Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun da buglar sinametiklerle ilgili şikayetler duydum oyun genel olarak bugsızmıdır?
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Oyunu 2 ay önce bitirdim aklıma gelen hiçbir bug, çökme, göçme falan yok. Yalnız sen sinematik diyince aklıma geldi bazı sinematik sahnelerde fps düşüşü yaşanıyordu. Ne izlendiği anlaşılmayacak kadar değil ama ben takılmamıştım.
  • Bir AC oyununu daha %100 ile bitirmiş bulunuyorum.Genel olarak oyunu beğendiğimi söyleyebilirim.Zaten Ubisoft böyle atmosferler ortamlar yaratıyorken ne kadar laf etsek de her AC oyununu bir şekilde oynarım ben.Kısaca oyunun iyi ve kötü yanlarından bahsedeceğim ama tabii bunların bazıları Unity'de çoktan gelmiş olabilir çünkü Unity'yi eski sistemde oynayamamıştım malum sorunlardan dolayı,öyle duruyordu ne zamandır.Şimdi bazı parçaları değiştirdim,en kısa sürede onu da oynayacağım eğer hala sıkıntılı değilse

+ Üstte dediğim gibi oyunun en iyi yanı kesinlikle atmosferi.Yine mükemmel olmuş
    + Müzikler yine harika.Özellikle Child Liberation görevlerinde arka plandaki müzik ve finalde çalan ''Underground'' şarkısı etkileyiciydi
    + 9.oyunda şu gizlilik olayını sonunda hele şükür yapabilmişler Mecbur kalmadıkça aksiyona girmedim,gizli takıldım hep
    + Oyun mekanikleri,oynanış oldukça rahat.Bu gerçi Unity'de de öyle gördüğüm kadarıyla,yani temeli Unity'de atıldı
    + Yan görevler oldukça eğlenceli.Bölge ele geçirmek için yapılan görevleri ve tanıdık kişilerle oynadığımız Memory görevlerini büyük zevkle oynadım,hiç sıkmadı
    + Halk etrafta öyle boş boş gezmiyor.Hepsi başka uğraşlar içinde.Çocuklar farklı oyunlar oynuyor,kimi şarkı söylüyor,kimi içki içiyor,kimi işiyle ilgileniyor.Unity'de gördüğüm kadarıyla çok insan vardı ama öyle boş boş yürüyorlardı,yaşayan dünya hissini veremiyorlardı pek,bunda onu çok iyi başarmışlar
    + Oyun bizi pek çok yerde serbest bırakıyor.Görevleri istediğimiz şekilde ve yöntemlerde yapabiliyoruz.Serbestlik tanımışlar oyuncuya
    + 1.Dünya Savaşı kısımları harika olmuş,keşke daha fazla görev barındırsaydı
    + Ana karakterler hoşuma gitti diyebilirim.Connor'ı hiç sevmeyen,Edward'a nötr olan biri olarak Jacob ve Evie sempatik geldi bana
    + Hikaye öyle çok harika olmamasına rağmen kötü de değildi,sıkmadı yani.Modern hikayeyi valla çoğu kişinin aksine beğendim diyebilirim.Onunla ilgili de teorilerim var,incelemenin sonunda yazacağım
    + Oyun bittikten sonra yapacak şeyler bitmiyor.Önceki AC'lerde oyun %100 bitince yapacak hiçbir şey kalmıyordu.Bunda ise sonsuz devam eden görevler var ve sıkıcı da değiller
    + Önceki oyunlara hoş göndermeler var Edward'ın evi olsun,Requiescat in pace olsun,Evie'nin Ezio gibi bir omzunda pelerin taşıması olsun,öldürdükleri kişilerin kanını Altair gibi almaları olsun
    + Görevlerde %100 senkronizasyon yapma şartları daha yapılabilir olmuş.Özellikle Brotherhood ve 3'te saçmasapan şartlar koşuyorlardı,bu o bakımdan daha rahat olmuş
    + Jack The Ripper DLC'si de çok iyiydi,oynamamış olanlar mutlaka denesinler

- Agalar kaç oyun oldu artık şu yapay zekayı biraz iyi yapın yeter artık.Hala biri saldırırken bekleyen,dibinde adam öldürürken hiçbir şeyin farkında olmayan düşmanlar falan...
    - Hayatımda gördüğüm en kötü ve zevksiz boss savaşını yaşattı oyun bana.O savaşı bu şekilde tasarlayan adamı direkt kovmaları lazım valla
    - Hikayedeki kötüler etkin değil ve insan düşman olup kin besleyemiyor yine.En son AC 3'te öyle kötülere karşı ''geber ulan'' şeklinde hınçlanmıştım Zaten Ezio'nun her oyununda kaliteli bir kötü adam vardı
    - Düşman tipleri birbirinin aynısı.Bütün brutelar,sniperlar falan birbirinin kopyası.Hayır brute olmak için illa kel,sniper olmak için de illa kadın mı olmak gerekiyor ?
    - Templarlar özellikle 3.oyunda çok iyi yansıtılmıştı.Oyuncuya siyah ve beyaz olmadığını,iki tarafın da aslında gri olduğunu çok iyi hissettirmişlerdi.O zamandan beri oyun Tapınakçıları iyi yansıtamıyor.Banka soyan,meclis binası patlatan,çocuk öldürmekte hiçbir sakında görmeyen Templar mı olur ? Bunlar bildiğin yozlaşmış terörist olmuşlar.Haytham görse kemikleri sızlardı (Bu arada zamanında 3'ü de eleştirdik falan ama son oyunlara bakınca aslında hikaye olarak oldukça iyiymiş 3)

HİKAYE SPOİLERI

O kadar Apple Apple giderken bir anda Shroud'a dönmeleri bana sanki Ubisoft Desmond'ı döndürmenin yollarını arıyormuş gibi geldi.Juno da bir sonraki oyunda ortalığı belleyecek gibi duruyor.Benim seriden isteğim ve tahminim Juno kasıp kavursun hatta Templarlar ve Assassin'ler onu yenmek için bir olsunlar.Sonra Shroud ve belki de başka da Piece of Eden'lar sayesinde Desmond geri dönüp dünyayı tekrar kurtarsın.Templar-Assassin husumeti de son bulsun.Bence modern hikayeye böyle bir gelişme ve son çok yakışır

• Arkadaşlar Oyunda Fizik Yerlerde Gerçi Benim Oyun Kürekli ve Güncellemesiz ancak nesnelerle temas fizik adamlar elastik fizik yerlerde ayrıca yapay zeka da samanlığa girmiştim adam geldi ardında orda olduğumu bildiler bizimki otomatik samanlıktan çıktı sonra geri girdim adamlar gitti bulamadık diye oyun hayal kırıklığı oldu benim için fizik çok kötü ve göze çarpıyor halbuki güzel olduğuyla iligili gayet başarılı olduğuyla iligili çok şey okumuştum ama fizik rezalet
  • Eğer 2gb vrame sahip ekran kartına sahipseniz bende gtx 770 var direk silin bu oyunu çamur grafiklerde oynamak istemiyorsanız ancak takılma olmaksızın lowda oynarsınız medium texture kalitesinde bile sürekli donuyor kasıyor takılıyor oyun
  • şu sıralar eğlenerek oynadığım oyundur. harita çok geniş, görevler güzel, bu aralar Charles Darvinle çalışıyorum. Benim hoşuma gitti oyun, çok emek harcamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Bir AC oyununu daha %100 ile bitirmiş bulunuyorum.Genel olarak oyunu beğendiğimi söyleyebilirim.Zaten Ubisoft böyle atmosferler ortamlar yaratıyorken ne kadar laf etsek de her AC oyununu bir şekilde oynarım ben.Kısaca oyunun iyi ve kötü yanlarından bahsedeceğim ama tabii bunların bazıları Unity'de çoktan gelmiş olabilir çünkü Unity'yi eski sistemde oynayamamıştım malum sorunlardan dolayı,öyle duruyordu ne zamandır.Şimdi bazı parçaları değiştirdim,en kısa sürede onu da oynayacağım eğer hala sıkıntılı değilse

+ Üstte dediğim gibi oyunun en iyi yanı kesinlikle atmosferi.Yine mükemmel olmuş
    + Müzikler yine harika.Özellikle Child Liberation görevlerinde arka plandaki müzik ve finalde çalan ''Underground'' şarkısı etkileyiciydi
    + 9.oyunda şu gizlilik olayını sonunda hele şükür yapabilmişler Mecbur kalmadıkça aksiyona girmedim,gizli takıldım hep
    + Oyun mekanikleri,oynanış oldukça rahat.Bu gerçi Unity'de de öyle gördüğüm kadarıyla,yani temeli Unity'de atıldı
    + Yan görevler oldukça eğlenceli.Bölge ele geçirmek için yapılan görevleri ve tanıdık kişilerle oynadığımız Memory görevlerini büyük zevkle oynadım,hiç sıkmadı
    + Halk etrafta öyle boş boş gezmiyor.Hepsi başka uğraşlar içinde.Çocuklar farklı oyunlar oynuyor,kimi şarkı söylüyor,kimi içki içiyor,kimi işiyle ilgileniyor.Unity'de gördüğüm kadarıyla çok insan vardı ama öyle boş boş yürüyorlardı,yaşayan dünya hissini veremiyorlardı pek,bunda onu çok iyi başarmışlar
    + Oyun bizi pek çok yerde serbest bırakıyor.Görevleri istediğimiz şekilde ve yöntemlerde yapabiliyoruz.Serbestlik tanımışlar oyuncuya
    + 1.Dünya Savaşı kısımları harika olmuş,keşke daha fazla görev barındırsaydı
    + Ana karakterler hoşuma gitti diyebilirim.Connor'ı hiç sevmeyen,Edward'a nötr olan biri olarak Jacob ve Evie sempatik geldi bana
    + Hikaye öyle çok harika olmamasına rağmen kötü de değildi,sıkmadı yani.Modern hikayeyi valla çoğu kişinin aksine beğendim diyebilirim.Onunla ilgili de teorilerim var,incelemenin sonunda yazacağım
    + Oyun bittikten sonra yapacak şeyler bitmiyor.Önceki AC'lerde oyun %100 bitince yapacak hiçbir şey kalmıyordu.Bunda ise sonsuz devam eden görevler var ve sıkıcı da değiller
    + Önceki oyunlara hoş göndermeler var Edward'ın evi olsun,Requiescat in pace olsun,Evie'nin Ezio gibi bir omzunda pelerin taşıması olsun,öldürdükleri kişilerin kanını Altair gibi almaları olsun
    + Görevlerde %100 senkronizasyon yapma şartları daha yapılabilir olmuş.Özellikle Brotherhood ve 3'te saçmasapan şartlar koşuyorlardı,bu o bakımdan daha rahat olmuş
    + Jack The Ripper DLC'si de çok iyiydi,oynamamış olanlar mutlaka denesinler

- Agalar kaç oyun oldu artık şu yapay zekayı biraz iyi yapın yeter artık.Hala biri saldırırken bekleyen,dibinde adam öldürürken hiçbir şeyin farkında olmayan düşmanlar falan...
    - Hayatımda gördüğüm en kötü ve zevksiz boss savaşını yaşattı oyun bana.O savaşı bu şekilde tasarlayan adamı direkt kovmaları lazım valla
    - Hikayedeki kötüler etkin değil ve insan düşman olup kin besleyemiyor yine.En son AC 3'te öyle kötülere karşı ''geber ulan'' şeklinde hınçlanmıştım Zaten Ezio'nun her oyununda kaliteli bir kötü adam vardı
    - Düşman tipleri birbirinin aynısı.Bütün brutelar,sniperlar falan birbirinin kopyası.Hayır brute olmak için illa kel,sniper olmak için de illa kadın mı olmak gerekiyor ?
    - Templarlar özellikle 3.oyunda çok iyi yansıtılmıştı.Oyuncuya siyah ve beyaz olmadığını,iki tarafın da aslında gri olduğunu çok iyi hissettirmişlerdi.O zamandan beri oyun Tapınakçıları iyi yansıtamıyor.Banka soyan,meclis binası patlatan,çocuk öldürmekte hiçbir sakında görmeyen Templar mı olur ? Bunlar bildiğin yozlaşmış terörist olmuşlar.Haytham görse kemikleri sızlardı (Bu arada zamanında 3'ü de eleştirdik falan ama son oyunlara bakınca aslında hikaye olarak oldukça iyiymiş 3)

HİKAYE SPOİLERI

O kadar Apple Apple giderken bir anda Shroud'a dönmeleri bana sanki Ubisoft Desmond'ı döndürmenin yollarını arıyormuş gibi geldi.Juno da bir sonraki oyunda ortalığı belleyecek gibi duruyor.Benim seriden isteğim ve tahminim Juno kasıp kavursun hatta Templarlar ve Assassin'ler onu yenmek için bir olsunlar.Sonra Shroud ve belki de başka da Piece of Eden'lar sayesinde Desmond geri dönüp dünyayı tekrar kurtarsın.Templar-Assassin husumeti de son bulsun.Bence modern hikayeye böyle bir gelişme ve son çok yakışır

size katılıyorum.

• Final Fantasy IX'dan hoş bir görsel.

Bu mesaja eklenen görseller:

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]
  • Assassin's Creed Syndicate - The Dreadful Crimes missions are now available on PC !

• Oyunu yaklaşık 3 saat kadar oynadım. Optimizasyonu bu sefer olmuş. Şehir atmosferi çok başarılı. Dövüş sistemi diğer oyunlardan çok farklı ve güzel. Henüz bitirmedim,Türkçe yamasini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümün birinde oyun donuyor ve çalışmayı durdurdu hatası veriyor, bölümün adı da "Spoonful of syrup" bir elemanı kaçıracağımız mekana girdiğimde donuyor ve hata veriyor. Sizde de aynısı oluyor mu nasıl çözebilirim?
  • level seviyesini nereden görebilirm acaba. Şuan oyunun %10 nundayım senaryo olarak bi ton yan görev yaptım ama hala level1 deyim. Bir sonraki level için kaç xp kalmış onu görebiliyor muyum?

• Şu oyuna ubisoft yapımı olan prince of persia warrior within efsanesinin savaş tekniğini koysalar tadından yenmezmiş. Combo nedir beyler! Karakterlerin çift olmasni begendim şahsen elise'in de oynanabilir olmasını isterdim.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Master Assassin olmak için Assassin işaretlerini gorevlerden kazanarak bir takım savaş yontemlerine sahip oluyorduk hatırlarsan. Onları aldıkça ve o teknikleri açtıkça levelin artıyor.

• yeni bitirdim,puanim 6/10.kendini cok tekrar ediyor ve performans sorunlari da cabasi.ac4 cok iyiydi bana gore.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ana görevler haritada hangileri oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: progrock

ana görevler haritada hangileri oluyor?

Harf olanlar ve trende ki görevler ana görev oluyor.

• bilgi için tşk.ederim. trende pano üzerinde seq 4 ve seq 8 iki tane seçim yapılıyor. onlar ana göreve dahilmidir?
  • 2 gb vram ile oynanmıyor deniyor , doğrumudur ?
  • Doğru değil, oyunun öyle bir kısıtlaması yok, grafik ayarlarını düşürmek gerekir. Minimum 2GB VRAM istiyor zaten oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.