Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: secret-_-garden

Şimdi indirmeye çalıştım da 107 kbps ile gteliyor. Ömür dayanmaz :( Yarın gidip korsanını satın alacam mecburen :( Ankaradan bi hayırsever çıksada benim hdd ye kopyalasa :)

İstanbulda olsan ben sana atardım hocam...ama indirmeye devam et indirenler çoğalınca hızın artar...

%100 synch biraz kötü gibi ama olsun bakalım daha ne kadar uğraşıcaz bu %100 synch için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

hoşuma giden bir stop motion çalışması revelationsla ilgisi yok ama paylaşmak istedim
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=slx98Qjt5y8#!

Çok güzel olmuş.Ezio ile hiçbir ninja başedemez.
  • beyler ufaktan kötü bir haberim var desmondın yüz modellemesinde değişiklik yapmışlar sanki bambaşka biri olmuş dişlek falan ama çok detaylı bir karakter daha gördüm baya detaylanmış yüz modellemeleri ama dediğim gibi desmond sanki başka biri gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

beyler ufaktan kötü bir haberim var desmondın yüz modellemesinde değişiklik yapmışlar sanki bambaşka biri olmuş dişlek falan ama çok detaylı bir karakter daha gördüm baya detaylanmış yüz modellemeleri ama dediğim gibi desmond sanki başka biri gibi geldi bana

Optimizasyon nasıl hocam?
  • beyler oyunla ilgili bilgiler paylaşırken spoiler butonunu kullanalım lütfen..
  • optimizasyon iyi gibi optimal ayarlarda oynuyorum fazla dokunmadım bi aa yı 2x açtım bide character detail fulledim geri kalnı 4-5 gibi. brotherhood dan daha iyi sanki

yanlız beyler bu desmond değil ya eğer oysa hiç sevmedim bu tipini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

quote:

Orijinalden alıntı: secret-_-garden

Şimdi indirmeye çalıştım da 107 kbps ile gteliyor. Ömür dayanmaz :( Yarın gidip korsanını satın alacam mecburen :( Ankaradan bi hayırsever çıksada benim hdd ye kopyalasa :)

İstanbulda olsan ben sana atardım hocam...ama indirmeye devam et indirenler çoğalınca hızın artar...

%100 synch biraz kötü gibi ama olsun bakalım daha ne kadar uğraşıcaz bu %100 synch için...

Sağolasın hocam, bakalım bu hızla cuma sabahı başlarım oymaya :D
  • 1 saat 50 dakika sonra oyundayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

ulan heyecandan ölüyorum hea oyun yavaş iniyor hatta hiç inmiyor 6mb netim var bu ne yavaşlık arkadaş piyasada seed yok.torrent yalan valla

zamundadan cekersen tabi yavas ceker daha saglam kaynak lazim
    isim vermeyeyim

hocam bana o kaynağı özelden yollar mısın sana zahmet.
  • vaybe bu ne ara düştü yalnız makina oyun kaynıyor biraz temizlik yapmam lazım :)
  • bu arada batman derken o arkadaşta çıkmış bilginize
  • cuma günü vizelerde bitiyor anasını ağlatcam bu oyunun bir aksilik olmazsa :D
  • hayırsever bir vatandaş bana özelden torent linki atabilir mi.çok büyük sevaba girersiniz bak ,valla..
  • varmı özelden link atacak biri sevabına
  • 11dk 5 saniye :D
  • oha zkikrow
  • 10dk oldu ya kimse yok mu sevap kazanmak isteyen
  • yok devenin nalı row ne yapmış öyle
  • allahhhhhhhhhhhhhhh mamundaya dusmus skdrow allahhhhhhhhhhhhh:D:D bundan once aralıksız bır sekılde basından kalkmadan 2. ve brotherhood oyunlarını bıtırmıstım sımdı lınkı koydum hemen yatarım yarın sabah baslar 8 gıbı aksam bıtırırım oyunu inş
  • Arkadaşlar özelden link istemeyin lütfen, ban sebebi çünkü.

İndirmek isteyenler netten araştırıp rahatlıkla bulabilir, forumu buna alet etmenize gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.