Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellik değiştirebiliyor muyuz arkadaşlar? Lanetli İrem'in lanetini çıkarabiliyor muyuz mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denuvo+VmProtect nedeniyle yüksek işlemci kullanıldığından bahsediliyor fakat işlemci sıcaklıkları 85-90 C leri buluyorsa burada oyundan daha çok kullanılan soğutucu yada termal macun yetersizliği/uygulama şekli etkilidir.Oyunun yüksek işlemci kullandığı doğru fakat oyun içinde işlemcı sıcaklıkları 50-55 C civarında geziniyor.

• Reddit'de gördüm.Azımsanmayacak seviyede yüksek sıcaklı problemi yaşadığını söyleyenler vardı.
  • 160 tl demiş herkes ama nerde bu fiyat tam olarak nereye baksam 210
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Hocam iki günlük görevden bir adette satın alıp açtım ve bir tane shield çıktı diğerleri ise melee silahı olarak geldi.Sanırım rastgele çıkıyor.Bu arada chestleri oyun otomatik açıyor ve çıkan item göründükten sonra envantere ekleniyor.

Ayrıca oyuna topluluk görevleri gelecek ve ödül olarak çeşitli legendary itemler ve outfitler veriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

durmplay de 163 tl playstorede türk telekom internet faturasına taksitli olarak 167 tl ye var

superonline kullanıyorum yoksa baya iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

durmplay de 163 tl playstorede türk telekom internet faturasına taksitli olarak 167 tl ye var

durmplay güvenilir değil diyolar doğru mudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

160 tl demiş herkes ama nerde bu fiyat tam olarak nereye baksam 210

Daha dun forumdan ekran karti hediye kodlu aldim 100tl ye...forumda 2. El orjinal oyunlar kisminda 130-150tl araliginda bulunabiliyor keyler.pazarlikla 100-120 tl araliginda satin alabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Assasin's Creed Origins ve Wolfenstein II yi ön siparişle bu siteden aldım ve keyler satın alımın ardından hemen gönderildi.Siteden ilk alışverişim bu oyunlar oldu güven konusunda herhangi bir sorun yaşamadım.

• gizmo_x kullanıcısına yanıt
    Denuvo kısaca oyunların hacklenmesine karşı önlem olarak kullanılan bir program.

• 26 saatte oyunun %50'si bitti. 30.seviydeyim. Hard modda oynuyorum. Krokopodolis arenaya gireceğim. Bakalım oyun daha ne kadar sürecek.

• helll_599 kullanıcısına yanıt
    F3 oluyor, teşekkürler

• Division'dan sonra Ubisoft oyununa para vermem demiştim fakat dayanamadım fiyatı uygun gördüğüm bir arkadaştan satın aldım.

Her ne kadar korumanın da korumasını yapıp kullanıcı deneyimini önemsemeyen bir tavır sergilese de genel olarak metacritic ve steam yorumları iyi gibi.

Bakalım bu sefer ubisoft beni şaşırtacak mı, artık yarın akşam oynamaya başlarım.
  • rdlsln kullanıcısına yanıt
    yuh be usta sen nabıyon benim 6 saat oynama sürem var 2 tane şehir açtım anca.Soru işareti hazineler yan görevleri falan bitirip ilerliyorum ben sen daldüz gidiyon mu yoksa onlarıda mı yapıyorsun birde birşey sorucam arkadaşlar bana bu adamlar hep pat pat damage vuruyor yahu bir türlü hasar almaktan korunamıyorum Shift'e basıp kalkanı cekiyorum adam genede patlatıyor ne iş anlamadım yahu

• helll_599 kullanıcısına yanıt
    Yavaş bile gidiyorum bence :) Yan görevleri yaparak ilerliyorum ben de. Hatta çoğu karakol, garnizonun işini hallediyorum bu sayede. Dövüşten olduğunca kaçınıyorum. Oyunum tamamen gizlilik üzerine. Ok, yay ve hidden blade ile işi hallediyorum. Ama hard modda olduğum için tespit edilebiliyorum, o zaman dövüşüyorum. Biraz da bu serinin tecrübeli oyuncusu ve ubisoft'un görev dizaynlarına aşina olduğum için görevleri kolay kolay tespit edilmeden nasıl bitirebileceğimi çözmem pek zaman almıyor. İlerledikçe daha hızlı akacaktır oyun. Ana görevlerin sayısı çok değil zaten. Yan görevlere ve açık dünyaya kastıkları için oyun bu kadar büyük gözüküyor.

Dövüşte en önemlisi düşmandan hamle geldiği zaman kaçınmak. Joystick ile oynadığımdan dövüş mekaniğine alışmak zor olmadı. Klavye daha zordur tahminimce. Kalkan okçulara karşı etkili. Kılıcı, kalkanı ile gelen her türlü darbeyi verir. O yüzden düşmanla arana belli bir mesafe koy, uzun silahları kullananlara daha fazla. Düşman saldırırken kaçın, kaçınırken düşmanın arkasına geçmeyi hedefle, düşmanın arkasından darbeleri seri şekilde vur. Çok abartma yoksa darbe alırsın. Geri çekil, arana mesafe koy düşmanla. Fırsatını bulursan ok da kullan. Aynı şekilde yine dikkatlice hamleni yap. Eğer dövüş içinde okçular da varsa ilk onları indir. Zaten indirmesi kolay. Haddini bilerek oyna, kendinden yüksek seviyelere bulaşma. Bulaşacaksan olursan çevredeki tek düşman o olsun. Olay bu kadar basit. Ama darbeleri her türlü alacaksın ondan kaçış yok. Mesele bunu minimize etmek zaten.

• En ucuza nerden alabilirim oyunu şu anda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • toytonum T kullanıcısına yanıt
    Durmaplay denilen yerden 160 tl ye aldım size de ordan tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

vayyy be :) bayeke bakin

• rdlsln kullanıcısına yanıt
    haklısın bilgilendirmeler için teşekkürler iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.