Şimdi Ara

Assassin's Creed serisi neden kötüleşti?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
1
Favori
5.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre Ac serisi sonlarda kötüleşti.1,2,Brotherlood çok iyiydi.Revelations sadece iyi.3 ve 4 ise eskilerine göre kötüydü.Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ve neden böyle oldu sizce?

• 3'ü kötü dedikleri için korsan almıştım gemi bölümünü geçtikten sonra daha oynamadım, 4'ün korsanını bile almayı düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac 3'ü eski oyunlara göre daha çok beğenenler var.ben iyi bulmuştum tabi bir ac2 değil ama iyiydi gene.ağaca çıkabiliyorduk belki üç oyun boyunca ezio ile oynadıktan sonra yeni bir karakter gelmesi,yeni bir çevrede geçmesi tuhafımıza gitti ezio olmadığı için oyun güzelsede beğenemedik ezio'ya çok bağlandık doğumunu bile gördük yav ben böyle düşünüyorum o yüzden düşme oldu bence ac4 hakkında oynamadığım için yorum yapamıyacağım.ac5 ile güzel şeyler bekliyorum

• Ne kötüleşmesi be Black Flag serinin en iyisiydi.
  • Hep aynı şeyleri tekrar eden oyunlar sevilmez. (bkz: CoD)
  • Oyun belli bir kapalı kutuda geçiyordu konu olarak.Zaman ilerledi teknik ve grafik olarak oyunda gelişince senaryoda farklı konulara gitmek zorunda kaldı.
    Oyun hala güzel.Doğu kültürünü de işledikleri zaman tamamlanmış bir seri olacak.Herkesimden insanın beğendiği bir oyun olacak bence.
    A.C III mesela kimse beğenmemişti ama ben beğendim.Atmosfer olarak başarılı bir oyundu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

Hep aynı şeyleri tekrar eden oyunlar sevilmez. (bkz: CoD)

+1 her sene cıkan oyunlar, kabak tadı veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Firenze'nin damlarında koşuştuğumuz günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notrius Monster

3'ü kötü dedikleri için korsan almıştım gemi bölümünü geçtikten sonra daha oynamadım, 4'ün korsanını bile almayı düşünmüyorum

Hocam madem korsan oyun para verme bari, netten indir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

3'ü kötü dedikleri için korsan almıştım gemi bölümünü geçtikten sonra daha oynamadım, 4'ün korsanını bile almayı düşünmüyorum

Internet hızım 1mbps de hocam
    Dhye zor giriyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Internet hızım 1mbps de hocam
    Dhye zor giriyorum

Anlasildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Firenze'nin damlarında koşuştuğumuz günler

Tamamen Katılıyorum. Hani şöyle düşünmeye başladılar:
    " Seriyi devam ettirelimde para gelsin. Konuyu ve kurguyu sktr et"
    Ağaca çıkma olayı zaten akıllarında olan birşeydi (bence) Okun gelmeside bekleniyordu.
    Bence şu anda COD , AC'den daha iyi.
  • Bence Ac:Iv serinin en güzel oyunu evet III de bir düşüş olabilir ama bence Iv da tekrar bir ivme yakaladılar
  • Hayir ben oyle demek istemedim.ac bnim en sevdigim tps oyunudur.bn sadece ucuncusu eskisine gore kotu gibi dedim.bide 4icin konusmadim.hele bi turkce yamasi gelsinde ondan sonra oynamayi dusunuyorum.insallah guzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Hayir ben oyle demek istemedim.ac bnim en sevdigim tps oyunudur.bn sadece ucuncusu eskisine gore kotu gibi dedim.bide 4icin konusmadim.hele bi turkce yamasi gelsinde ondan sonra oynamayi dusunuyorum.insallah guzeldir.

Haklısın. AC II serinin kuşkusuz, en muhteşem oyunuydu. Çıkmasını beklemek bile heyecanlıydı, bittikten sonra bıraktığı etki başkaydı. Brotherhood ise etkileyici olmasa da, çok eğlenceliydi bence. Aynı şekilde Revelations da öyle - Ki şehrin o zamanki havası çok güzel yansıtılmıştı Revelations'da -

AC III hakkında yorum bile yapmıyorum, cutscene girmeden 2 adım atamıyorduk Optimizasyon beklediğimden iyiydi sadece, ama oynanabilirlik berbattı.

Black Flag'i ise II kadar olmasa da, gerçekten sevdim. Ubisoft gibi paragöz bir şirketten hatta, bu kadar özenmelerini bile beklemiyordum Black Flag'e.

• 1-2 süperdir. Brotherhood iyi Revolutions vasattır. Assassin's Creed 3 kötü, Black Flag süperdir. Sıralama yapacak olursak;

1- AC 1
    2- AC 2
    3- AC 4: Black Flag
    4- AC 2 : Brotherhood
    5- AC 2 : Revolutions

• Grafikleri geliştirip kendini tekrar etmeye başladı umarım sonu Prince of persia gibi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Grafikleri geliştirip kendini tekrar etmeye başladı umarım sonu Prince of persia gibi olmaz.

+1
  • Bana göre herzaman kötü ve saçmaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Ne kötüleşmesi be Black Flag serinin en iyisiydi.

Kesinlikle katılıyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.