Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklı IP den indirilen torrent dosyası çalışmaz zaten, faydası olmaycak bir iş için uzaklaştırma alacaksınız bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 24 Kasım 2011; 0:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

allahhhhhhhhhhhhhhh mamundaya dusmus skdrow allahhhhhhhhhhhhh:D:D bundan once aralıksız bır sekılde basından kalkmadan 2. ve brotherhood oyunlarını bıtırmıstım sımdı lınkı koydum hemen yatarım yarın sabah baslar 8 gıbı aksam bıtırırım oyunu inş

sakin ol kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Farklı IP den indirilen torrent dosyası çalışmaz zaten, faydası olmaycak bir iş için uzaklaştırma alacaksınız bir de.

Yanılıyorsun
  • Oyuna giren çıkamıyor ne oldu arkadaşlar SS bekliyoruz
  • dur az sabırlı ol gece uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Farklı IP den indirilen torrent dosyası çalışmaz zaten, faydası olmaycak bir iş için uzaklaştırma alacaksınız bir de.

Yanılıyorsun

PM
  • Şok oldum,yazık oldu yine...
  • ana karakterlerin arada türkçe kullanması biraz eğreti durmuş. şöyleki yusuf tazim i seslendiren adam yabancı ingilizce çok iyi ama türkçe kelimelerde yabancı olduğu çok belli ama ara karakterlerden mesela brotherhood dan bir elemen yusuf çabuk buraya gel dedi onu seslendiren belli türk, çünkü onunda devamındaki ingilizce belli ediyor kendini etraftaki türkçe muhabbetler,ezan ve kuş sesleriyle atmosfer harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Şok oldum,yazık oldu yine...

oyun çıkmadan ve steamde falan ön indirmeye açılmadan nasıl nete düştüğünü ve en profesyonel crack grubu tarafından bu kadar çabucak kırıldığını anlamadım valla. tuhaf bi durum ama artık sabır kalmadı indirecem valla çıkınca alırız oyunu haftaya
  • Optimizasyon çok iyi olmuş, sabit 60FPS. Doğru sistemim iyi ama önceki iki oyunda da anlamsız takılmalar ve fps düşmesi olayı vardı, bu sefer böyle şeyler yok hele şükür yapabilmişler sonunda Bütün ayarlar olabilecek en son seviyede yani full. Yusuf'un konuşması çok güzel birde yusuf, İstanbul'u dolaştırırken pickpocket yapiyim dedim işte o sırada birkaç kişi gördü ve ''alçaklar, yazıklar olsun'' diyip durdular Böyle küçük ayrıntılar güzel, konuşmalarda Türkçe kelimeleride baya görüyoruz. Atmosfer gerçekten büyülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 24 Kasım 2011; 0:44:08 >
  • Bundan sonraki sohbetleirde Spoiler butonunu kullanırsanız iyi olur,en azından oyun çıkana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: altair35

quote:

Şok oldum,yazık oldu yine...

oyun çıkmadan ve steamde falan ön indirmeye açılmadan nasıl nete düştüğünü ve en profesyonel crack grubu tarafından bu kadar çabucak kırıldığını anlamadım valla. tuhaf bi durum ama artık sabır kalmadı indirecem valla çıkınca alırız oyunu haftaya

Bir kaç aydır çıkan tüm oyunlarda aynı şey oldu. Orjinali piyasaya sürülmeden oyunun korsanı sızdırıldı. MW3, BF3 gibi oyunlardan sonra şimdi de AC:R ile aynı şey başımıza geldi.
  • oyunun girdiğini gördüm siz gene 400-500 çekiyorsunuz uydunetten hayırlısıyla çıkacam suanda netin max. çektigi 100 üzerine çıkmıyor.. 1mbit sanırsam superonline geçeyimde 20mbitle indireyim şu oyunu ahh ahhh....
  • yanlız grafiksel olarak çok ilerlemiş oyun, hayran kaldım diyebilrim
  • Az kaldı
  • İlk günden bu kadar hızlı nasıl oluyor?
  • Yol bile tarif ediyorlar xboxta baya hoşuma gitmişti :)
  • oyun bence mukemmel olmus ,detaylar gayet guzel,istanbulda dolasmaın da ayrı bi hazzı var
  • İniyor şu an.
  • quote:

İlk günden bu kadar hızlı nasıl oluyor?

kurulum dosyalarina cok onceden sahipler.hazir oldugunda yayinliyorlar basitce
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.