Şimdi Ara

Assassin's Creed serisi neden kötüleşti? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
5.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.cü oyuna göre 4.cü oyun harika sayılır hocam.3 serinin en kötü oyunuydu bana göre.
  • Ben bu Tez'ine katılmıyorum. AC Serisi bence hâla iyi gidiyor. AC3 Seriye çok şey kazandırdı. Gemi savaşları Tüfeklerin daha iyi kullanımı hava değişimi.
    Black Flag desen Zaten Efsaneler arasında yerini aldı. Bende Gidişat güzel Sadece Senaryo sorunu yaşıyorlar onunda sebebi üyük olasılıkla para çok tatlı Geldi uzattıkça uzatıyorlar seriyi
  • böyle bir konu açıldığına inanamıyorum seri nasıl bu kadar iyileşti diyeceğinize ne yapıyorsunuz evet ac 3 berbattı ama ac 4 harikaydı böyle harika bir oyun nasıl gelir bir daha bilmem benim için bu oyunla sadece gta 5 yarışabilir diğerleri fasa fiso
  • Ikinci oyun efsaneydi ana karakteri olsun, dusmanlari olsun, senaryonun islenisi olsun ve oyunun gectigi donemin yansitilmasi olsun mukemmel otesindeydi.

Ucun oyun ise karakterler falab iyi olmasina ragmen iyi islenemedi. Dorduncu oyun ise kaliteli bir oyun olmasina ragmen Ac havasından uzakti sanki sadece korsan temasi üzerine islenmis bir havasi vardi.

Beşinci oyunda artik Ac 2 dinamiklerine geri donseler mukemmel olur. Ucuncu ve dorduncu oyunlarda şehirlerde bile gezesim gelmiyor halbuki Ac 2'de bos bos bile gezerdim ayri bir keyifti.

Cod serisine benzettiler oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyin ilki güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

böyle bir konu açıldığına inanamıyorum seri nasıl bu kadar iyileşti diyeceğinize ne yapıyorsunuz evet ac 3 berbattı ama ac 4 harikaydı böyle harika bir oyun nasıl gelir bir daha bilmem benim için bu oyunla sadece gta 5 yarışabilir diğerleri fasa fiso

Çok haksızsın bence.Tamam ac4 güzelleşmiş olabilir ama korsan oyununa döndü oyun.suikastçilikle ilgiligi pek bişy yok.o yüzden diyorum ya kötüleşti diye.haksızmıyım şimdi.oyun suikastçi oyunu ama korsancılık suikastçilikten daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

Ikinci oyun efsaneydi ana karakteri olsun, dusmanlari olsun, senaryonun islenisi olsun ve oyunun gectigi donemin yansitilmasi olsun mukemmel otesindeydi.

Ucun oyun ise karakterler falab iyi olmasina ragmen iyi islenemedi. Dorduncu oyun ise kaliteli bir oyun olmasina ragmen Ac havasından uzakti sanki sadece korsan temasi üzerine islenmis bir havasi vardi.

Beşinci oyunda artik Ac 2 dinamiklerine geri donseler mukemmel olur. Ucuncu ve dorduncu oyunlarda şehirlerde bile gezesim gelmiyor halbuki Ac 2'de bos bos bile gezerdim ayri bir keyifti.

Cod serisine benzettiler oyunu.

bncede
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

böyle bir konu açıldığına inanamıyorum seri nasıl bu kadar iyileşti diyeceğinize ne yapıyorsunuz evet ac 3 berbattı ama ac 4 harikaydı böyle harika bir oyun nasıl gelir bir daha bilmem benim için bu oyunla sadece gta 5 yarışabilir diğerleri fasa fiso

Çok haksızsın bence.Tamam ac4 güzelleşmiş olabilir ama korsan oyununa döndü oyun.suikastçilikle ilgiligi pek bişy yok.o yüzden diyorum ya kötüleşti diye.haksızmıyım şimdi.oyun suikastçi oyunu ama korsancılık suikastçilikten daha fazla.

nerden biliyosun korsan oyununa döndüğünü ac 5 korsanla mı ilgili olacak ac 4 o tema üstüneydi o kadar ac bir tarih oyunudur ele aldığı tarih bu sefer korsanların olduğu adalar bölgesiydi hemen yok korsana döndü yok bu yok şu görün bakın ac 5 in korsanla hiç ilgisi olacak mı

• Olsun da, her sene çıkan oyun yeter ki Assassin's Creed olsun... Aksine, her sene çıkan bir oyun için serinin oldukça iyi ve de istikrarlı sayılabilecek bir grafik sergilediği görüşündeyim. Üçüncü oyun serinin gidişatı hususunda bir düşüştü evet, ama İtalya ve Ezio üçlemesinden sonra nerede, hangi karakter eşliğinde geçen yepyeni bir AC gelse pek çok oyuncu için düşüş olarak görülecekti; Connor Kenway gibi silik ve oyuncuyu içine çekmeyen, Amerikan iç savaşı gibi çok da çekici olmayan bir temayla gelince pek çok oyunsever için bu durum serinin mecburi düşüşünü bir o kadar sertleştirdi. Lakin Black Flag, çok ama çok iyi, hele de korsanlık temasını sevenler için bulunmaz nimet konumunda. -Öyle ki şimdiye kadar %70'e yakınını bitirmiş, 40 saati aşkın oynamışım oyunu, en yan görevleri, incik boncuk toplamayı bile yapıyorum.- Serinin, Ezio'nun ve İtalya'nın, mekanlarının büyük bir severi olarak şunu söylersem çok da abartmayacağım görüşündeyim; Black Flag serinin en iyisi olarak bile görülebilir, amma velakin bazıları tarafından da Assassin's Creed II'den öte görülmezse eğer bunun yegane sebebi de serinin bünyesindeki pek çok öğeyi ikinci oyunun yıllar evvel, ilk olarak sunması; serinin pek çok hayranının gözünde bir nevi ilk göz ağrısı olmasıdır.

• Yanılıyorsun. AC II 'nin en iyi seçilmesinin sebebi karakterin güzel işlenişi, mekanların güzel işlenişi, tarikatlar arasındaki savaşın mükemmel bir şekilde işlenişi. AC IV 'ün tek güzel yanı korsanlık ve onunla gelenler. Gemi sürmek vs. AC IV, III 'ten daha iyi, çok daha iyi. 3. oyun, 2. oyundan sonra çok daha iyi olabilirdi fakat çok ama çok kötü bir karakter tercihi yaptılar. Üstüne oynanabilirlik kötüydü. AC 1 'de 15 kere kılıç ile vururdun ancak ölürdü, bunda 20 oldu. Tek kelime ile kötüydü. 4. oyunda toparlamaya çalıştılar eskikleri vs ama karakter tercihi yine kötüydü. Bir korsan için iyiydi ama suikastçi oyuna hiç gitmeyen karakterdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Yanılıyorsun. AC II 'nin en iyi seçilmesinin sebebi karakterin güzel işlenişi, mekanların güzel işlenişi, tarikatlar arasındaki savaşın mükemmel bir şekilde işlenişi. AC IV 'ün tek güzel yanı korsanlık ve onunla gelenler. Gemi sürmek vs. AC IV, III 'ten daha iyi, çok daha iyi. 3. oyun, 2. oyundan sonra çok daha iyi olabilirdi fakat çok ama çok kötü bir karakter tercihi yaptılar. Üstüne oynanabilirlik kötüydü. AC 1 'de 15 kere kılıç ile vururdun ancak ölürdü, bunda 20 oldu. Tek kelime ile kötüydü. 4. oyunda toparlamaya çalıştılar eskikleri vs ama karakter tercihi yine kötüydü. Bir korsan için iyiydi ama suikastçi oyuna hiç gitmeyen karakterdi.

İste bnde ole dusunuyorum.

• Ama olsun yinede ac4 te 3e göre baya toparladılar.
  • Black Flag'i oynamadım.Bence oyunu bize sevdiren yönü,mekanların çok iyi bir şekilde işlenilmesi ve bize sunumu öyleydi.Örn;ACII,ACII:Brotherhood'taki kiliselerin yapısı,Venedik,şehir merkezlerindeki yapılar,heykel, o döneme ait yapıları ne varsa çok iyi yansılıtılmıştı.ACIII'te ayrıca senaryo çok klişe geldi herkese.Ayrıca bütün seride mektup dağıtma,zamana karşı yarış gibi yan görevler hep kendini tekrar etti.Böyle tekrar edecekse seri,dinlenmeliler.
  • Acayip para bulup kafayı yediler ondan. Senede 2 AC oyunu çıkaracaz dedi adamlar. Kalite olmaz bundan sonra bu oyunda.
  • 3 u ve sonrasini begenenler seriye o oyunlarla baslayanlar ama bence 1 2 brotherhood un tadi yok artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zamana kadar iyi gitti ancak artık bazı oyun mekanikleri eskimeye başladı. AC II oynarken ağzımı açık bırakan özellikleri yıllar sonra hala görünce artık bıkkınlık veriyor. Mesela şehirlerde sadece yapılar ve insanların kıyafetleri değişik, onun dışında bütün şehirlerin mantığı aynı. Aynı şekilde gizlilik ögesiyle yapılabileceklerde kısıtlı. Oyun artık AC II ile üretilen yeni fikirleri sonuna kadar tüketti bence. AC I'den AC II'ye geçerkenki kadar büyük bir değişim ve yenilikler lazım oyuna, bunlar da bir yılda yapılabilinecek şeyler değil. Çıtayı yükseltmek için birkaç yıllık bir araya ihtiyaçları var. Yeni oyun mekanikleri yerleştirildikten sonra eskisi gibi mekanikler eskiyene kadar her sene yeni oyun çıkmasında bir sakınca yok bence.
  • Canım Sıkıldı ve o yuzdnde bn serinin en basindan oyuna basladim.simdi 3teyim.bi kac gun once basindan kalkmiyordum oyunu 5.kez oynadigim halde.simdi bu oyunu 2.kez oynuyorum.hemen canim skildi ve pcyi kpattim.o kadar berbat yani bu 3.insallah 4 bole degildir.o oyunu dha oynamadm.

• AC4 güzeldi, ama bağımsız değerlendirirsek.

Art arda 4-5 el ateş eden, 20 kişiye dalıp sağ çıkan, brig'le dev gemilere girişen adam suikastçi değildir...

Ayrıca, mekanların tarihsel olmaması da sıkıntı. Karayipler, Amerikan sömürgeleri ne...
    AC1 bu konuda bir numaraydı.

Yeni oyunun Roma veya Antik Yunan'da geçmesi lazım. Pers saldırısı altındaki Atina falan, güzel bir şeyler uydurulabilir. (Seri Haşhaşi sonrasını konu alsa da, bir şeyler uydururlar).

Bir de next-gen'e düzgün bir PoP yapsınlar. 3'leme üzerinden nerdeyse 10 yıl geçti yav..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 14 Şubat 2014; 13:33:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

AC4 güzeldi, ama bağımsız değerlendirirsek.

Art arda 4-5 el ateş eden, 20 kişiye dalıp sağ çıkan, brig'le dev gemilere girişen adam suikastçi değildir...

Ayrıca, mekanların tarihsel olmaması da sıkıntı. Karayipler, Amerikan sömürgeleri ne...
    AC1 bu konuda bir numaraydı.

Yeni oyunun Roma veya Antik Yunan'da geçmesi lazım. Pers saldırısı altındaki Atina falan, güzel bir şeyler uydurulabilir. (Seri Haşhaşi sonrasını konu alsa da, bir şeyler uydururlar).

Bir de next-gen'e düzgün bir PoP yapsınlar. 3'leme üzerinden nerdeyse 10 yıl geçti yav..

Next gen ve pop nedir???

• Kelime anlamını soruyorsan:

Next-gen: Yeni konsollar (PS4-Xbone)
    PoP: Prince of Persia

2008 ve 2010'da da PoP çıkmıştı ama güzel değildi. Esas seri, 2003-2005 arası üçlemeydi.

Şimdi yeni konsollar geldiğine göre, sağlam grafikli bir PoP hiç fena olmaz.

Open world hastalığını bırakması lazım Ubi'nin. Adamların Splinter Cell dışındaki her oyunu Open World oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 15 Şubat 2014; 15:14:49 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.