< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 4 Ekim 2018; 12:22:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 4 Ekim 2018; 12:22:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
|
|
Oyun bittikten sonra müttefik,anı görevleri yapılıyor mu yoksa ana görev bittiği gibi oyunda mı bitiyor ? |
|
Giriş bölümü bitti Londra'ya adım attık. İlk izlenim güzel. Parkur gene bozuk gibi, merdivene çıkacakken trabzanlara atlıyor falan deli ediyor. Onun dışında grafikleri göze çok hoş geliyor. Dövüş sisteminin pata küteye dönmesini sevdim, bu oyun belli ki çete savaşı tadında gideceği için Unity ağırlığı gitmezdi. Evie aşşırı tatlı duruyor düştüm resmen. Az biraz kasma var sistemle alakalı. 2 gb ekran kartının tamamını kullanıyor en düşük ayarlarda. Ben işlemciden dem vuruyordum hep ama ekran kartım da patates. |
|
20 saatte yüzde 67 senkronizasyon ile bitti. Oyun zevki olarak direkt Black Flag'ın yanına koyarım. Unity'deki anlamsız yığınların yerini alan daha derli toplu ve amacı olan npcleri ile olsun, Unity'deki Napolyon örneği gibi hikayeye paintle yapıştırılmış hissi vermeyen, her biri oyuna olması gerektiği şekilde yedirilen dönemin ünlü simaları ile olsun - Dickens, Graham Bell, Karl Marx vs - ve asıl önemlisi, Arno gibi zorlama bir karakterden sonra gerçek anlamda bütünleşebildiğiniz Frye kardeşleri ile olsun - Evie sen mükemmel bir detaysın canım - tam anlamıyla tatmin edici bir oyun çıkmış ortaya. Çok çok keyif aldım oynarken. Craft sistemi bile Unity'deki gibi saçma değildi. Paranın değeri büyük ve harcarken üzerine düşünmek gerekiyor. Hikaye yine Unity gibi dağınık değil ve amaca hizmet ediyor. Yahu bu oyun basbayağı iyi olmuş yav Unity ile kıyaslayınca. Tek kötü tarafı parkurdu. Kanser etti. Kötü karakter de bayağı iyiydi bence. En azından akılda kalıcı bir karakter yaratmışlar. Unity'deki tapınakçıyı hatırlayan var mıdır? Sekiz Ac oyunu üst üste bitirilmiş bulunmakta. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 16 Ağustos 2021; 16:11:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Oyunu yeni bitirdim. Karındeşen Jack'e başlayacağım şimdi. Bu oyun mükemmelmiş ve yıllar sonra oynadığıma hiç pişman değilim. Böyle güzel oyunları iyi donanımla oynamak ayrı bir keyif verir. İngiltere harika yansıtılmış. Fabrikaların içleri, tren garları, insan çeşitliliği v.s. müthiş. Gerçekten oyunda tek kötü taraf düşmanların hep aynı tip olması. Oynamamış olanlar varsa kesinlikle denesin. Türkçe yaması da var. AC serisine tersten başladım ben. Son üçlemeye hayran olmuştum ama bu eski oyunları oynadıkça son oyunlar hiç AC havası vermiyor gibi. Bir şeylere cevap olsun diye yaratılmış oyunlara benziyorlar. Eski oyunlarda suikastçılar ve tapınakçılar olayları daha güzel işleniyormuş. |
|
|
2 oyun önce unity i oynayıp bitirdim. Bu serinin oynanmaz oyunu yok bence. Oynamasak bile bence illa ilerde bir gün dönüp oynayacağız bu oyunları. Çünkü AC serisi gerçekten diğer oyunlara benzemeyen kendine has bir güzelliği var. Unity için ilk dikkatimi çeken Fransız ihtilalini güzel yansıtmışlar. Çok fazla insan var her yerde. Şehir çok hareketli. O nedenle o oyun eski sistemlerde nasıl oynanmış diye düşündürdü. Sistemler artık iyi olduğu için oyunu akıcı bir şekilde oynadım. Oyunun senaryosu güzel. Çok fazla bir şey yazmak istemiyorum. Forumda konulara bile o oyun bittikten sonra giriyorum ki hiç bir sürprizi kaçmasın. Unity de bilmece kısımları çok zor. Bir şeyleri toplayıp bilmeceleri çözmek biraz zorlayacak. Bence her türlü deneyin oyunu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yorumunuz için teşekkürler. İlk 4 oyunda eksik kalan oynamamış olduğum parça Brotherhood idi. Bu yüzden yakın zamanda Brotherhood'u bitirdim ve onun bile aslında hala gideri var ama tabi Ubisoft oyunlarının da bir gerçeği var can sıkıcı bugları. Onlara rağmen yine de sardı oyun beni. |
|