Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şehirde gezerken karşıma yeşil kuru kafa çıkıyor bu yeşil kuru kafalar ne oluyor benim anladığım onlarda bizim gibi oyuncu görev yaparken ölüp başarısız olmuşlar bizde onun görevinimi oynuyoruz yoksa başka birşey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

Arkadaşlar şehirde gezerken karşıma yeşil kuru kafa çıkıyor bu yeşil kuru kafalar ne oluyor benim anladığım onlarda bizim gibi oyuncu görev yaparken ölüp başarısız olmuşlar bizde onun görevinimi oynuyoruz yoksa başka birşey mi

Online intikam alma görevleri onlar , kişiyi öldüren şeyi bulup intikamını alıyorsunuz , kanı yerde kalmıyor.

--------------------------

GOLD EDITION + 500 HELIX "335 TL" aldım sizce uygunmu arkadaşlar ? (Ubisoft yapımlarında "Steam" kullanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollowon -- 31 Ekim 2017; 16:47:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wollowon

quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

Arkadaşlar şehirde gezerken karşıma yeşil kuru kafa çıkıyor bu yeşil kuru kafalar ne oluyor benim anladığım onlarda bizim gibi oyuncu görev yaparken ölüp başarısız olmuşlar bizde onun görevinimi oynuyoruz yoksa başka birşey mi

Online intikam alma görevleri onlar , kişiyi öldüren şeyi bulup intikamını alıyorsunuz , kanı yerde kalmıyor.

--------------------------

GOLD EDITION + 500 HELIX "335 TL" aldım sizce uygunmu arkadaşlar ? (Ubisoft yapımlarında "Steam" kullanmıyorum)

Normal bir fiyata almışsınız , ubisoft store dan aldınız sanırım.

Key sitesinden biraz daha uyguna alabilirdiniz lakin sorun yaşama ihtimalinizde mevcut çok ufak bir ihtimal ile de olsa.

GOLD EDITION (UPLAY) = 257 TL (GMG indirimli fiyat)

500 HELIX = 18 TL

Toplam = 275 TL (60 TL fark mevcut sizin fiyat ile , bu indirimli hali tabi , indirimsiz hali sizin fiyat ile benzer oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 31 Ekim 2017; 17:06:47 >

• Wollowon kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sağol merak ediyorudum onların ne olduğunu
  • Hipodrom yarışları o kadar keyifli olmuş ki hipodroma girdikten sonra görevi vs. bırakıp epey bir süre yarışları oynadım.Seyircilerde kazanamayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar.Yarış alanına özellikle yolunuza sis yada ateş atıyorlar, o dönemde bile varmış tribün baskısı

Ekleme:Bu arada oyundan surround kulaklıklarda diyalog seslerinin alınmadığını önceki mesajlarımda belirtmiştim.Çözümü ise oldukça ilginç ;

Oyuna girmeden önce kayıttan yürütme aygıtlarını açıp tüm ses aygıtlarını windowsda devre dışı bırakıyorsunuz.Ardından oyuna girip sadece kulaklığı aktif ettikten sonra kulaklık bağlantısını sistemden söküp oyun içinde tekrar bağlarsanız diyaloglardaki ses sorunu düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 31 Ekim 2017; 22:13:40 >

• Arkadaşlar ben de Gold sürümü alacağım. Nerden almamı önerisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeşil deve görevlerini günde 1 kere yapabiliyoruz sanırım ? Heyecanla yapıyorum hep mor item düşüyor sizlerde de durum böyle mi ?
  • _Ritter_ kullanıcısına yanıt
    bana 1 kere kalkan verdi efsanevi sonra hep mor verdi lanet olası
  • voidu'nun Wolfenstein: The New Colossus ve Assassin's Creed: Origins çekilişi var burdan katılabilirsiniz;
    wn.nr
    Voidu Wolfenstein II: The New Colossus ve Assassin's Creed: Origins Çekilişi!
    https://wn.nr/w4Frs4

• quote:

Orijinalden alıntı: _Ritter_

Bu yeşil deve görevlerini günde 1 kere yapabiliyoruz sanırım ? Heyecanla yapıyorum hep mor item düşüyor sizlerde de durum böyle mi ?

Evet , bana da genellikle rare düşüyor lakin potansiyel oldukça fazla , store daki şeyler bile çıkabiliyor daily questten.

----------------

Aşağıdaki key sitesinden alabilirsiniz UPLAY versyonu , Steam versyonu almanız tavsiye edilmez.

https://www.greenmangaming.com/games/assassins-creed-origins-gold-edition/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 1 Kasım 2017; 8:15:42 >

• ulan ubiiii.... şu oyunlara tr dilide koysanda hemen ön sipariş versek ne olur yani... anca yorumları okuyabiliyoruz.
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam sağolun. Ekleyebilirsiniz. FiratYapiciTR1

• Şöyle bir şeye denk geldim. Kasım ayında gelecek olan yenilikler yer alıyor.

assassinscreed.ubisoft.com
    Assassin's Creed Odyssey News, Updates, Videos | Ubisoft (US)
    https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-us/news/152-305152-16/this-month-in-assassins-creed-origins-november

• voidu çekiliş yapıyor AC:O ve Wolfenstein II katılmak için;
    gleam.io
    https://gleam.io/QSBAe/voidu-wolfenstein-ii-the-new-colossus-ve-assassins-creed-origins-cekilisi

• Oyunu dün 3 saat kadar oynadım.

Öncelikle yeni karakter ve senaryosuna giriş kısmı bana kopuk geldi. İlerledikçe gösterilen flashbacklerle toparlayacak gibi dursa da etkili bir açılış yapabildiğini düşünmüyorum. Karakter de ortalama bir karakter, bir Ezio ağırlığı yok ne yazık ki.

Yenilenen dövüş sistemi düşünce olarak güzel ama uygulamada biraz can sıkıcı.
    Düşmanlarda yapay zeka diye bir şey olmadığı için ve ubisoft yapay zekayı geliştirmekle uğraşmadığı için karşılaştığımız düşmanların gücünü ve sayısını arttırarak bunu kapatma yoluna gitmiş. Fakat bu iş benim gibi süresi kısıtlı oyuncuları sinir edebilir. Çünkü dikkatsiz oynayıp direkt düşmanın içine daldığınızda çıkma şansınız çok zor. (normal zorluk seviyesinde oynamama rağmen) Diğer bir durumda gizlice gidip düşmanının üstüne atlayıp tek seferde işini bitiremiyorsunuz ve gizli gitmenizin de bir anlamı kalmıyor tek atamadığınız için ana düşmanın çevresi gene kalabalıklaşıyor.
    Ayrıca kale gibi bir yerde ana düşmanı öldürmek için giderken yakalandığınızda haliyle ana düşman ve kale içindeki herkes sizin peşinize düşüyor. Bunda bir sıkıntı yok tabi, fakat ana düşman sizi aradıktan sonra bulamazsa kelimenin tam anlamıyla sapıtıyor. Sürekli aynı yere tırmanıp iniyor, aynı yol üzerinden 10-15 kere geçiyor kısaca mala bağlıyor.

Yetenekleri ve silahları geliştirince kalabalık düşmanları öldürmek daha kolay hale geliyor. Oyunun başında bana verdiği bir ok vardı, ben çekip kullanana kadar düşman beni paketliyordu. İlerledikçe edindiğim bir ok ak47 gibi mübarek seri seri çok çabuk indirebiliyorsunuz düşmanı.

Açık dünyanın olmazsa olmazı craft ve yetenek ağacı kısmına gelecek olursam oynadığım sürede pek fazla vakit geçirmedim burada.
    Fakat yetenek ağacında ki geliştirme seçenekleri güzel düşünülmüş ve acaba hangi yeteneği açsam diye ikilemde bırakabiliyor. Çoğu işlevsel gözüken yeteneklerle dolu. Oyunda biraz daha vakit geçirince daha detaylı yazarım.

Ara sahnelerde bazen stuttering görülüyor, görüntü takıla takıla akıyor. Henüz çözemedim ama canımı sıkan tek olay bu şimdilik.

Optimizasyon gerçekten başarılı, en yüksek ayarlarda GTX 1070 ile 60 FPS'nin altına çok çok nadir düşüyor. (1080p) Kaplamalar ve grafik kalitesi devrimsel değil, fakat kötü de değil. Gerçekten işe yaramayan içi boş grafik seçeneklerinden arındırılmış, serinin önceki oyunlarına nazaran daha anlaşılır grafik seçeneklerini ayarlayabildiğiniz bir menü eklenmesi de ayrıca güzel olmuş. CPU kullanımı anlık yükselip düşüyor genel olarak %70 kullanım var, %90-%100 leri çok nadir görüyorum. (4790k)
    Genel olarak son bir kaç Ubisoft oyunundan çok daha başarılı optimizasyonu var.

• Arkadaşlar oyunu bir Rus sitesinden 100 lira civarı bir ücretle aldım, fakat bana verilen key sadece Rusya ve Ukrayna'da aktif edilebiliyormuş sonradan farkettim, ilanda da bu zaten belirtilmiş ama ben ilk başta görmedim. Şimdi satıcı ne ücreti iade etmeyi, ne de bana her bölgeden aktif edilebilinen yeni bir key vermeye yanaşmıyor. Ne yapmalıyım acaba? Şu an oyunu emanet bir uplay hesabından indiriyorum. Fakat sürekli bu hesabı kullanma gibi bir şansım yok. Acaba rus vpn'sinden bağlanıp, satın aldığım kodu kendi uplay hesabımda aktif etsem ve uplay offline moddayken oyunu oynasam işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkpasscenter -- 1 Kasım 2017; 12:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinmyeong

voidu'nun Wolfenstein: The New Colossus ve Assassin's Creed: Origins çekilişi var burdan katılabilirsiniz;
    wn.nr
    https://wn.nr/w4Frs4

gleam.io
    https://gleam.io/QSBAe/voidu-wolfenstein-ii-the-new-colossus-ve-assassins-creed-origins-cekilisi

• Sinmyeong kullanıcısına yanıt
    Katıldık Voidu Çekilişine Bakalım,The New Colossus ve Assassin's Creed: Origins" İçin "Daha Önceden AlışVerişim Olmuştu Zaten
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    yahu orda bir tane görev var turnuvaya bastıgında Tutorial Race var orda dayının biriyle 1vs1 atıyoruz yahu nabarsam yapayım geçemiyorum adamı en az bi 15 tur falan attık adam hep önde yahu Shifte köklüyorum yok arkadaş genede yakalayamadım gitti sen geçtin mi hocam orayı ?
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Hocam o bölüm yarışlara hazırlık için oynanıyor.Tuşlara alışma,köşelerden hızlanarak geçme ve önünüzdeki yarışcıyı ramleyerek avantaj sağlama gibi yarışı kazandırmayı kolaylaştıracak etkenleri gösteriyor.Hazırlık bölümünü tuşlara ve oynanışa alıştıktan sonra ana menüye gelerek geçebilirsiniz.

İlk yarışlar nispeten kolay ama elite yarışlara geçtiğinizde asıl yarışlar başlıyor diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.