Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Oyunu bugün oynama fırsatı buldum. Beğendim güzel olmuş. Ama optimizasyon pek iyi değil gibi. Ara sahnelerde fazla düşüş var.

Bir de ayrı bir sorunum var. Unity bitirdim 2 hafta önce. Ekran kartının kutudan çıkan cd driverini kullanıyordum. 300 küsur mblik son driveri indirmiştim fps artmıştı ama oyun sürekli donuyordu 5-10 saniyeligine. Umarım syndicate'de olmaz dedim ama maalesef var. Sorun driverla alakalı olabilir mi? Önerdiğiniz bir driver var mı?
    Amd ekran kartı kullanıyorum R7 serisi.

Doku kalitesini medium yapın ve gölge kalitesi medium olsun

Ayarlar en dusukte zaten hocam. Sorun driverla ilgili olabilir diye düşündüm ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 saat kadar oynama fırsatım oldu. unity den çok daha güzel yapmışlar.. optimizasyonuda yapsaydılar tam olurdu. high ayarlarda oynuyorum fps 30 un altına düşmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Oyunu bugün oynama fırsatı buldum. Beğendim güzel olmuş. Ama optimizasyon pek iyi değil gibi. Ara sahnelerde fazla düşüş var.

Bir de ayrı bir sorunum var. Unity bitirdim 2 hafta önce. Ekran kartının kutudan çıkan cd driverini kullanıyordum. 300 küsur mblik son driveri indirmiştim fps artmıştı ama oyun sürekli donuyordu 5-10 saniyeligine. Umarım syndicate'de olmaz dedim ama maalesef var. Sorun driverla alakalı olabilir mi? Önerdiğiniz bir driver var mı?
    Amd ekran kartı kullanıyorum R7 serisi.

Arkadaşlar amd nin son çıkan driverini indirip kurdum biraz oynadım gayet iyiydi. Ama yarım saat sonra falan tekrar başladı donma sorunu.

• Her şey bir kenara atmosfer çok güzel.

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 26 Kasım 2015; 1:02:22 >

• Oyunu 2-3 gündür oynuyorum. Gerçekten çok güzel. Dövüş mekaniklerini çoğu kişi beğenmemiş. Ama ben çok beğendim. Çok iyi olmuş. Diğer Mekaniklerde unity'e göre biraz daha farklılık var bazı yenilikler eklenmiş. Grafikler çok iyi. Atmosfer çok iyi. Hikayede fazla ilerlemedim ama suana kadar hikaye de güzel gidiyor. Herkese tavsiye ederim.

• Oyunu tamamen bitirdim yan görevler dahil. Ana hikayenin son kısmı hani son boss diyeceğimiz kısım neredeyse Unity ile aynı olmuş neredeyse. Elise ve Arno iken bunda da Fyre Kardeşler takılıyor. Acaba buna daha DLC gelir mi?

Bu arada oyunun atmosferi güzel, yukarda resimler paylaşılmış ama asıl bomba tren istasyonlarında. Bir tren istasyonu var haritanın güney veya güney batısında kalıyor, ismine dikkat etmedim. O camekanlar o dev yapı oldukça güzel geldi. Karakter tasarımları güzel. Özellikle de Henry tasarımı müthiş olmuş. Hintli abimiz bana bir aktörü anımsattı. Dövüş mekaniklerini sevmedim ama Unity'den daha iyiydi. Özellikle de optimizasyon bakımından Unity'den sonra ders almışlar. Bu arada ekran kartımın kapasitesi 3 Gb olmasına ve grafikleri ultraya aldığımda FXAA açık halde 3 GB'ı geçmesine rağmen oyunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca çevre grafiklerinden very high ile ultra arasında da -dikkatli bakmadım tabi- bir fark görmedim.

• oyun olmuş kardşeim bu sefer.ben çok beğendim heleki grafikler bana unity den daha hoş geldi..
    sadece herşeyi ultra yaptığımda 30-35fps alıyorum..
    bikaç ayarda bir tık kısarak 1080p de txaa2+fxaa ile ve SSO ile oyun görsel şölen sabit 60fps ile.
    kısaca muhteşem olmuş.
  • Oyunu 16 17 saat kadar oynayabildim daha, Fallout 4'le beraber oynayınca ve pek vaktim olmayınca sequence 5'e yeni geldim.

Hikaye güzel gibi gidiyor, zaten daha çok geziyorum tozuyorum. Diyeceğim şey daha çok oyunun sanatsal tarafı için, cidden bu konuda bu oyun örnek gösterilebilir. Bu kadar iyi bir şehir mimarisi olan oyun bulmak zor, Londra'nın her köşesi çok güzel, daha fakir sanayi bölgesi olan Güney'e göre Kuzey ve Batı'nın zenginliği mimarisi çok fark ediyor gerçekten.

Bir sözde şehrin halkı için şehir gerçekten yaşıyor, fakir kesimde çocuklar kömür taşırken çalışırken, zengin bölgelerde iyi giyinimli çocuklar top oynuyor koşuyor bir birlerini yakalamaya çalışıyor.

Kimisi atını seviyor, kimisi duvarı boyuyor, kimisi yaprakları temizliyor bazı adamlar bahçesini temizliyor. Elit bölgede şarkıcılar kemancılar şemsiyeli Elizabeth'ler dondurma satanlar vs vs şehirde gerçekten herkes birşeyler yapıyor.

Assassins's Creed seriside biraz bu yüzden güzel farklı dönemlerde şehirlerde geçtiği için. Her oyunda farklı bir deneyim.

Amerika'nın dandik köy/şehirlerinden sonra iyi geldi Londra.

• aşık olduğum bir seri
  • Baya baya beğendim ben Sendika'yı. 2. oyun ve ek paketlerinin ardından seriye yakışır bir AC oyunu olmuş. Özellikle Unity den sonra iyi geldi.

-Grafikler, şehir, içinde yaşayanlar ve müzikler harika. Ubi İlk defa bu kadar canlı bir şehir yapmayı başarmış. Zengin ve fakir kesim arasındaki fark da güzel yansıtılmış.
    -Zıpkın sağolsun şehirde dolaşmak çok rahat. Aksi takdirde biraz bayık bir oyun olabilirdi. Şehir hem büyük, hem ara yollar geniş hem de binalar uzun.
    -Yan karakterler renkli ve eğlenceli. Tarihi karakterlerde 5 dakika görünüp gitmiyorlar, yeri gelince Kraliçe Elizabeth (devlet gibi kadın )le bile takılıyoruz uzunca.
    -1. Dünya Savaşı kısmı güzel yapılmış ve tamamen opsiyonel.
    -Ana görevlerdeki %100 synch için olan, görevi şöyle yap, şunu böyle öldür kısımları artık zorunlu (!) değil. Dediği yolu izlersek ekstra XP ve para geliyor güzel ama yapmasak da bir kaybımız yok artık.
    -Yan görevler biraz tekrar etsede , kısa kısa oldukları ve çok çeşitli oldukları için göze fazla batmıyorlar. Arada bir güzel detaylarda var içlerinde. Mesela tren soygunlarında işinizi istasyonlara gelmeden bitirmenizi tavsiye ederim :)
    -Toplayacak bir sürü şey var gene ama sandıklar dışındakiler opsiyonel. Sandıklardan planlar ve crafting malzemeleri çıkıyor o yüzden buldukça toplamak lazım.
    -Dövüş sistemi başta biraz sıkıyor ama yeni yetenekler ve silahlar aldıkça hızlı bitmeye başlıyor ve biraz rahatlıyoruz. Batman in daha kolay ve daha az detaylı versiyonu diyebilirim. İyice ısınmak ve multi kill e alışmak için dövüş klübünü tavsiye ederim.
    -3 ceşit yakın dövüş silahı var sadece. Başta az geldi ama 19. yüz yılın sonları, modernize toplumun başlangıcı diyebileceğimiz için mantıklı. Eskisi gibi ağır silahlarla, ordu gibi sokaklar dolanmak saçma olurdu. Polis amcalar başımızda kırar copları.
    -At arabası sıkar diye düşünmüştüm başta ama kullanmanın zorunlu olduğu yerler gayet kısa.
    -Çok ilginç bir şekilde az problemle karşılaştım. En az buglı AC oyunu diyebilirim.

Eksiler de şöyle,
    -Ana hikaye güzel başlıyor ve gidiyor ama sonunu gene bağlayamamışlar. Günümüzde geçen kısmı da iyice boşlamışlar. Bir kaç ara sahne var anca, bazen o bile yok, teyze konuşuyor sadece menu ekranında.
    -Yapay zeka ile uğraşmayı bırakmışlar iyice. Görevlerin bir kısmını çok rahat yapabiliyoruz bu yüzden. Vasat bile diyemeyeceğim kendisi için.
    -Bu sefer ki üssümüz biraz fazla sade kalmış öncekilere göre. İçini sanat eserleri ve benzeri eşyalar ile döşemek zevkliydi bu mekanların, burada sadece bir kaç eşya geliyor görevlerden.
    -Kontorller bazen kafasına göre takılıyor, olduğu yerde kalıyor bizim tipler veya saçma hareketler yapıyorlar.

Seriyi severler kısaca kaçırmasın bu oyunu. Türkiye fiyatı biraz fazla tuzlu ne yazık ki, başka yöntemlere başvurmak lazım edinmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 4 Aralık 2015; 9:42:39 >

• oyunun almak çok istiyorum ama değermi acaba unity de tam bi hüsran yaşamıştım paramızla rezil olmuştuk. oyuna yeni pack gelmiş sizce nasıl optimazyonu unity gibi 40 fps vermesine rağmen kasma hissi var mı?
  • oyunu kurdumda grafiksel bir sorun yaşıyorum beyler. video aralarında grafikler telefon flaşı gibi yanıp sönüyor beyazlaşıyor vs. herhangi bir ayarı var mıdır?
  • Oyun geçen seneye göre optimizasyon açısından müthiş olmuş. Sadece yarım saat baktığım için "oyun" hakkında bişey diyemem ama yağ gibi akıyor. FX 6300 ve Gtx 660 var, son derece başarılı, bunu beklemiyordum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isbara alp -- 6 Aralık 2015; 1:14:37 >
  • Sequence 7'de takılan arkadaşlar varsa bir kaç gün önce bi güncelleme geldi (1.21), sorunu düzeltiyor. Bunun yanında güncellemenin gerisi şöyle;

Fixed infinite loading screen in Sequence 7.
    Fixed geometry explosion and missing geometry on Windows 10.
    Fixed geometry explosion on multi-monitor.
    Fixed image shaking in Train Hideout with enabled FXAA.
    Fixed single-display resolutions in Surround/Eyefinity mode.
    Fixed various render issues.
    Fixed several online issues.
    Minor UI improvements.

Bunun dışında oyundaki en ilginç yönlerden biri bence at arabasına aynı arabalardaki gibi manevra yapmak olmalı
  • Kamil93 K kullanıcısına yanıt
    Black Flag'de de kocaman gemilerle araba kullanır gibi manevra yapıyorduk. Arcade bir oyunda başka türlü olamaz zaten
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Black Flag'i oynamadığım için bilmiyordum. AC'yi sadece Ezio'nun olduğu kısımlar(2, Brotherhood, Revelations) olarak oynamıştım. Oyun bundan sonra iyice koptuğu için nereden başlarsak fark etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unowen kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen hata var; ama şansımı deneyip sipariş verdim. Eğer sıkıntı çıkarırlarsa Fiyat Etiketleri Yönetmeliği'ne bir göz atacağım. Böyle durumlarda tüketici lehine olan fiyat geçerli oluyor diye hatırlıyorum. En kötü ihtimalle tüketici hakem heyeti yolu görünür.

Normalde ölücülük yapmam; ama konu AC olunca dayanamadım.
  • Kaldırmışlar hemen sayfayı. Muhtemelen siparişleri de iptal ederler sıra sıra.
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    Evet, bir arkadaşım da siparişi verdi ve ardından ürün sayfasına ulaşılamadığını fark ettik. İptal ederlerse sırasıyla;

İlçe Tüketici Hakem Heyeti
    Gümrük ve Ticaret Bakanlığı
    Şikayetvar
    Donanım Haber
    Facebook
    Twitter

şeklinde işlemlere başlayacağım. Ne olur ne olmaz diye siparişe ait görsellerin ve satış sözleşmesinin görüntülerini almıştım. Aldıklarıma saysınlar.

Yaptığım şey etik olmadığını biliyorum; ama bu zamana kadar tüm AC oyunlarını satın almama rağmen 180 lira bir oyun için fazla geldi. Yurt dışı veya dolar - euro kaynaklı bir şey olsa neyse diyeceğim. Çok değil, 2 yıl önce Black Flag yurt dışından 59.99 Euro fiyatla satışa çıktı. Burada kutulusunu 72 TL (indirimle 60 TL) fiyata Aral'ın sitesinden almıştım. Sonrasında Unity 135 TL; Syndicate 179 TL ile satışa çıktı. Bu esnada yurt dışı fiyatı hâlâ 59.99 Euro; yani orada değişen bir şey yok. Demek ki aradaki fark ithalatçının cebine giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 7 Aralık 2015; 20:03:03 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.