ilk bir oyun derken bazen 60 diyorsunuz. Ortasini bulamamislar.

Harita dolu dolu kesinlikle size 30 saatten fazla sizi oyalar yan görevlere girerseniz ama yapacak o kadar cok şey varki kafasi karisiyor insanin.

Genel olarak basarili bir oyun diyebilirim. En azindan black flag e oranla daha bir AC ruhunu yansitmis.

Günümüz hikayesini anlattiklari kisimlarin sunumlari değişik olmuş ve oyunun en basarili olduğu bu nokta dahada bir guzellesmis. AC 2 değil belki bu oyun ama black flag oynayacaginiza alin bunu oynayan. Özellikle hikayeyi seviyorsaniz kacirmamaniz gerekiyor.

• Arkadaslar oyunu almak istiyorum ancak fps sorunları cok canımı sıktı.Black Flag i Ps4 de 30 altına hiç düşmeden akıcı oynuyorum.Unity de durum nedir oynanmayacak gibi mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0xc00007b hatası alıyorum bana yardım edermisiniz lütfen
  • Sapphire R9 280 Dual X (radeon 7950) ile fps sıkıntısı yaşar mıyım acaba? Baya araştırdım ve genelde sıkıntı çıkar diye gördüm. Ama bu ekran kartı ile yüksek ayarlarda video çeken çok kişi var bir yandan da. İşlemcim de AMD FX 8320 bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Arkadaslar oyunu almak istiyorum ancak fps sorunları cok canımı sıktı.Black Flag i Ps4 de 30 altına hiç düşmeden akıcı oynuyorum.Unity de durum nedir oynanmayacak gibi mi ?

Bu oyunda rahatsiz edici degil. Cogu 30 fps oyuna gore de gayet ayni. Fps düsüsü nedir gormek istersen sleeping dogs definetive editiona bak. Benim gibi fps ye pek takilmayan adamin bile midesini bulandirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dantery

Sapphire R9 280 Dual X (radeon 7950) ile fps sıkıntısı yaşar mıyım acaba? Baya araştırdım ve genelde sıkıntı çıkar diye gördüm. Ama bu ekran kartı ile yüksek ayarlarda video çeken çok kişi var bir yandan da. İşlemcim de AMD FX 8320 bu arada.

Ben diyorum bu bolumu dunya takip ediyor. Saka bi tarafa bura playstation bolumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

quote:

Orijinalden alıntı: Dantery

Sapphire R9 280 Dual X (radeon 7950) ile fps sıkıntısı yaşar mıyım acaba? Baya araştırdım ve genelde sıkıntı çıkar diye gördüm. Ama bu ekran kartı ile yüksek ayarlarda video çeken çok kişi var bir yandan da. İşlemcim de AMD FX 8320 bu arada.

Ben diyorum bu bolumu dunya takip ediyor. Saka bi tarafa bura playstation bolumu.

Çok pardon o halde direk linki bulup girdiğimden bakmadım hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Arkadaslar oyunu almak istiyorum ancak fps sorunları cok canımı sıktı.Black Flag i Ps4 de 30 altına hiç düşmeden akıcı oynuyorum.Unity de durum nedir oynanmayacak gibi mi ?

Bu oyunda rahatsiz edici degil. Cogu 30 fps oyuna gore de gayet ayni. Fps düsüsü nedir gormek istersen sleeping dogs definetive editiona bak. Benim gibi fps ye pek takilmayan adamin bile midesini bulandirdi.

Tesekkur ederim,şu ygs geçsin alıcam sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fps sorunları çözüldümü artık? ve birde grafikler downgrade yedimi? ps4 versiyonu için soruyorum oyun sorunluydu ilk çıktığında düzeldiyse almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

fps sorunları çözüldümü artık? ve birde grafikler downgrade yedimi? ps4 versiyonu için soruyorum oyun sorunluydu ilk çıktığında düzeldiyse almayı düşünüyorum

İki sorunun cevabı da hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majdan

oyunu alıp almama konusunda kararsızım, o kadar çok olumsuz yorum var ki..
    gerçi the order için de farklı yönlerde olsa da aynı şekilde yergiler vardı aldım ve çok memnun bir şekilde bitirdim.
    acaba aynı bana göre yersiz eleştiriler bu oyuna da yapılıyor olabilir mi yoksa gerçekten leş mi..

Oyun leş değil sadece şehrin kalabalık mekanlarında fps düşüşleri oluyor ve dövüş sistemi insanı tatmin etmiyor onun dışında oynanış ve hikayesi enfes.
  • Bu oyunu %100 yapmak büyük uğraş istiyor, ortalama kaç saatte açıldı?
  • Arkadaşlar, oyunun hikaye bölümünü oynuyorum. Bir görevi bitirdikten sonra, diğer göreve başlamak için hızlı seyahat yaptım, oyun saçmaladı, benim hikayeye devam edeceğine, dead king dlc si başladı. Kapatıp açtım, yine aynı. Ayarlardan biryerlere girdim, son yaptğım görevi buldum yeniden başlat dedim , bu sefer de son yaptığım görevi en baştan başlattı. Böyle bir problem yaşadınız mı? Acayip sinir oldum oyuna

Düzeltme: Yukarıda da bazı arkadaşlar bu sorunu yaşamış, ama ben oynamadan çıktım dlc den. Bir daha bu dlc nin oyun bitmeden açılmaması için yapmam gereken birşey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 13 Mart 2015; 17:20:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Arkadaşlar, oyunun hikaye bölümünü oynuyorum. Bir görevi bitirdikten sonra, diğer göreve başlamak için hızlı seyahat yaptım, oyun saçmaladı, benim hikayeye devam edeceğine, dead king dlc si başladı. Kapatıp açtım, yine aynı. Ayarlardan biryerlere girdim, son yaptğım görevi buldum yeniden başlat dedim , bu sefer de son yaptığım görevi en baştan başlattı. Böyle bir problem yaşadınız mı? Acayip sinir oldum oyuna

Düzeltme: Yukarıda da bazı arkadaşlar bu sorunu yaşamış, ama ben oynamadan çıktım dlc den. Bir daha bu dlc nin oyun bitmeden açılmaması için yapmam gereken birşey var mı?

Haritadan F harfi yazılı bölgeye fast travel yapma. Ve F harfinin olduğu arabanın yanına gidip de Franchise şehrine seyahat etmezsen Dead Kings'e girmezsin.

• ya Far Cry 4 e karşılık AC unity veriyolar ama çok fazla kötü yorum var. Halbukı sevdiğim bir seri AC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

ya Far Cry 4 e karşılık AC unity veriyolar ama çok fazla kötü yorum var. Halbukı sevdiğim bir seri AC

AC Unity'yi 30 dakika kadar oynadım. gayet güzeldi. TPS oyunlar içerisinde bence çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Arkadaşlar, oyunun hikaye bölümünü oynuyorum. Bir görevi bitirdikten sonra, diğer göreve başlamak için hızlı seyahat yaptım, oyun saçmaladı, benim hikayeye devam edeceğine, dead king dlc si başladı. Kapatıp açtım, yine aynı. Ayarlardan biryerlere girdim, son yaptğım görevi buldum yeniden başlat dedim , bu sefer de son yaptığım görevi en baştan başlattı. Böyle bir problem yaşadınız mı? Acayip sinir oldum oyuna

Haritadan F harfi yazılı bölgeye fast travel yapma. Ve F harfinin olduğu arabanın yanına gidip de Franchise şehrine seyahat etmezsen Dead Kings'e girmezsin.

Alakan için çok teşekkürler hocam. Ben hikye beklerken, dlc çıktı, olmayan saçlarım diken diken oldu:-)
    Sanırım yanlış yere fast trawel dedim. Bidaha daha fazla dikkat ederim.
    Neyse, sayende sakinledim biraz. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.