Şimdi Ara

Assassin's Creed serisi neden kötüleşti? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
5.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b.ku çıktı çünkü ve 3. oyunları berbattı bitirmeden bırakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Kelime anlamını soruyorsan:

Next-gen: Yeni konsollar (PS4-Xbone)
    PoP: Prince of Persia

2008 ve 2010'da da PoP çıkmıştı ama güzel değildi. Esas seri, 2003-2005 arası üçlemeydi.

Şimdi yeni konsollar geldiğine göre, sağlam grafikli bir PoP hiç fena olmaz.

Open world hastalığını bırakması lazım Ubi'nin. Adamların Splinter Cell dışındaki her oyunu Open World oldu..

Teşekkür ederim
  • Bence Ubisoft bu kadar AC hayranı görünce gaza geldi ve neticesinde durmadan oyun çıkarıp durdu yıldan yıla. Tabii bana kalırsa 4 hariç diğer oyunlar güzel. Umarım 5 hepsinden iyi olur(tabii çıkarsa).
  • Bnce 5 uzak doguda gecerse cok guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynanış olarak en monoton oyun 1. oyun olmasına rağmen en çok bitirdiğim oyun da odur. hikayesi sanırım 1. oyunu diğerlerinden ayıran en önemli şey. hasan sabbah'ın fedaisi bir suikastı oynamak gerçekten muhteşem bir deneyimdi. altair ile birlikte gerçekleri yavaş yavaş öğrenmeye başlamak , o güne kadar inandığınız değerlerin bir komplodan ibaret olması falan gerçekten oyunu yaşamanızı sağlıyordu. 2. oyunu ise yorumlamaya gerek görmüyorum. kusursuz kelimesi bu oyun için yeterli olacaktır. brotherhood ve revelations ise ben de 1.ve 2. oyunun yarattığı etkiyi yaratamadı. 3. oyun ise tam anlamıyla bir faciaydı. nerde altair,ezio gibi karizmanın şahı karakterler , nerde connor enbesili bir oyunda benim en çok önem verdiğim konu karakterle bütünleşmek , onu yaşamaktır. ama connor tipi yüzünden 3. oyunu hızlı bir şekilde bitirdim. yan görevlere bile bakmadan sildim oyunu. hiçbir şekilde aidiyet duygusu hissedemedim 3. oyundaki karakterlere karşı. zaten hikayesi de amerikan bağımsızlığını konu alınca iyice soğudum. çünkü ilgimi çeken birşey değil.

4. oyuna daha başlamadım. oyunceviri.com un türkçe çevirisi bitince başlayacağım zaten acelesi de yok. ama videolardan gördüğüm kadarıyla assassin's creed adı altında satılan bir pirates of the caribbean oyunu olmuş. suikastçılık ile hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum 4. oyunun maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

oynanış olarak en monoton oyun 1. oyun olmasına rağmen en çok bitirdiğim oyun da odur. hikayesi sanırım 1. oyunu diğerlerinden ayıran en önemli şey. hasan sabbah'ın fedaisi bir suikastı oynamak gerçekten muhteşem bir deneyimdi. altair ile birlikte gerçekleri yavaş yavaş öğrenmeye başlamak , o güne kadar inandığınız değerlerin bir komplodan ibaret olması falan gerçekten oyunu yaşamanızı sağlıyordu. 2. oyunu ise yorumlamaya gerek görmüyorum. kusursuz kelimesi bu oyun için yeterli olacaktır. brotherhood ve revelations ise ben de 1.ve 2. oyunun yarattığı etkiyi yaratamadı. 3. oyun ise tam anlamıyla bir faciaydı. nerde altair,ezio gibi karizmanın şahı karakterler , nerde connor enbesili bir oyunda benim en çok önem verdiğim konu karakterle bütünleşmek , onu yaşamaktır. ama connor tipi yüzünden 3. oyunu hızlı bir şekilde bitirdim. yan görevlere bile bakmadan sildim oyunu. hiçbir şekilde aidiyet duygusu hissedemedim 3. oyundaki karakterlere karşı. zaten hikayesi de amerikan bağımsızlığını konu alınca iyice soğudum. çünkü ilgimi çeken birşey değil.

4. oyuna daha başlamadım. oyunceviri.com un türkçe çevirisi bitince başlayacağım zaten acelesi de yok. ama videolardan gördüğüm kadarıyla assassin's creed adı altında satılan bir pirates of the caribbean oyunu olmuş. suikastçılık ile hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum 4. oyunun maalesef

3.oyun gerçekten berbattı fakat şahsen ben kızıldereli bölümlerini sevdim.sonra Connor Boston'a gidio ve hikaye falan herşey b*k a dönüyor.Amerika zaten tarihsel bir şehir değil ama mesela roma tarihsel bir şehir.Yerleride önemli.her ne kadar 4.oyun korsana dönsede geliştirmeler olmuş.bilmem hazine adaları falan.ama 3 bana 2 yi tattırmadı.
    1. oyunun hikayesi zaten bambaşkaydı.ama oynanış 1.oyunun eksilerinden biriydi.

• Brotherhood ve Liberation HD güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Brotherhood ve Liberation HD güzeldi.

Liberation un kalitesi berbattı ve oyun hiç güzel değildi bnce.ama brotherlood güzeldi.
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    liberation ana bir oyun değil ama güzel yav bu arada brotherlood değil brotherhood h ile yazılıyor.yanlış yazdınız diye düşündüm ama h ile l arasında iki harf var ismi yanlış ezberlemişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Grafikleri geliştirip kendini tekrar etmeye başladı umarım sonu Prince of persia gibi olmaz.

Çok severdim PoP , ama yazık oldu oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muccos

liberation ana bir oyun değil ama güzel yav bu arada brotherlood değil brotherhood h ile yazılıyor.yanlış yazdınız diye düşündüm ama h ile l arasında iki harf var ismi yanlış ezberlemişsiniz

Karistiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

quote:

Grafikleri geliştirip kendini tekrar etmeye başladı umarım sonu Prince of persia gibi olmaz.

Çok severdim PoP , ama yazık oldu oyuna.

Niye?

• Ben her bir sonraki oyunda farklılıklar getirdiğini düşünüyorum.
  • Kötüleşti derken? Her oyunla daha yüksek satış rakamı yakalamaya başladı firma, her sene yeni bir ana oyun çıkarsalar da hep bir şeyler eklemeye çalıştırlar. Baktılar tutmadı (kule savunması, el bombaları, ormanda geçen oynanış, adedi fazla ama içeriği boş görevler v.b.) bir sonraki oyunda ya düzelttiler ya da tamamen ortadan kaldırdılar.
    1 den 2 ye geçerken yaptıkları sıçramayı diğer oyunlara da geçerken yapmalarını beklemek hayal bence. 2. oyunla zaten çıtayı çok yükseğe çıkardılar, üzerine pek bir şey katmadan yeni bir oyun çıkarsalar bile olurdu ama bunu yapmadı firma, iyi kötü yenilik getirmeye çalıştı.

3.oyun fütursuzca eleştiriliyor bence(2000ler sonrası internete hoşgeldim :)) Başta çok atıp tuttular ve oyunda çoğu dedikleri şey olmadı ama oynanış olarak serinin hala en iyisi dövüş mekanikleri olarak. Çiftlik, zanaat ve ticaret olayı da çok iyiydi. Gemi oynanışı o kadar çok beğenildiki bunun üstüne oyun yaptılar. (Ki bence çok saçma bu ticaret ve gemi mekaniklerini başka bir isimle çıkarsalar çok daha isabetli olurdu uzun soluklu bir korsanlık/ticaret oyunu yapabilirlerdi. MPsi bile iş yapabilir.) Vatansever filmi dışında fikir sahibi olmadığım bir dönemi gayet güzel yansıttılar.

Benim seriyle ilgili iki şikayetim var biri multiplayer, değişik ve eğlenceli aslında ama olmasa da olur. Hiç gerek yok, buna harcayacakları para ve zamanı tek kişilik kısma harcamalarını tercih ederim. Her oyunda gelişiyor ama bence boşa kürek çekiyorlar, serverlar bir-iki ay sonra boşalıyor.
    2.side kontrolden çıkan ön sipariş içeriği, yok buradan alırsanız şu görev, yok buradan alırsanız bu kıyafet, PSye değişik görev, Xbox a değişik görev. Bunların hepsi hem çok sığ içerikler, hem de 1 saat dedikleri görevleri 15-20 dakikada bile bitirebiliyoruz en kötü oyunumuzla.

Bu arada en son biraz ara verebiliriz diyorlardı, Watch Dogs ve Division'a yüklenecekler şu 1-2 sene bence, arada yeni bir Pers Prensi de görebiliriz gibi geliyor. E3 e doğru zaten ağızlarındaki bakla çıkar ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Kötüleşti derken? Her oyunla daha yüksek satış rakamı yakalamaya başladı firma, her sene yeni bir ana oyun çıkarsalar da hep bir şeyler eklemeye çalıştırlar. Baktılar tutmadı (kule savunması, el bombaları, ormanda geçen oynanış, adedi fazla ama içeriği boş görevler v.b.) bir sonraki oyunda ya düzelttiler ya da tamamen ortadan kaldırdılar.
    1 den 2 ye geçerken yaptıkları sıçramayı diğer oyunlara da geçerken yapmalarını beklemek hayal bence. 2. oyunla zaten çıtayı çok yükseğe çıkardılar, üzerine pek bir şey katmadan yeni bir oyun çıkarsalar bile olurdu ama bunu yapmadı firma, iyi kötü yenilik getirmeye çalıştı.

3.oyun fütursuzca eleştiriliyor bence(2000ler sonrası internete hoşgeldim :)) Başta çok atıp tuttular ve oyunda çoğu dedikleri şey olmadı ama oynanış olarak serinin hala en iyisi dövüş mekanikleri olarak. Çiftlik, zanaat ve ticaret olayı da çok iyiydi. Gemi oynanışı o kadar çok beğenildiki bunun üstüne oyun yaptılar. (Ki bence çok saçma bu ticaret ve gemi mekaniklerini başka bir isimle çıkarsalar çok daha isabetli olurdu uzun soluklu bir korsanlık/ticaret oyunu yapabilirlerdi. MPsi bile iş yapabilir.) Vatansever filmi dışında fikir sahibi olmadığım bir dönemi gayet güzel yansıttılar.

Benim seriyle ilgili iki şikayetim var biri multiplayer, değişik ve eğlenceli aslında ama olmasa da olur. Hiç gerek yok, buna harcayacakları para ve zamanı tek kişilik kısma harcamalarını tercih ederim. Her oyunda gelişiyor ama bence boşa kürek çekiyorlar, serverlar bir-iki ay sonra boşalıyor.
    2.side kontrolden çıkan ön sipariş içeriği, yok buradan alırsanız şu görev, yok buradan alırsanız bu kıyafet, PSye değişik görev, Xbox a değişik görev. Bunların hepsi hem çok sığ içerikler, hem de 1 saat dedikleri görevleri 15-20 dakikada bile bitirebiliyoruz en kötü oyunumuzla.

Bu arada en son biraz ara verebiliriz diyorlardı, Watch Dogs ve Division'a yüklenecekler şu 1-2 sene bence, arada yeni bir Pers Prensi de görebiliriz gibi geliyor. E3 e doğru zaten ağızlarındaki bakla çıkar ortaya.

Sana katılmıyorum.Ben 1 den 2 geçerken yaptıkları sıçramayı demiyorum.düşüşü diyorum.oyunu 2 gibi veya brotherhood gibi yapsalar aman hiç bişey değişmemiş hep aynı oyun demem.ama revelations tan sonra 3 te düşüş oldu.kalite hakkında konuşmuyorum bile.desmond rebecca falan mutasyona uğramış resmen hep aynı olsun demiyorum.düşüş olmasın diyorum.yoksa hiç bir oyun hep büyük gelişmeler yapamaz.ama en azından düşüş olmasaydı.oynanış olarak dövüşleri az da olsa sevdim ama.bostondaki görevlerde çok sıkıldım.1 kez bitirdim bidaha oynıyım dedim çok sıkıldım sildim.2 ve brotherlood u 4-5 kez,hiç sıkılmadan bitirdim.bu düşüşü assassin's creed den beklemezdim.düşüşü örnek olarak dragon ageyi verebilirim.origins harika bir rpg di ama 2.oyun bambaşka olmuş.kalite fln çok kötü.hikayeside sıkıcı.en iyi zaten ilkleridir.

• quote:

Percianın tüm oyunlarını orjinal oynadım gayet iyi bence

• Prince of persia da iyi.

• Black Flag tam bir next gen olmuş kötü diyenleri anlamak mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Black Flag tam bir next gen olmuş kötü diyenleri anlamak mümkün değil

next gen olduysa oldu.hikayesi kötü oldummu umrumda değil next geni flan
  • bence hikayenin geçtiği dönemden kaynaklanıyor. eskileri oynamak daha çok keyif veriyor bana. daha doğrusu 1600-2000 arasındaki yılları hiçbir oyunda sevemedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.